Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Celina12 napisał(a):
Cioteczko-ja nie znam co to młody i pełen energii Jamnik-moje to struszki już są-ale czaem też im odbija-:evil_lol:
Cioteczko Milena-masz Cudne psiaki-widziałam i się zakochałam-szczególnie(wybacz)-Pan Mąstr-bo mam bzika na punkcie jamników-:loveu:

Celinko nawet nie wiesz jak cI ZAZDROSZCZE - TEN SPOKÓJ I MADROSC W OCZACH TWOICH TRZECH MUSZKIETERÓW
a mój młody istne ciagłe szalenstwo jakja bym chciała choc jeden dzien by na mnie nie szcekał, nie skakał i nie zmuszał mnie do przymusowej poprawy kondycji fizycznej :roll::roll::roll:
choć z drugiej strony gdy sie na mnie obraza lub poprostu moja mam ugotuje mu rosołek i nie chce wracac ze mna do domu - ta cisza zaczyna mnie dobijać i szukam go pojego ulubionych katach , ahhh

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Celina12 napisał(a):
Cioteczko-moje są-to prawda-dostojne-i może wiedzą,że pańcia chora i już nie może biegać i ćwiczyć z Nimi-:lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
kochane psiaki
kochane
moj nie jest tak wyroumiały
niestety ale to przychodzi z wiekiem ;)
dorosnie chłopak zmądrzeje
WCZORAJ NA spacerze wypatrzył gromade gołebi pobiegł jak szalony by je zjeść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a one fruuuuu do góry
na to jamnik jak nie pisknie z takim zalem ze juz ich nie ma zmarszczył swoje czoło podniosł tak cudnie uszka i spojrzał sie na mnie z takim wielkim zalem i tak smiesznie zaczał unosic łepek bym je złapała :lol::lol::lol::lol:
a ja matka jamnika tłumacze Lokus ptaszki lataja a ja nie i ty tez nie wiec nici z twego pomysłu
troche dziwnie to wygladało bo ludzie tak patrzyli na mnie jakbym była chora psychicznie :eviltong: