Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A więc na prośbę Kasi :) zakładam jej galerię.
Przedstawiam wam Jamnika Loco :) który został adoptowany przez Kasie ze Szczecina :)

Na poczatku historia Loco :) kliknij koniecznie

Oto nasz spacerek sobotni :) Najpierw był spacerek :)

Uwierzcie sfotografować jamnika graniczy z cudem :evil_lol:

No i Loco z Pańcią :)

Nasz dzielny Loco :)

Czyż nie jest piekny :)

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz odwiedziny u nas :)

Musze wam powiedzieć że mój Tekila przyjał Loco z uśmiechem :)

Oczywiście Loco szalał na całego nawet zaznaczył moje mieszkanie :roll: :evil_lol:

No tak a głowa gdzie :evil_lol:

Poznawanie terenu :)

Tekila miał duzo cieprliwości do szatanka :evil_lol:

Lubie te zdjęcie :)

Posted

Loco to jamnik nad jamnikami:loveu::loveu::loveu:
Dziewczyny w życiu bym go nie poznała na ulicy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Co wyście z Nim zrobiły????
Lokusiu bardzo Cię proszę nie dokuczaj swojej pańci bo drugiej takiej napewno już nie znajdziesz:lol::lol::lol:
Serdeczne pozdrowienia od wstrętnej cioci ,która dupkę Ci kłuła...

Posted

[quote name='sylwiaskalska']

Jako właścicielka 5 rudych, nie mogę inaczej: Ale piękne rudzielce :loveu:
To się powinno nazywać "Zjem boksera" :lol:
Co ciekawe, moja jamniczka ruda małpa miała koleżankę boksię i traktowała ją z takim samym brakiem szacunku... A przyjaciółce rotweillerce w zabawie wieszała się na faflach... :lol:
Coś te jamniki mają w sobie. Ciałko niewielkie, ale dusza! Psy-olbrzymy mogą się schować.

Posted

jamniki sa nadzwyczajne i kazdy kto kiedys mial jamnika po prostu wie jakie one sa inne w stosunku do roznych ras, mozna ksiazki pisac

Loco jest przepiekny, pamietam poczatki ratowania i jego fotki pierwsze, te ostatnie zdjecia pokazuja ze warto ratowac:)

Posted

eurydyka napisał(a):
Loco jest przepiekny, pamietam poczatki ratowania i jego fotki pierwsze, te ostatnie zdjecia pokazuja ze warto ratowac:)

dziekuje, to fakt Loco całkowicie sie zmienił z małego chorego chudzielca stał sie najpiękniejszym jamnikiem (oczywiście dla mnie ):loveu:
wiem ,że moge dziekować po sto razy wszystkim którzy pomagali mu dojść do formy:diabloti: ale naprawde warto było i warto pomagac tym wszystkim biednym psiakom
dzięki zastrzykom i wspaniałej opieki pewnej ciotki Loco uwielbia chodzic do weterynarza:loveu::evil_lol:
dzięki mamie tymczasowej kocha koty i jak je widzi chce sie z nimi bawic:diabloti:
a my jego rodzinak dzieki Wam mamy Go naszego małego Lokusia diabełka

Posted

katarzyna kuczewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jest to myśl
padnie padnie na 2 godziny a potem znowu na spacerek jak będzie słoneczko
Loco uwielbia grzac soją doopkę na słoneczku

Zapewniem ciebie że padnie :)

Posted

LOCO diabeł zjadł kanapę mamie:evil_lol:
na spacerach zjada kijki lub je obgryza:)lub tak sam z siebie sprząta miasto :-o:-o:-o
chowa kamienie, kijki - ktore znosi do domu, wszystkie zabawki do łóżek w których śpimy
:razz::razz::razz:
śpi w podszewkach bo ma łatwiejszy dostep do guzikow i nikt nie widzi jak obgryza kołdrę:cool3::evil_lol:
warczy jak się chce go przesunąć a jak się to Nam uda to :diabloti: obraża na cały świat i śpi na fotelu hmmm czy o czyms zapomniałam ????????????????
jak zrobi siusiu w domu to szczeka i pokazuje by to sprzatnąc najpierw prowadzi do kałuży a potem do łazienki i wskazuje łepkiem na szmatkę i prowadzi ponownie do kałuzy :):lol::lol::lol::cool3:

• 2 months later...