sylwiaskalska Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Celinka z tego co widziałam go wczoraj chłopak dzielnie się trzyma :) Quote
katarzyna kuczewska Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Loco ma sie lepiej bierze dziennie tyle tabletek na watrobe , ze mam zapisane na kartce ktora o jakiej porze :( zal mi tego małego dziada ale on na szczescie lubi jesc leki wiec nie mam z nim wiekszego klopotu stał sie juz silniejszy i szaleje powoli pozdrwaiam serdecznie Quote
BoWa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cieszę się ,że Loko wraca do zdrowia, słonko świeci, niedługo wiosenne spacerki...pozdrowienia od Foksi:lol: Quote
Celina12 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Oj jak dobrze-Locuś zdrowiej-czekamy na nowe fotki :loveu: Quote
Celina12 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wiosna otula nas płaszczem pięknych kwiatów, to znak, że Wielkanoc nadchodzi. Niech będzie zdrowie, niech będzie szczęście, dobrobyt niech u Was zamieszka. Quote
katarzyna kuczewska Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 dziekuję CELINKo ZA PAMIęC wszystkim wesołego alleluja:) Quote
BoWa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Kasiu, Tobie i Lokusiowi z okazji Swiąt dużo zdrowia, smakołyków, kolorowych pisanek i słonecznej wiosny- Gosia+Foksia Quote
milena182 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykowe moze nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus: Quote
katarzyna kuczewska Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dzieki kochane za zyczenia Loco niestety znowu chory:( Quote
katarzyna kuczewska Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 exman jakie posiłki zamierzasz przynieść Loco? Quote
exman Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jak napisałem, posiłki nadejdą same, nie mam zamiaru nic przynosić ważne, żeby pomogło :diabloti: Quote
exman Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No. Loco, od jutra zaczynamy kopać futbolówkę, przygotujemy Cię na maskotkę Mistrzowstw ! Quote
katarzyna kuczewska Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 exman napisał(a):No. Loco, od jutra zaczynamy kopać futbolówkę, przygotujemy Cię na maskotkę Mistrzowstw ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Loco sie zgadza pod jednym warunkiem jak drużyna bedzie wspólna :eviltong: Quote
katarzyna kuczewska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 oto trochę zdjęć śpiącego wariata:) miłego ogladanie zyczymy i tak spie też:) a tak sie ciesze jak wstane:) Quote
BoWa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Cudna mordka :loveu: Cieplutkie wiosenne pozdrowionka! Quote
exman Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Pies jak pies, trochę podobny do Gosiewskiego ale ten różowy kapeć z gwiazdką - to jest dopiero diabełek ! Quote
katarzyna kuczewska Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 EXMAN PROSZE mi tutaj nie upolityczniac watku :shake::angryy::angryy::angryy::angryy: co do kapcia to jest kapec mojej mamy i to jest motylek stary :) Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jamnik... Hmm jak to zwykle ja mawiam- ja je uwielbiam. Katarzyno masz pięknego jamnisia... Wyglaskaj ;) Quote
exman Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 katarzyna kuczewska napisał(a):EXMAN PROSZE mi tutaj nie upolityczniac watku :shake::angryy::angryy::angryy::angryy: co do kapcia to jest kapec mojej mamy i to jest motylek stary :) Po pierwsze, jaka polityka ? Gosiewski to kliniczny przypadek medyczny a jego podobienstwo do Twojego pupila nie budzi wśród secjalistów najmniejszej wątpliwości. Chyba nie chcesz abym dobrał się do szczegółów anatomii ?!!! Po drugie, nie pisałem że motylek jest stary ale że kapeć to diabełek jest istny !!! Ale żeś mnie rozeźliła moja pannno. :angryy: Toż ja lubię tego farfocla bo on śliczny jest i wesoły :) Quote
katarzyna kuczewska Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 bla bla bla on tez ciebie lubi:p co do motylka i kapcia nie sa stare i niedenerwuj sie zbytnio bo ci cisnienie skoczy :eviltong: Quote
katarzyna kuczewska Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Loco umarł wczoraj:placz::placz::placz::placz: jest za TM zżenia TAK BARDZO MI SMUTNO:-( Quote
Recommended Posts