sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 A więc na prośbę Kasi :) zakładam jej galerię. Przedstawiam wam Jamnika Loco :) który został adoptowany przez Kasie ze Szczecina :) Na poczatku historia Loco :) kliknij koniecznie Oto nasz spacerek sobotni :) Najpierw był spacerek :) Uwierzcie sfotografować jamnika graniczy z cudem :evil_lol: No i Loco z Pańcią :) Nasz dzielny Loco :) Czyż nie jest piekny :) Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 A teraz odwiedziny u nas :) Musze wam powiedzieć że mój Tekila przyjał Loco z uśmiechem :) Oczywiście Loco szalał na całego nawet zaznaczył moje mieszkanie :roll: :evil_lol: No tak a głowa gdzie :evil_lol: Poznawanie terenu :) Tekila miał duzo cieprliwości do szatanka :evil_lol: Lubie te zdjęcie :) Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 To jeszcze nie koniec :) Róznica wagowa :) :evil_lol: :evil_lol: Wspólne zabawy :) Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 A co jeszcze troche zdjęć :) Dwaj Kamraci :) ] To ja dzielny Loco :) Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Oczywiście Loco dostaje swój banerek :) Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:tutaj nie wejdziesz :angryy: Loco był taki sprytny że tylko wąchał :lol::lol::lol: Quote
BoWa Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ale piękne zdjęcia , a Loko poradzi sobie z każdą "kobietą":lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Oj Tak Loco to odwazny piesek :) szczeka i dzielnie broni domku :) zresztą Kasia sama napisze :) Quote
katarzyna kuczewska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 LOCO to Jamnik nad Jamniki:evil_lol: psoty, szczekanie i ciągła zabawa istne szaleństwo to jest własnie moj Loco :loveu: ale jest tez buzi, przytulanie i dawanie łapki :lol: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 piekny jest!!!:loveu: wstawiaj jak najwiecej zdjec, bo ja mam niedosyt jamnikow :lol: Quote
bunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Loco to jamnik nad jamnikami:loveu::loveu::loveu: Dziewczyny w życiu bym go nie poznała na ulicy:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co wyście z Nim zrobiły???? Lokusiu bardzo Cię proszę nie dokuczaj swojej pańci bo drugiej takiej napewno już nie znajdziesz:lol::lol::lol: Serdeczne pozdrowienia od wstrętnej cioci ,która dupkę Ci kłuła... Quote
katarzyna kuczewska Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Loco sie stara oj sie stara byc co raz grzeczniejszy:angryy: ale czasami jego mały wewnetrzny diabełek bierze góre i ........ wtedy pańcia siada i czeka az Loco podejdzie i da buziaka :loveu: Quote
agabass Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 ale jamniorek sloki dobrze, że znalazł swoją rodzinkę Quote
Dabrowka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Jako właścicielka 5 rudych, nie mogę inaczej: Ale piękne rudzielce :loveu: To się powinno nazywać "Zjem boksera" :lol: Co ciekawe, moja jamniczka ruda małpa miała koleżankę boksię i traktowała ją z takim samym brakiem szacunku... A przyjaciółce rotweillerce w zabawie wieszała się na faflach... :lol: Coś te jamniki mają w sobie. Ciałko niewielkie, ale dusza! Psy-olbrzymy mogą się schować. Quote
katarzyna kuczewska Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: w mały ciele duzy duch :lol::lol::lol: Quote
eurydyka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 jamniki sa nadzwyczajne i kazdy kto kiedys mial jamnika po prostu wie jakie one sa inne w stosunku do roznych ras, mozna ksiazki pisac Loco jest przepiekny, pamietam poczatki ratowania i jego fotki pierwsze, te ostatnie zdjecia pokazuja ze warto ratowac:) Quote
katarzyna kuczewska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 eurydyka napisał(a):Loco jest przepiekny, pamietam poczatki ratowania i jego fotki pierwsze, te ostatnie zdjecia pokazuja ze warto ratowac:) dziekuje, to fakt Loco całkowicie sie zmienił z małego chorego chudzielca stał sie najpiękniejszym jamnikiem (oczywiście dla mnie ):loveu: wiem ,że moge dziekować po sto razy wszystkim którzy pomagali mu dojść do formy:diabloti: ale naprawde warto było i warto pomagac tym wszystkim biednym psiakom dzięki zastrzykom i wspaniałej opieki pewnej ciotki Loco uwielbia chodzic do weterynarza:loveu::evil_lol: dzięki mamie tymczasowej kocha koty i jak je widzi chce sie z nimi bawic:diabloti: a my jego rodzinak dzieki Wam mamy Go naszego małego Lokusia diabełka Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Kasia jak bedzie ładna pogoda to wezmę aparatos i najlepiej pojezdmy na około głębokiego tam przynajmniej wyszaleje i padnie ci w domu :) Quote
katarzyna kuczewska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jest to myśl padnie padnie na 2 godziny a potem znowu na spacerek jak będzie słoneczko Loco uwielbia grzac soją doopkę na słoneczku Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 katarzyna kuczewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jest to myśl padnie padnie na 2 godziny a potem znowu na spacerek jak będzie słoneczko Loco uwielbia grzac soją doopkę na słoneczku Zapewniem ciebie że padnie :) Quote
katarzyna kuczewska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 OK. i ja razem z nim :lol:na kanapie:scream_3::sleep2::sleep2::sleep2: Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 katarzyna kuczewska napisał(a):OK. i ja razem z nim :lol:na kanapie:scream_3::sleep2::sleep2::sleep2: A to zapewne :cool3: :cool3: :cool3: Quote
katarzyna kuczewska Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 LOCO diabeł zjadł kanapę mamie:evil_lol: na spacerach zjada kijki lub je obgryza:)lub tak sam z siebie sprząta miasto :-o:-o:-o chowa kamienie, kijki - ktore znosi do domu, wszystkie zabawki do łóżek w których śpimy :razz::razz::razz: śpi w podszewkach bo ma łatwiejszy dostep do guzikow i nikt nie widzi jak obgryza kołdrę:cool3::evil_lol: warczy jak się chce go przesunąć a jak się to Nam uda to :diabloti: obraża na cały świat i śpi na fotelu hmmm czy o czyms zapomniałam ???????????????? jak zrobi siusiu w domu to szczeka i pokazuje by to sprzatnąc najpierw prowadzi do kałuży a potem do łazienki i wskazuje łepkiem na szmatkę i prowadzi ponownie do kałuzy :):lol::lol::lol::cool3: Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Ni kochani trzeba ten temacik uzupełnić Najnowsze zdjęcia Loco Quote
Recommended Posts