katarzyna kuczewska Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 w sobote bedziesz mogła sama zabawic sie w fotoreportera:cool3::cool3::cool3: Quote
milena182 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 o jaki przesliczny ale ciesz sie ze lubi inne psy bo moj to tylko Diane,Muche i Majke kocha a reszta to Wrogowie:angryy: Quote
katarzyna kuczewska Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 milena182 napisał(a):o jaki przesliczny ale ciesz sie ze lubi inne psy bo moj to tylko Diane,Muche i Majke kocha a reszta to Wrogowie:angryy: Loco uwielbia koty, ale one nie odwzajemniają tego uczucia , psy i owszem ale większe od niego bo w jego rozmiarze to zadna zabawa:cool3::cool3::cool3: i uwielbia ganiać gołębie to jego pasja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agula1988 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 przepraszam ale musze to napisać :) na tym zdięciu Loco wygląda identycznie jak mój :) z tymi uszkami wywienientymi :) Quote
sylwiaskalska Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Fotaśki :) Pańcia i Loco Loco był u mnie w odwiedzinki A nie dam ci Loca :) Ale ja chce do Tekili Quote
Teklunia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] mru... urocze :loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 :lol::lol::lol::lol: sa piękne i świetnie się razem bawia Sylwia dziękuję za wstawienie zdjęć:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Loco generalnie jest grzeczny - no może powiem bywa ale czasami jego wewnetrzny diabełek bierze góre i..... jak wracam z pracy na przedpokoju jest ciekawie tzn znajduja sie wszystkie rzeczy ktore Loco jest wstanie przyciągnąc lub przynieść i tak dziś była kołdra z poduszka, gazeta a raczej jej szczatki - mam psa czytelnika i jest bardzo wygodny:cool3::cool3::cool3: , miska z jedzeniem i jakies tam jego zabawki nie wiem czy tak mu sie nudzilo czy poprostu zrobił to pozłości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czasami nie mam juz siły do niego POMOCY LUDZIE DORADZCIE COS jak mam go przekonac ze to nie jest słuszna droga byśmu zyli w zgodzie nie umiem i nie chce go bić gdy na niego krzycze on na początku patrzy na mnie potulnie, robi minkę niewiniątka a potem szczeka i dyskutuje ze mną :mad::mad::mad: nie mam juz siły :-(:-( boję sie ze kiedys zdejmie cos co bedzie niebezpieczne dla niego i stanie sie nieszczęście :shake::shake::shake::shake: pozdrawiam i bede wdzieczna za wszelkie rady Quote
sylwiaskalska Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Witka wszystkim najpier zdjęcia z wybiegu :) zdjęcia z telefonu dlatego taka jakosc Lalec i Loco :) A to owczarek ma 7 miesięcy :) Oczywiście to ON dłogowłosy :) Troche podpijał nasza wodę :) Loco wogóle sie nei bał- bo to prawdziwy jamnik :) Bardzo go interesował Ale masz jezyk a to mała Pani owczarka :) A to juz nasze łobuzy :) Mówie ci Lalek ten On to taki cienias Psy mordercy :) A to trzeba jeść ? Aaaa to sa chrupki :) Boże ten to wszystko musi najpierw zbadać Sportowiec sam wchodze bez pomocy Za smakołyk wszystko No daj ten smakołyk Quote
sylwiaskalska Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Musze wam powiedzieć że Loco to 10000% jamnika- Energia niesamowita przebija boksera, zwinny , niczego się nie boi wchodzi na przeszkody pierwszy raz i go to nie wzrusza. Extra materiał na aggility. Na wybiegu zachowuje się extra nie rzuca się na psy ale dzielnie do wszystkich podchodzi :) Kaska może się skusimy i pójdziemy sobie na profesjonalny tor? Wiem ze jamniki startuja :) a o to dowód Quote
katarzyna kuczewska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :) Sylwia można SPRÓBOWAĆ JEMU SPRAWIA TO WIELE RADOŚCI I JA SIE PRZY OKAZJI PORUSZAM co do energii Loco on ma na 100% ADHD :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: i fakt on sie niczego nie boi i Lalek nasladując loco przestake byc strachliwy i leci za nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojjj Sylwia uwazaj jak go Loco nauczy swych sztuczek to bedziesz miałą w domu demonna Quote
sylwiaskalska Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Kasia jeden demon w tą czy w tamtą nie gra roli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale fakt Lalec to taka małpeczka naśladuje inne psy i szybko łapie wszystko :) No ale Lalec do obcych psów podchodzi na około - zaczaja się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i daje szanse Loco :) No z aggility tez myslałam :) acha to jest ten klub http://www.hop-szczecin.prv.pl/ Quote
katarzyna kuczewska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no to po wystawie Llka za przyszła wygraną podarujesz mu nagrode aggility a co zasłuzy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 katarzyna kuczewska napisał(a):no to po wystawie Llka za przyszła wygraną podarujesz mu nagrode aggility a co zasłuzy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ba pewnie za wygrana to Lalek stawia nam piwko moja droga :) Quote
katarzyna kuczewska Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ok tylko na to piwko bez Loco bo on dziad jeden wypije mi połowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Szaleństwo Loco i Lalka Quote
katarzyna kuczewska Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 szleństwo Lalka i Loco odbywało sie na kanapie ktora zajeła chora Sylwia- jak mogłas :mad::mad::mad::mad: na drugim koncu na samum brzegu siedziałam ja biedulka a pomiedzy nami psy mał miejsca było oj mało dobrze ze Tekila nie wpadł na wspaniały pomysł dokoptowania swej doopki na kanapkę bo było by ciekawie ahhhhhhh Quote
katarzyna kuczewska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Sylwia miałą wstawic zdjęcia i co i nie ma :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( a Loco taki ładny jamnik :loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Ciotka Sylwia musi poszukać te zdjęcia bom żem wywaliła - taka madra byłam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale w mailu jeszcze mam :) Quote
milena182 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 no ja mysle ze ten jamniczek ma jeszcze przed soba tyle wspanialych chwil razem z toba i mysle ze macie szczescie ze srodowisko w ktorym mnieszkacie jest przyjazne psom przeciwnie niz u mnie Quote
katarzyna kuczewska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Ciotka Sylwia musi poszukać te zdjęcia bom żem wywaliła - taka madra byłam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale w mailu jeszcze mam :) oj cioteczka Sylwia :mad::mad::mad::mad: bo z Loco na sesje specjalna przyjde :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
katarzyna kuczewska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 milena182 napisał(a):no ja mysle ze ten jamniczek ma jeszcze przed soba tyle wspanialych chwil razem z toba i mysle ze macie szczescie ze srodowisko w ktorym mnieszkacie jest przyjazne psom przeciwnie niz u mnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pewni całez swoje zycie jest skazany na mnie czasami mnie zdradza i idzie do mojej mamy- wiesz ona mu gotuje przepyszne zupki i chyba dlatego co do środowiska to bym polemizowała :cool3::cool3::cool3: Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 wstawiam zaległe fotaśki Mała brygada R-R Ciocia Sylwia czyli ja :) Quote
Recommended Posts