katarzyna kuczewska Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 jetsesmy jestesmy wykorzystujemy ostatnie ciepłe promyki słonca na naszych długich spacerach Quote
Celina12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 A gdzie są fotki z tych spacerów-:loveu:;) ??? Quote
katarzyna kuczewska Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Celina12 napisał(a):A gdzie są fotki z tych spacerów-:loveu:;) ??? :painting::painting::painting::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:cioiu celinko zrobienie zdjecia Loco w czasie spaceru toz to jest nie mozliwe Quote
Celina12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Oj szkoda-chętnie bym coś nowego zobaczyła-ale jestem cierpliwa i poczekam-:diabloti: Quote
Celina12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Loco a Ty nie chcesz załapać sie na fotkę-piesków Mikołajków?Potem bedzie wspólna kartka-:lol: Quote
Celina12 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A co tu taka cisza? Żadnych zdjęć-tęskno nam...:-( Quote
katarzyna kuczewska Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Celina12']A co tu taka cisza? Żadnych zdjęć-tęskno nam...:-( :loveu::loveu::loveu::loveu: Kochana CELINKA I TRZEJ mUSZKIETEROWIE MNIE TEŻ TĘSKNO ALE MAM PROBLEM SZUKAM DOMKU DLA sUNI TUTAJ MASZ WATEK : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36129 Malutka była chwilowo u nie teraz jest u Ani potzrebny pilnie domek dla tej małej Chrabci Quote
Celina12 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Problem domku dla Suni chyba się rozwiązał-:loveu: Loco co u Ciebie?Opowiedz coś nam-prosimy!!! Quote
katarzyna kuczewska Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 więc Loco szaleje jak zwykle:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: w czasie przed świątecznych pożadków zabiera szmaty ciągnie za mopa i szzceka jak się nim nie zajmujemy :) mały samolub mam pewne obawy co do choinki i bombek czy przeżyja te świeta bo Loco napewno da radę zniszczyc wszystko Quote
Celina12 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 To rzeczywiście Mały i Szalony Loco-:evil_lol::evil_lol: Czekamy na zdjęcia tego Rozbójnika:diabloti:. Całuski dla Niego ode mnie i Muszkieterków:loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 całuski i głaski od Nas :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: DLA CIEBOE CELINKO I TWOICH WĘDROWNICZKÓW MUSZKIETERKÓW Quote
Celina12 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy, Że każdy wszystko usłyszy: I sanie w obłokach mknące, I gwiazdy na dach spadające, A wszędzie to ufne czekanie… Czekajmy… - Dziś Cud się Stanie Quote
katarzyna kuczewska Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Dziękuje Celinko dziekuje Dużo zdrowia i radości Quote
Celina12 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Co tam słychać u Przystojniaka?Jak minęły Święta?Jak prezenty? Czekam na zdjęcia Locusia :loveu: Co u Sylwii się dzieje?Dawno nas nie odwiedziła a tęskno nam troszkę..:loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ota JA lOCO W STARYM ROKU PANCIA ZNALAZłA CZAS I WKLEJA :loveu::loveu::loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 TO JEST KACZKA KTóRA PANI MI KUPILA łADNA BYłA I DOBRA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 UWIELBIAM SPAC UWIELBIAM GDY TAK SPI moge patrzeć na niego godzinami Quote
katarzyna kuczewska Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 kochane Ciotki:BIG::BIG::popcorn::popcorn::drink1::drink1: w 2007 roku życzę Wam wszystkiego najlepszego samej radości i pogodnych dni, zdrowia i spełnienia najbardziej szalonych marzeń Quote
Celina12 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kochany Slodziak-w tym uwielbieniu do spania podobny do moich Muszkieterków...:diabloti: W Nowym 2007 Roku życzę wszystkiego dobrego,wiele zdrowia,pogody ducha,spełnienia marzeń.....:laola: Quote
katarzyna kuczewska Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 witaj Celinko u nas LocO ma jakiegos focha i zachowuje sie bardzo zle , jest obrazony , podgryza moje stopy, jak mu cos nie pasuje to siusia na moich oczach na podłoge :placz::angryy: wtedy ja krzycze a moj ukochany szczeka i tak sobie dyskutujemy wiec widzisz wesoło mam oj wesoło Quote
Celina12 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A to zmyślny Maluch...taaa One się lubią obrażać....mój Hektorek też sie obraża-demostracyjnie sie tyłem odwraca,jak Go wołam podnosi głowę ale nie popatrzy-może tak parę godzin...:diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Pisze za Kasie LOCO JEST U KASI 1 ROCZEK HUUUUU UUUUUUU UUUUURAA AAAAAAAA AAAAAAAA AAAAAAAAAAAA Quote
Celina12 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 :smilecol:-LOCUŚ-i KASIA- GRATULACJE :BIG::cunao::cunao::laola: Quote
sylwiaskalska Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Halo tu Kasia Locuś był chory. Dostał dodatkowe leki na wątrobę za dwa tygodnie mamy powtórzyć wyniki krwi. Teraz na szczęście szaleje mój pitbull kochany :) Quote
Recommended Posts