Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasiu-:-(:-(:-(:-(-jak bardzo mi przykro....wiem co przezywasz...:placz::placz::placz:

Loco poszukaj Tam koniecznie mojego Dżekusia-powiedz Mu,że GO kocham-On sie Tobą zaopiekuje...pomoże.

Biegaj szczęśliwy za TM....:placz::placz::placz:

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Kasiu nam również jest bardzo przykro :-(
Wiem,że tyle szczęścia i miłości ile od Państwa otrzymał nie znalazł by nigdzie indziej..
Pozdrawiam cieplutko

Posted

Kasia, bardzo mi przykro :placz::placz:

Loco to był śliczny i kochany na pewno psiak, tak bardzo kocham wszystkie jamniki, 3maj się Kasia ! wiem, że jest Ci trudno, dlatego jesteśmy tutaj żeby Cię wspierać duchowo ! :calus::calus::calus:

Bardzo śliczny był Locuś, dlaczego musiał odejść tak młodo ??:-(:-(

Locus biegaj szczęśliwy za tęczowym mostem <*><*><*>

Posted

Śpij maleńki i bądź szczęśliwy za Tęczowym Mostem
Śnij o wszystkich tych pięknych chwilach, jakie spędziłeś wśród ludzi, których kochałeś!!!

Kasiu, tak mi przykro.

Posted

Kasiu- tak bardzo, bardzo mi przykro :placz: :placz: :placz:
Loco był młodszy o rok od mojego Hektorka :-(

Kochany Locusiu, moja Pepsulka też tam za TM na Ciebie czeka :-(

Posted

Kochani dziękuje :-(
chwile mnie było ,ale juz wracam powoli
dziekuje za słowa otuchy to wazne
cały zcas probuje sobie tłumaczyc ze Jemu jets tam lepiej nie cierpi nie musi łykac tych wszystkich leków i ma tam wielu psich przyjaciół z ktorymi nie jeden dołek wykopie i o nie jeden patyk powalczy- taki był i pewnie jest moj mały wredny jamnik

Posted

Kasiu, czekamy na kolejne wcielenie tego wariata. Wiem ze sprawdzonego źródła, że nadchodzi. Reinkarnacja wśród jamników to rzecz powszechnie znana. Keep on looking !

Posted

Kasiu,bardzo,bardzo,bardzo mi przykro:placz::placz::placz::placz:
Wiem,jak to bardzo boli,ale nie martw się,Loco jest teraz spokojny,szczęśliwy,zdrowy,nic Go nie boli i martwi się tylko o Ciebie,nie chce abyś się zamartwiała,płakała.On chce widzieć Cię szczęśliwą,bo wtedy i Jemu jest lżej.
Śpij w spokoju Loco

• ,pozdrów mojego osobistego pieska Astorka,Foksika Króla-Trusia,Kota Bońka i Kleszcza , Pieski-Krawacika i Dziczka,oraz Żółtego,które odeszły w schronie nie doczekawszy domów oraz bezdomne, kotki- Witusia a także Pusie-Czarnusię,i Porankę,które rozjechane przez samochody,czekały wśród okrutnych,bezdusznych ludzi,mijających Je z odrazą,aż pojawiałam się ja z chłopakiem,by im pomóc,niestety-mogliśmy im już tylko pomóc odejść,choć wiem,że i za to były wdzięczne.Poranka umierała w okropnych cierpieniach dwa dni,dopóki nie pojawiłam się przypadkowo z chłopakiem,dzieciaki w towarzystwie matek bawiły się tam,Paniusie ze swoimi pieskami chodziły,jedna nawet wzięła swojego kota na ręce i.....oglądała z nim"teatr-umierającego kota"z balkonu(Mam nadzieję,że Ci"ludzie"zostaną kiedyś pokarani:angryy::angryy:)Kicia miała połamane i zmiażdżone łapki,żołądek wywalony na zewnątrz,kości wychodziły na zewnątrz a ciało jadły już robale,choć jeszcze żyła,taką miała wolę życia,choć tak nieeewyobrażalnie cierpiała:placz::placz::placz::placz:.Myślałam że umrę z rozpaczy,żaden człowiek by tego ogromnego bólu i cierpienia nie wytrzymał,a Ona-tak-bo kochała życie,a ludzie nie ruszyli nawet d...y,żeby Jej pomóc-choć większość z Nich ma swoje zwierzątka w domu,ale kogo obchodzą bezdomne zwierzęta?Nie chcieli brać,pomagać,brzydzili się a nawet nie wykonali nawet jednego telefonu!!
    Ale Twój Loco chociaż umierał szczęśliwy,bo całe życie był kochany,rozpieszczany,wiele zaniedbanych czy schroniskowych psów nawet nie marzy o takim życiu,jaki Loco miał....
    Moje zwierzaki
  • się Nim zaopiekują,poproszę Je o to.
    A Ty Kasiu spróbuj wyciszyć się pomedytować,połączyć się telepatycznie z Pieskiem.Może nawet wieczorem przyśni Ci się i da jakiś znak....

• Posted

Kasiu, Loco w ten sposób porozumiewa się z Tobą,daje Ci znaki-chce Ci powiedzieć,jak tam jest wspaniale i żebyś się nie martwiła.
    On tam na Ciebie spokojnie będzie czekał,tak jak moje Zwierzaki na mnie czekają-kiedyś do nich dołączymy i to będzie bezgraniczne szczęście.

A to dla Ciebie Loco:

Posted

Kasiu,to dla Loco,a raczej dla Ciebie,zobacz,On po takich teraz Sielskich Terenach sobie spaceruje,kiedyś tam się spotkacie,więc uśmiechnij się,Jemu tam jest cudownie....

• 2 months later...
    Posted

Tak,Kasiu zapewne rządzi i ma si wspaniale i teraz On pokazał Drogę Fionce,Teriemu z naszego schronu,Kajusi z Mielca co w drodze do domku....domku nie doczekała:-(,a pół roku walczyliśmy dla niej na dogo o domek,kocham tę suńkę choć nigdy jej nie widziałam,to jest wątek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42422Byłam w ogromnym szoku,że było tak blisko,że nie mogła sie nawet miesiąc,tydzień czy jeden dzień nacieszyć DOMKIEM:-(
    A Twój Loco był super szczęśliwym Psiakiem,miał Ciebie,Twoich bliskich,duuuużo miłości,dobroci,ciepełka i to dzięki Tobie Kasiu.
    Słuchaj i patrz uważnie Kasiu,jak wsłuchasz się głęboko w serce to da Ci jakiś znak,poczujesz jak jest blisko.