Wala2006 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Świetnie...:) Odrazu bardziej żuca się w oczy :P Hop na pierwszą Nati!!! Quote
Tia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ogłoszenia są potrzebne, powtarzam to i powtarzam...a z tego co widzę ciągle ma ich malutko:( Nic się nie ruszy dopóki nie zaczniemy działać! Dziewczyny, Mersi1 codziennie choć kilka zrobić, to na pewno pomoże jej znaleźć dom:) Na dogo wszyscy "zapsieni" więc tu ciężko o dom! Quote
Mersi1 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 No wiem, że kiepsko z ogłoszeniami ale jakoś czasu nie mam :( Chodze na tańce, do szkoły i jeżdże do psów na DT i nie mam za bardzo czasu :( ale teraz weekend więc się wezme ale nie dziś i nie jutro bok jestm zajęta !! Quote
Wala2006 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ale cisza u Nati... Ona jest taką cudną psinką, a nikt nie chce jej pokochać. Czy ma reszte swoich lat spędzić w schronie?:(:(:( Quote
Mersi1 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 No właśnie jeszcze czekam i nic nie robie więcej w sprawie Nati na razie bo tata mi powiedział żę jeszcze się zastanowi nad jej adopcją.! Więc uważam że bezsensu jest tu szukać domek jak może już niedługo zamieszka u mnie :) Mój tata mi powiedział tak " poczekaj jeszcze kilkanaście dni a najwyżej do zakończenia roku szkolnego bo to może być prezent. Ja mam już pomysł gdzie zrobić bude " :) A jeżeli to się nie uda to w wakacje będe szukać jej domku na dogo i gdzie indziej !! a mam do was laski co są dłużej na dogo pytanie : Czy jak nie będę teraz wchodziła na wątek Nati to mi go zlikwidują?? Czy może lepiej jak ja usunę wątek,a potem najwyżej bym nowy zrobiła?? JAk to jest ?? Proszę was o pomoc :) Quote
Tia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Poczekamy... nie ma sensu usuwać wątku od razu... Możliwe że go zamkną ale po dłuższym czasie... Wiec po po prostu go zostawmy. Jak usuną to usuną zrobi się nowy...ale myślę, że nie będzie po co bo Nati już będzie u Cb:D Quote
Tola^^ Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wątku nie usuną na pewno do końca roku szkolnego trzymam kciuki żeby Nati trafiła do ciebie :D Quote
Mersi1 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 oki juz zmieniam :) i dziękuje za pomoc :* Quote
Angel Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 i co z Nati ? w piątek rok szkolny dobiega końca i bd juz znala odpowiedź ? Quote
Recommended Posts