Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak by Wam to powiedzieć....
Ano Jacky i Jej rodzina są absolutnie zakochani w Sarze i rozważają ewentualność Jej adopcji... Dla niewtajemniczonych, Jacky studiuje w Polsce medycynę, ale Jej rodzice to rdzenni Polacy, którzy postanowili niedługo wrócić do Polski z USA na stałe. Niedługo, bo już na jesień...
Są plusy i minusy podjęcia tej decyzji...
Minus jest ten, że Sara musiałaby spędzić w hotelu (domowym) prawie 3 miesiące. Koszt tego hotelu to 700zł/mies. z czego połowę pokryłaby Jacky, a połowę my
Plus natomiast jest wiadomy, Sarunia już nigdy i nigdzie nie musiałaby się więcej tułać i zostałaby w rodzinie, która bardzo, ale to bardzo ją kocha i w rezultacie przychyliłaby jej nieba...
Co Wy na to?
Sara jest bardzo szczęśliwa z Jacky: http://picasaweb.google.com/118132062889966080547

Posted

No cóż, jeśli domek dobry - a sama wiesz najlepiej - to ja nie mam nic przeciwko. Tylko musimy wiedziec na pewno, żeby wycofac z ogłoszeń. mam takie durne "szczęście" że psiaki są i są w necie a jak już ktoś z tymczasu zamyśla nie oddać, zgłasza się chętny właśnie na tego psa - i innego nie chce. Miałam 2 takie sytuacje.

Goniu, jeśli podejmiesz decyzję, że ma zostać - daj znać - to dogadamy sprawy umowy między nam i i już.

Posted

Niestety po debacie rodzinnej ustalono, że Sara jednak musi znaleźć nowy dom. Gdyby tego było mało, Jacky, jej opiekunka, wyjeżdża 16go czerwca, czyli mamy tydzień na znalezienie dla Sary nowego domu. Jeden plan B mam. Mam nadzieję, że wypali.
Proszę stańcie również na uszach. Dziewczyna nie zasługuje na przepychanie. Jest absolutnie wyjątkowa i idealna!

Posted

Ja już stoje nie tylko na uszach. Wysłałam ją do znajomych Fundacji w Niemczech, powstawiałam w ogłoszenia. Moge dopytać w jakimś hoteliku - ale to znów wyjście nie na długo - bo kasa.
Taka super sunia.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Czy Sara już w nowym domku?
W weekend będę miała trochę czasu wolnego i będę odnawiałam ogłoszenia dla psiaków.
Kiedyś już robiłam dla Sary dlatego chciałabym wiedzieć czy odnowić jej ogłoszenia też?

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

taka byłam ciekawa co z Sarą, a tu tak długo informacji nie bylo...

przypadkiem na stronie animalii trafilam na Sarę w dziale "znalazły dom" ...
można prosić o szczegóły?? :)

Posted

Niestety nie znam. Sara przeszła pod opiekę GoniP - miała zostać w DT na stałe. I w końcu powiem szczerze, w ferworze innych działań, nie spytałam, wiedząc, że pod skrzydłami Goni jest na pewno bezpieczna. Zapytam.