Mersi1 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 NATI Nati znajduje się w Obornickim schronisku dla psów Azorek koło [SIZE=4]Poznania. Nati to ok. 7 letnia suczka. Jest spokojna, miła, przyjazna. Uwielbia zabawy.Moze byc w domu z innym zwierzakiem, ponieważ nie ma w niej cienia agresji. Więc może również mieszkać małymi dziećmi. Gdy przychodzi do niej jedna z wolontariuszek to szybko wybiega radośnie z boksu. Nati to niezwykle wierny piesek. Może na początku trudno będzie jej sie przyzwyczić do nowych właścicieli i nowego otoczenia ale jak już sie przyzwyczai to będzie chodziła z nimi cały czas. Suczka może być na dworze i w domu. Nati jest wysterylizowna. W schronisku przebywa od 2006 roku. To strasznie długo. Każdy pies zasługuje na dom, a Nati jak na razie się nie poszczęściło. Jeżeli trafi do ciepłego i dobrego domu to na pewno odwdzięczy się miłościa. Nati znajduje się w Obornickim schronisku dla psów Azorek koło Poznania. kontakt: e-mail1:tola1335@op.pl e-mail2: mersi@amorki.pl tel: 782 - 556 -399 Foto Nati : Nati wypatruje osoby która ją pokocha..... OGŁOSZENIA NATI: www.MKO.pl www.ojej.pl www.mamoferte.pl www.pajęczyna.pl www.pineska.pl www.gumtree.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.mammisia.pl Quote
Wala2006 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Zapisuje... Tak długo czeka juz na domek :( Ale nie widać zdjęć Mersi1! Quote
Mersi1 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Wiem że nie widać bo ndopiero ucze się wstawiać :( musze to wszystko rozszyfrować ;p a co do Nati to naprawde długo :( mam nadzieje że znajdzie się ktos kto ją pokocha :) Quote
Wala2006 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Mersi1 napisał(a):Wiem że nie widać bo ndopiero ucze się wstawiać :( musze to wszystko rozszyfrować ;p a co do Nati to naprawde długo :( mam nadzieje że znajdzie się ktos kto ją pokocha :) No tak trzeba się nauczyć xdd Ja też musialam :) A Nati taka kochana i tyle w schronie siedzi :( Jeszcze się boi psów :( Quote
Mersi1 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 O nie napisałam że sie boi psów :( i inne psy ja atakuja !! Quote
Tola^^ Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mersi dodaj że Nati znajduje się w Obornickimi schronisku dla psów "Azorek" /koło Poznania :) Quote
Tia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Na pierwszym miejscu potrzebne ogłoszenia, bez tego ani rusz... Quote
Mersi1 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Tia:Na pierwszym miejscu potrzebne ogłoszenia, bez tego ani rusz.. a jak się robi ogłoszenia ?? Quote
Tia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Mersi1 nie ma nic prostszego niż robienie ogłoszeń tylko potrzebny czas... Układasz zachęcający tekst do ogłoszeń, który powinien zawierać opis psa, z skąd jest i wgl:) Do wszystkich dodawaj zdjęcia, takie najładniejsze i naj więcej:):) Potem na różnych portalach zamieszczasz to wraz z kontaktem...najlepiej podawaj do Toli^^ ona zawsze najlepiej wie jak rozmawiać z osobami zainteresowanymi:):) A tu masz ogólny wątek ogłoszeń: http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-og%C5%82oszeniowych-post-1-i-2 Im więcej tym lepiej...Myślę, że sobie poradzisz:):) Quote
Tia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Wrazie co możesz podać mój mail: tia21@vp.pl lub Toli^^...do tych ogłoszeń:) Quote
Mersi1 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 No ja tez mysle że sobie poradze:) Dziękuje Ci bardzo :) Może dzięki temu jej też się uda :) Quote
Tia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Oby, oby...dziewczyna już dość się w schronie nasiedziała....ale uwzględni w ogłoszeniach, że nowi właściciele powinni być odpowiedzialni i z doświadczeniem, bo ona kilka razy była już w domu ale ciągle uciekała i wracała do schroniska...więc będzie potrzebne jej dużo uwagi. Quote
Tia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Mersi1 ale musisz na wątek wstawić linki z ogłoszeniami które zrobiłaś!!!:) Żeby było wiadomo na jakich portalach ma już ogłoszenia... Quote
Mersi1 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Aha to dobrze że muwisz :) dobrze że sobie zapisałam gdzie już zrobiłam :) Dzięki za wiadomość :) Quote
Mersi1 Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Cicho u Nati :( To smutne że musi tak długo w schronie siedzieć :( Ona jest tak kochana i oddana i nikt jej nie chce :( szkoda że moi rodzice(zwłaszcza tata) są nieugięci bo bym ja zaadoptowała :( ehhhh...........................:/ Quote
Mersi1 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Do góry kochanie :) może ktos Cię zechce :) ja wciąż probuje namówić rodziców na Ciebie, ale tate ciężko przekonać :( mam nadzieje że na urodziny Cię dostane :) Quote
Mersi1 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 No porobilam pare :) a reszte jeszcze robie :) Quote
Wala2006 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 marsi1 może zmienić tytuł na bardziej zachęcajacy :) Quote
Recommended Posts