supergoga Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [FONT=Times New Roman]Tadek to mały, długowłosy, prześliczny psiak. Ma około 2 lat i niedawno trafił pod opiekę naszej Fundacji.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Prawdopodobnie miał właścicieli, jednak nikt go nie szuka i nikt go nie odebrał z podpoznańskiego przytuliska. A w przytulisku - totalne przepełnienie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tadek garnie się do ludzi, chciałby być głaskany ale najbardziej chciałby wyjść ze schroniskowej klatki.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kilka dni pobytu w warunkach schroniska nie wpłynęło dobrze na ślicznego psa i jego szatę.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tadziu szuka pilnie kochającego domu na zawsze.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Domu, który go nie zawiedzie i nie porzuci.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Człowieka, który będzie jego przyjacielem na zawsze.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szukamy dla Tadka chocby DT - bo nie ma miejsc, a on bardzo przeżywa swoją bezdomność.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Biedny Tadziu - taki ładny pies - za kilka tygodni z jego urody pozostanie niewiele.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
zeberka4 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Biedulek, współczuje mu Poznańskiego schronu :( biedak podniose go Quote
supergoga Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Tadek nie mieszka w poznańskim schronisku, tylko w małym przytulisku pod Poznaniem. jest teoretycznie pod opieka naszej Fundacji, ale niewiele mu to pomoże, dopóki tam jest. Quote
zeberka4 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 aha, no to całe szczęście! ale i tak biedny,ja osobiscie tez szukam chocby domku tymczasowego dla 16l suczki Quote
snuszak Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 zaczepny, tzn. czasem na spacerze idzie ładnie z jakimś samcem a czasem oba się na siebie obruszają powarkują itp. Quote
Asia_Rawicz Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ogłoszenia dla Tadka: gumtree.pl mojpupil.pl morusek.pl tusprzedaj.pl adopcje.org animalpedia.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcjapsa.pl pineska.pl pajeczyna.pl alegratka.pl kupsprzedaj.pl ojej.pl nasipupile.pl spacerek.net drobny.com.pl przylepa.pl petworld.pl e-zwierzak.pl animalia.pl anonseogloszenia.pl mammisia.pl Quote
supergoga Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Piękny jest, młody i bezdomny niestety. Nawet tymczas go urządza. Quote
ania z poznania Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja też melduję się na wątku, dzięki, Kasiu :) Tadek jest fantastyczny, cieszy się jak szczeniak jak się podchodzi do niego, merda nie tylko ogonem ale całym sobą. Quote
margo54 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Bardzo bym chciała mu pomóc, ale niestety, nie mogę. Ale jest młodym pieskiem, może uda się znaleźć mu dom.W moim "staruszkowie" już niestety nie ma miejsca, choć serce by chciało, to rozum podpowiada, że nie można.A jeszcze dzisiaj kotka od sąsiadów urodziła w budce naszych kotów cztery maleństwa i znam już dalszy scenariusz-maluchy zostaną na naszym utrzymaniu.Czyli stan posiadania będzie taki: 3 psy domowe, 1 tymczas i 16 kotów. Quote
supergoga Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Jak maluchy kocie podrosną zrób fotki, wstawimy na stronke i poszukamy im domków. Quote
snuszak Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 też tak Margo myślę, kociaki szybko coś znajdą jak młode, a Tadek nawet gdybyś mogła nie nadaje się do staruszkowa, za żywy, czasem chce ustawiać, zdecydowanie nie ten pies na to miejsce, jest młody, ładny znajdzie coś Quote
sufragan Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 jaki podobny do mojego Mikrusa, którego adoptowałam od Was w zeszłym:) roku Gdyby moje cudo nie było takim zazdrośnikiem to bym wzięła to maleństwo Quote
eduso Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Śliczny i radosny Tadek nadal nie ma domu :( A to taki fajny pies... Zdjecia z piatkowego spaceru : http://picasaweb.google.com/HaniaEdi/Schron210510r# Quote
Recommended Posts