DG32 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [FONT=Verdana]Negra to jak na moje oko roczna sunia w typie jamnika, zdecydowanie ma zadatki na najlepszego przyjaciela człowieka. Żywiołowa, radosna i wpatrzona w człowieka, aż dziw bierze, że taki pies może trafić do schroniska. Na dzień dzisiejszy sunia jest bardzo wychudzona, widać, że pobyt w schronisku niezbyt dobrze jej służy, dlatego tez pilnie poszukujemy domku dla tego cuda. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] Link do wątku na stronie schroniska: http://katowice.schronisko.net/adopcja-id-45932.html info ze strony: 291/10 płeć: suka wiek: 2 lata 1 miesiąc rasa: mieszaniec [/FONT] [FONT=Verdana] miasto: Katowice sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak opis: W schronisku od 29. 03. 10. Jamnikowata, mała, sympatyczna, spokojna, zrównoważona, łagodna suczka. Przypominamy, że do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację. [/FONT] [FONT=Verdana]Charakter: Negra to przede wszystkim sama słodycz, chyba nie ma wolontariusza którego nie zachwyciła swoim urokiem. [/FONT] [FONT=Verdana]Chociaż początkowo bardzo bała się wyjść z boksu to zaraz potem pokazała swoje prawdziwe oblicze – żywiołowego, radosnego psa, który kocha parówki :evil_lol: i ludzi. Nie pogardzi zabawą, ale i wylegiwaniem się w cieple przygrzewającego słońca :loveu:. Stosunek do psów:[/FONT] [FONT=Verdana] Zdecydowanie pozytywny. Umiejętności: [/FONT] [FONT=Verdana]Zdecydowanie ma potencjał do szkolenia, jak na pierwsze wyjście z boksu osiągnęliśmy na pierwszej lekcji niezły rezultat – potrafimy wykonać siad :p. [/FONT] [FONT=Verdana]Negra potrafi skupić się na przewodniku, szczególnie, gdy ten trzyma parówkę. [/FONT] [FONT="][FONT=Verdana] Jakiego domu szukamy? Wydaje się, że Negra powinna bez problemu przystosować się do każdych warunków, jakie jej ktoś zaoferuje, ale jak dla mnie idealnie by było żeby trafiła na w miarę dynamicznych ludzi, którzy będą potrafili zapewnić tej młodej psinie wiele atrakcji i którzy wykorzystają potencjał do nauki, jaki w niej drzemie. Link do zdjęć Negry: [/FONT][/FONT]http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Opiekun29110DG32# KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: tel. 511 895 991 (dzwonić po 15) e-mail: siostry_j@interia.pl Warunkiem bezwzględnym adopcji będzie sterylizacja suni - adoptujący dostanie kupon na bezpłatną sterylizacje i wizyta po adopcyjna. [FONT="] [/FONT] Quote
Rybka_39 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Negra uwielbia dawać buziaki i włazić na kolana:loveu: Ale dla mnie to i tak będzie Sake:evil_lol: Quote
DG32 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Rybka_39 napisał(a):Ale dla mnie to i tak będzie Sake:evil_lol: Rybka Tobie to tylko jedno w głowie, ale w końcu nie ma się co dziwić w końcu Rybka lubi pływać :diabloti:. Quote
maciaszek Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Poszerzyłam opis na stronkach schroniskowych, dodałam małą na katowicki wątek. Quote
Sylwia K Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mała jest prześliczna, mam nadzieję że szybciutko domek znajdzie Quote
danka1234 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Wstawiłam sunie na 1 strone jamników i jamnikowatych do adopcji. Quote
leonarda Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 DG - to ogłoszenie z dzisiaj na przygarnę psa: szukam jamniczki Szukam jamniczki młodej suczki.Dla dzieci 5 i 6 lat.Decyzja przemyślana rodzice się zgodzili bo długich zastanowieniach i przemyśleniach..pieska szukamy na Dolnym Śląsku mama dzieci miała jamniczkę i chciała młodą suczkę Może by spróbować? Quote
DG32 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 allegro alagratka kupiepsa gumtree adopcjapsa cafeanimal eoferty olx przygarnijzwierzaka adin pajeczyna morusek ojej pineska psiamania petsy Quote
mitheithel Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 A co powiedzielibyscie na taki domek??? http://www.dogomania.pl/threads/184522-Jamnik-suczka-poszukiwana!!-%29%29%29 rodzina widziała jej fotki i bardzo sie spodobala :) Quote
DG32 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='mitheithel']A co powiedzielibyscie na taki domek??? http://www.dogomania.pl/threads/184522-Jamnik-suczka-poszukiwana!!-%29%29%29 rodzina widziała jej fotki i bardzo sie spodobala :) Na dzień dzisiejszy Negra ma dom - tzn schronisko ją wyadoptowało, niestety nie wiem na razie co to za dom, ale mam nadzieje, że uda mi się zdobyć adres i pojechać na wizytę poadopcyjną. Quote
Recommended Posts