katarzyna kuczewska Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Celina12 napisał(a):Cioteczko-ja nie znam co to młody i pełen energii Jamnik-moje to struszki już są-ale czaem też im odbija-:evil_lol: Cioteczko Milena-masz Cudne psiaki-widziałam i się zakochałam-szczególnie(wybacz)-Pan Mąstr-bo mam bzika na punkcie jamników-:loveu: Celinko nawet nie wiesz jak cI ZAZDROSZCZE - TEN SPOKÓJ I MADROSC W OCZACH TWOICH TRZECH MUSZKIETERÓW a mój młody istne ciagłe szalenstwo jakja bym chciała choc jeden dzien by na mnie nie szcekał, nie skakał i nie zmuszał mnie do przymusowej poprawy kondycji fizycznej :roll::roll::roll: choć z drugiej strony gdy sie na mnie obraza lub poprostu moja mam ugotuje mu rosołek i nie chce wracac ze mna do domu - ta cisza zaczyna mnie dobijać i szukam go pojego ulubionych katach , ahhh Quote
Celina12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cioteczko-moje są-to prawda-dostojne-i może wiedzą,że pańcia chora i już nie może biegać i ćwiczyć z Nimi-:lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 wiem wiem wiem widziałam piękne psiaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Celina12 napisał(a):Cioteczko-moje są-to prawda-dostojne-i może wiedzą,że pańcia chora i już nie może biegać i ćwiczyć z Nimi-:lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kochane psiaki kochane moj nie jest tak wyroumiały niestety ale to przychodzi z wiekiem ;) dorosnie chłopak zmądrzeje WCZORAJ NA spacerze wypatrzył gromade gołebi pobiegł jak szalony by je zjeść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a one fruuuuu do góry na to jamnik jak nie pisknie z takim zalem ze juz ich nie ma zmarszczył swoje czoło podniosł tak cudnie uszka i spojrzał sie na mnie z takim wielkim zalem i tak smiesznie zaczał unosic łepek bym je złapała :lol::lol::lol::lol: a ja matka jamnika tłumacze Lokus ptaszki lataja a ja nie i ty tez nie wiec nici z twego pomysłu troche dziwnie to wygladało bo ludzie tak patrzyli na mnie jakbym była chora psychicznie :eviltong: Quote
Celina12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cioteczko ludźmi to się nie przejmuj-pomyśl jak na mnie patrzą szczególnie,że na wsi mieszkam.:evil_lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :lol::lol::lol::lol: nie przejmuje sie ale czasami widze ich wyraz twarzy :cool3::cool3::cool3: i tak sobie myśle nie macie psa i nie znacie sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dokładnie-a ja mówię,że to moja sprawa i jak ktoś ma z tym problem-to niech ma-:evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cio słychać u Słodkiego Locusia?:loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Celina12 napisał(a):Cio słychać u Słodkiego Locusia?:loveu: ciotka co ja widze :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co te kartki?????? wszyscy je maja o co chodzi ?/ Loco ma sie dobrze ale cos dzis marudny jest Quote
Celina12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 No właśnie -te kartki-chyba będziemy karne punkty dostawać-:lol: A czemuż to Loco marudny?Na pogodę???? Quote
katarzyna kuczewska Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Celina12 napisał(a):Cio tu tak cicho-co u Słodziaka? Celinko Loco sie chyba obraził na mnie bo chce - i zostaje u mojej mamy a ja musze nauczyc sie wkleiac zdjecia pozdrawiam serdecznie Quote
Celina12 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Pewnie szybko zatęskni za Tobą:loveu: Quote
Celina12 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Piję bo muszę-piję bo chcę-:diabloti: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 dziekuje ciociu Celinko teraz może mnie sie uda :loveu::loveu::loveu::loveu: poniżej kilka zdjeć mojego diabła Quote
katarzyna kuczewska Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 a tutak w kuchni leże sobie i czekam na jakieś jedzenie:) Quote
katarzyna kuczewska Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 a teraz czaje sie na gazete uwielbiam czyytać Quote
milena182 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jamnik alkocholki:eviltong::drinking::drinka: Quote
Celina12 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ..ale i uczony w piśmie....:diabloti: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Loco nie jest alkoholikiem :mad::mad::mad: on poprostu lubi napój bogów - jak jego pańcia a wten sposób uzupełnia niedobór vit B;) i poprawia trawienie oraz usprawnia prace nerek:eviltong::eviltong::eviltong: gazety czyta regularnie :p Quote
Celina12 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 A nie mówiłam ,że uczony-Slodziak Locuś-:loveu: Quote
Celina12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Kasia !!!! Loco !!!! Gdzie jesteście????? Tęskno za WAMI!!!!:cool1: Quote
Recommended Posts