Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

milena182 napisał(a):
o jaki przesliczny ale ciesz sie ze lubi inne psy bo moj to tylko Diane,Muche i Majke kocha a reszta to Wrogowie:angryy:

Loco uwielbia koty, ale one nie odwzajemniają tego uczucia , psy i owszem ale większe od niego bo w jego rozmiarze to zadna zabawa:cool3::cool3::cool3:
i uwielbia ganiać gołębie to jego pasja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Loco generalnie jest grzeczny - no może powiem bywa
ale czasami jego wewnetrzny diabełek bierze góre i.....
jak wracam z pracy na przedpokoju jest ciekawie tzn znajduja sie wszystkie rzeczy ktore Loco jest wstanie przyciągnąc lub przynieść i tak dziś była kołdra z poduszka, gazeta a raczej jej szczatki - mam psa czytelnika i jest bardzo wygodny:cool3::cool3::cool3: , miska z jedzeniem i jakies tam jego zabawki
nie wiem czy tak mu sie nudzilo czy poprostu zrobił to pozłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
czasami nie mam juz siły do niego POMOCY LUDZIE DORADZCIE COS
jak mam go przekonac ze to nie jest słuszna droga byśmu zyli w zgodzie
nie umiem i nie chce go bić
gdy na niego krzycze on na początku patrzy na mnie potulnie, robi minkę niewiniątka a potem szczeka i dyskutuje ze mną :mad::mad::mad:
nie mam juz siły :-(:-(
boję sie ze kiedys zdejmie cos co bedzie niebezpieczne dla niego i stanie sie nieszczęście :shake::shake::shake::shake:
pozdrawiam i bede wdzieczna za wszelkie rady

• 1 month later...
Posted

Witka wszystkim najpier zdjęcia z wybiegu :) zdjęcia z telefonu dlatego taka jakosc

Lalec i Loco :)

A to owczarek ma 7 miesięcy :)

Oczywiście to ON dłogowłosy :)

Troche podpijał nasza wodę :)

Loco wogóle sie nei bał- bo to prawdziwy jamnik :)

Bardzo go interesował

Ale masz jezyk

a to mała Pani owczarka :)

A to juz nasze łobuzy :)
Mówie ci Lalek ten On to taki cienias

Psy mordercy :)

A to trzeba jeść ?

Aaaa to sa chrupki :)

Boże ten to wszystko musi najpierw zbadać

Sportowiec sam wchodze bez pomocy

Za smakołyk wszystko

No daj ten smakołyk

Posted

Musze wam powiedzieć że Loco to 10000% jamnika- Energia niesamowita przebija boksera, zwinny , niczego się nie boi wchodzi na przeszkody pierwszy raz i go to nie wzrusza. Extra materiał na aggility. Na wybiegu zachowuje się extra nie rzuca się na psy ale dzielnie do wszystkich podchodzi :)

Kaska może się skusimy i pójdziemy sobie na profesjonalny tor? Wiem ze jamniki startuja :)

a o to dowód

Posted

:)
Sylwia można SPRÓBOWAĆ JEMU SPRAWIA TO WIELE RADOŚCI I JA SIE PRZY OKAZJI PORUSZAM
co do energii Loco on ma na 100% ADHD :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
i fakt on sie niczego nie boi
i Lalek nasladując loco przestake byc strachliwy i leci za nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ojjj Sylwia uwazaj jak go Loco nauczy swych sztuczek to bedziesz miałą w domu demonna

Posted

katarzyna kuczewska napisał(a):
no to po wystawie Llka za przyszła wygraną
podarujesz mu nagrode
aggility
a co
zasłuzy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ba pewnie za wygrana to Lalek stawia nam piwko moja droga :)

Posted

szleństwo Lalka i Loco odbywało sie na kanapie
ktora zajeła chora Sylwia- jak mogłas :mad::mad::mad::mad:
na drugim koncu na samum brzegu siedziałam ja
biedulka
a pomiedzy nami psy
mał miejsca było
oj mało
dobrze ze Tekila nie wpadł na wspaniały pomysł dokoptowania swej doopki na kanapkę bo było by ciekawie

ahhhhhhh

• 2 weeks later...
Posted

no ja mysle ze ten jamniczek ma jeszcze przed soba tyle wspanialych chwil razem z toba i mysle ze macie szczescie ze srodowisko w ktorym mnieszkacie jest przyjazne psom przeciwnie niz u mnie

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ciotka Sylwia musi poszukać te zdjęcia bom żem wywaliła - taka madra byłam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale w mailu jeszcze mam :)

oj cioteczka Sylwia :mad::mad::mad::mad:
bo z Loco na sesje specjalna przyjde :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

milena182 napisał(a):
no ja mysle ze ten jamniczek ma jeszcze przed soba tyle wspanialych chwil razem z toba i mysle ze macie szczescie ze srodowisko w ktorym mnieszkacie jest przyjazne psom przeciwnie niz u mnie

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
pewni całez swoje zycie jest skazany na mnie
czasami mnie zdradza i idzie do mojej mamy- wiesz ona mu gotuje przepyszne zupki i chyba dlatego
co do środowiska to bym polemizowała :cool3::cool3::cool3: