supergoga Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Na razie chyba bez efektów szuklanie domku. Cisza. A nam przybyło pełno nowych suczek. Kanaliza. Quote
GoniaP Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jak by Wam to powiedzieć.... Ano Jacky i Jej rodzina są absolutnie zakochani w Sarze i rozważają ewentualność Jej adopcji... Dla niewtajemniczonych, Jacky studiuje w Polsce medycynę, ale Jej rodzice to rdzenni Polacy, którzy postanowili niedługo wrócić do Polski z USA na stałe. Niedługo, bo już na jesień... Są plusy i minusy podjęcia tej decyzji... Minus jest ten, że Sara musiałaby spędzić w hotelu (domowym) prawie 3 miesiące. Koszt tego hotelu to 700zł/mies. z czego połowę pokryłaby Jacky, a połowę my Plus natomiast jest wiadomy, Sarunia już nigdy i nigdzie nie musiałaby się więcej tułać i zostałaby w rodzinie, która bardzo, ale to bardzo ją kocha i w rezultacie przychyliłaby jej nieba... Co Wy na to? Sara jest bardzo szczęśliwa z Jacky: http://picasaweb.google.com/118132062889966080547 Quote
supergoga Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 No cóż, jeśli domek dobry - a sama wiesz najlepiej - to ja nie mam nic przeciwko. Tylko musimy wiedziec na pewno, żeby wycofac z ogłoszeń. mam takie durne "szczęście" że psiaki są i są w necie a jak już ktoś z tymczasu zamyśla nie oddać, zgłasza się chętny właśnie na tego psa - i innego nie chce. Miałam 2 takie sytuacje. Goniu, jeśli podejmiesz decyzję, że ma zostać - daj znać - to dogadamy sprawy umowy między nam i i już. Quote
GoniaP Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Niestety po debacie rodzinnej ustalono, że Sara jednak musi znaleźć nowy dom. Gdyby tego było mało, Jacky, jej opiekunka, wyjeżdża 16go czerwca, czyli mamy tydzień na znalezienie dla Sary nowego domu. Jeden plan B mam. Mam nadzieję, że wypali. Proszę stańcie również na uszach. Dziewczyna nie zasługuje na przepychanie. Jest absolutnie wyjątkowa i idealna! Quote
supergoga Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Ja już stoje nie tylko na uszach. Wysłałam ją do znajomych Fundacji w Niemczech, powstawiałam w ogłoszenia. Moge dopytać w jakimś hoteliku - ale to znów wyjście nie na długo - bo kasa. Taka super sunia. Quote
GoniaP Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 W nadchodzącą środę Sara ma spotkanie z ewentualnym ds. Proszę trzymajcie kciuki i krzyżujcie nogi. Quote
supergoga Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 A ja trzymam jeszcze mocniej. W razie czego daj znać, będe załatwiała hotel, żeby ją zabezpieczyć. Quote
bleblehul Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 no i jak.. udało się znaleźć ds dla tej czarnej piękności? Quote
supergoga Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 GoniaP ponoc ma domek, któy zarezerwował sunię. Obecnie Sara na tymczasie. Ale dopóki adopcja nie dojdzie do skutku, to wolę się nie cieszyć. Quote
zeberka4 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 dobrze ze chociaz jest jakas opcja,Sarunia kochana zasługuje na dom Quote
supergoga Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Na razie z tego co mówiła GoniaP jest zainteresowana Pani, ale z uwgai na zorganizowany wczesniej wyjazd psica musi poczekać. Quote
Asia_Rawicz Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Czy Sara już w nowym domku? W weekend będę miała trochę czasu wolnego i będę odnawiałam ogłoszenia dla psiaków. Kiedyś już robiłam dla Sary dlatego chciałabym wiedzieć czy odnowić jej ogłoszenia też? Quote
grzybkowa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 taka byłam ciekawa co z Sarą, a tu tak długo informacji nie bylo... przypadkiem na stronie animalii trafilam na Sarę w dziale "znalazły dom" ... można prosić o szczegóły?? :) Quote
supergoga Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Niestety nie znam. Sara przeszła pod opiekę GoniP - miała zostać w DT na stałe. I w końcu powiem szczerze, w ferworze innych działań, nie spytałam, wiedząc, że pod skrzydłami Goni jest na pewno bezpieczna. Zapytam. Quote
GoniaP Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 supergoga napisał(a):Niestety nie znam. Sara przeszła pod opiekę GoniP - miała zostać w DT na stałe. I została :) Ma się świetnie. Quote
snuszak Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 hurra :multi: to tytuł trzeba zmienić by nie straszył ;) Quote
grzybkowa Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 jeju, rewelelacja :) garatuluje i domkowi i suni :) Quote
Recommended Posts