katarzyna kuczewska Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Celina12 napisał(a):To już niedługo zobaczysz tą Jamnicza Planetę i tak 3mać!!!!!:diabloti: wierzysz we mnie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:??? na dzis juz chyba nie dam rady z tym napojem bogów :cool3::cool3: zmieni sie pogoda , uzbieram gotówki bo pewna aukcja mnie wykańcza :mad::mad::mad::mad: jak wypije jak zobacze ooooooooooooooo to bedzie najpiekniejsza planeta w całym wszechswiecie Quote
Celina12 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A wiesz mnie też nerwy zaczynają grać-na jedej aukcji ktoś mnie cały czas przebija-nie znasz czasem tej Cioteczki?:mad::angryy: A planeta musi być najpiękniejsza.....:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 A ja właśnie siedze u Kasi i Loco obgryza buteleczkę i sączy piwko :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: "Le....ha" chłopak zna sie na rzeczy :) i jak przystoi na Szczecin pije aż do dna- ale zareklamowałam moje miasto :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha pije z butelki :) Quote
Celina12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Reklama świetna-nie powiem,że nie-:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może obie w niebo patrzcie i szukajcie cio?:diabloti: Locuś Ty piwko sączysz?:crazyeye: Sylwia-Twój Tekila i Lalek są UROCZY!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Celina12 napisał(a):Reklama świetna-nie powiem,że nie-:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może obie w niebo patrzcie i szukajcie cio?:diabloti: Locuś Ty piwko sączysz?:crazyeye: Sylwia-Twój Tekila i Lalek są UROCZY!!!!:loveu::loveu::loveu: Loco to pierwszy piwosz :) Lepszy od nas :oops::oops::oops::oops: wie co dobre hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuje za Lalka i Tekiego :) Twoje trzy paróweczki są pikne lecimy z Kasią rakietą na twoja stronkę :) Kurka nie mam pracy a mam dobry humor :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oszalalam :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Celina12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dobry humorek to najlepsza rzecz pod słońcem-wtedy o wszystko łatwiej.:lol: Kiedy skończą się problemy w Polsce?-brak pracy,brak kasy....:shake: Dobrze,że mamy swoje własne Cuda-nasze psiątka-jaki bez nich byłby ten świat?:lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Celina12 napisał(a):Dobry humorek to najlepsza rzecz pod słońcem-wtedy o wszystko łatwiej.:lol: Kiedy skończą się problemy w Polsce?-brak pracy,brak kasy....:shake: Dobrze,że mamy swoje własne Cuda-nasze psiątka-jaki bez nich byłby ten świat?:lol: Oj tak psiaki bardzo pomgają w takich chwilach no i przyjaciele :cool3::cool3::cool3::cool3: Chodzi O Kasie :) A Kasia teraz wariuje z Loco :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Celina12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 To co Oni robią?-Kaśka i Loco?:crazyeye: Mieli niebo obserwować:mad: Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Celina12 napisał(a):To co Oni robią?-Kaśka i Loco?:crazyeye: Mieli niebo obserwować:mad: Kasia pyta Loco co tam słychac a Loco jakos teraz nas brzydko olał i poszedł sobie do mamy Kasi :( :( Loco mysli juz o kosmicznej podrózy a nas nie chce zabrać. Ale Kasia ma swoje sposoby i przekona Loca aby ja zabrał :) oooo Loco szczeka :) Quote
Celina12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Chyba się domyślił,że Go obgadujemy!!!:diabloti: Przekonujcie Go,przekonujcie-ta podróż w kosmos będzie BOSKA!!!!!:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Celina12 napisał(a):Chyba się domyślił,że Go obgadujemy!!!:diabloti: Przekonujcie Go,przekonujcie-ta podróż w kosmos będzie BOSKA!!!!!:evil_lol: Celina Loco robi teleportacje i lecimy do was :) Quote
Celina12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Kurcze zdolny ten LOCO :loveu:,Po piwku teleportacja-no no. W takim razie LOCO NA PREMIERA :diabloti: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Celina12 napisał(a):Kurcze zdolny ten LOCO :loveu:,Po piwku teleportacja-no no. W takim razie LOCO NA PREMIERA :diabloti: Jamniczej Planety - ma sie rozumieć:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Celina12 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ma się rozumieć-:loveu::loveu::loveu:.Kacyk dziś był LOCO?????:diabloti: Quote
milena182 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 a moze dasz nowe zdjecia i moze nowy banerek bo ten jeszcze z czasow szczeniecych.. Quote
katarzyna kuczewska Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Celina12 napisał(a):Ma się rozumieć-:loveu::loveu::loveu:.Kacyk dziś był LOCO?????:diabloti: kacyka niebyło ale siusiu w duzych ilościach nawet w nocy budził mnie by sie wysiusiać a siusiał oczywiscie jak dziewczynka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 milena182 napisał(a):a moze dasz nowe zdjecia i moze nowy banerek bo ten jeszcze z czasow szczeniecych.. Milenko zdjecia postaram siewkleić co do banerku to robila go Sylwia bo ja niestety nie potrafię:oops: :oops: ale zobaczymy co da sie wynegocjowac z ciotka Quote
Celina12 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Loco a co u Ciebie taka cisza?:loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Celina12 napisał(a):Loco a co u Ciebie taka cisza?:loveu: Loco grzecznie - mam nadzieję czeka na mnie jak wroce z pracy :) dzis jest przepiekna pogoda wiec zaraz jak tylko wróce idziemy na długi spacer by moj wariat mogł sie wybiegac :Dog_run::painting::painting::painting: ahh uwielbiam te soacery , ganianie za patykiem i te uszy najpierw uszy potem Loco kij trzy razy dłuzszy i cięższy od niego a kamnien to musi byc co najmniej pół cegły :evil_lol: i niesie taki zadowolony ogon zadarty i ta duma w oczach byłem szybszy hahahhahah Quote
Celina12 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Mój Hektorek ma duże obejscie do tego,żeby mógł się wyganiać-cóż z tego jak On chce wychodzić na spacerki na smyczy poza obejście-:diabloti: Loco-to dzielny i sliny facet jak widzę!!!!:loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Celina12 napisał(a):Mój Hektorek ma duże obejscie do tego,żeby mógł się wyganiać-cóż z tego jak On chce wychodzić na spacerki na smyczy poza obejście-:diabloti: Loco-to dzielny i sliny facet jak widzę!!!!:loveu: LOCO DROGA CIOTKO Celino to mały szalony jamnik który ma za duzo energii oraz za dużo pomysłów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: które czasami musze sie przyznać dobijaja mnie Quote
katarzyna kuczewska Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='milena182']kiedy beda zdjecia?????:cool3: MILENKO jak tylko Sylwi znajdzie troche czasu napewno sie pojawia nowe zdjecia Loco ja niestety jestem mało pojetna w temacie wstawiania i wklejania zdjęć:oops::oops::oops:tzw ,,idiota techniczny " więc prosze o cierpliwość a u Ciebie kiedy pojawia sie nowe zdjecia ???????? Quote
Celina12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cioteczko-ja nie znam co to młody i pełen energii Jamnik-moje to struszki już są-ale czaem też im odbija-:evil_lol: Cioteczko Milena-masz Cudne psiaki-widziałam i się zakochałam-szczególnie(wybacz)-Pan Mąstr-bo mam bzika na punkcie jamników-:loveu: Quote
Recommended Posts