mitheithel Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Andzike']Zupełnie inny pies... Mówcie co chcecie, ale ja wolę kudłaczki ;)[/QUOTE] Oni chyba tez woleli go włochatego, ale tak było wskazane ze względu na stan jego włosa. Teraz za to odrośnie ładnie zregenerowany ;) Quote
Andzike Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='mitheithel']Oni chyba tez woleli go włochatego, ale tak było wskazane ze względu na stan jego włosa. Teraz za to odrośnie ładnie zregenerowany ;)[/QUOTE] No tak, wiem, że to dla jego dobra :) Jeszcze będzie pięknym włochaczem :D A "na sznaucerka" też prezentuje się bosko :) Quote
mgie Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Jest ankieta dogomanii wybierajaca kandydata na KrakVet http://www.dogomania.pl/threads/1852...andydata-razem!! Fundacja Ostatnia Szansa bardzo potrzebuje Waszych głosów! Quote
ostatniaszansa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Puk, puk co tam słychać u Cwaniaczka -Eddiego ? Czy możemy uśmiechnąć sie o jakoweś nowe fotki ? z wielka przyjemnościa obejrzymy :) E Quote
mitheithel Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A widziałam przystojniaka tego weekendu;) Wygrzewał się w ogrodzie w słoneczku i bacznie obserwował okolice. W niedziele wybrał się na rowerą przejażdżkę ze swoim Państwem, zajmując miejsce w koszyku. Jest coraz bardziej otwarty i ufny:loveu: O fotki poproszę ich na dniach! Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Proszę, zajrzyjcie do przerażonej suni, Lilki, która przepadnie wśród setek innych psów w schronie http://www.dogomania.pl/threads/186252-Lilunia-k%C5%82%C4%99buszek-strachu-w-ostrowskim-schronie Quote
mgie Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 mitheithel napisał(a):A widziałam przystojniaka tego weekendu;) O fotki poproszę ich na dniach! mitheithel widziałaś Ediego ? Masz te obiecane zdjęcia ? :) Quote
mitheithel Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Ediego widzę teraz codziennie. To juz nie ten piesek. Całkowicie się zaadoptował, jest tylko wesolutki, nie ma w nim nic ze starego Ediego, który na pewne rzeczy reagował lękiem. Kocha swoich ludzi bezgranicznie, a oni jego chyba jeszcze bardziej. Na początku miał zakaz wchodzenia na sofy, na łóżko w og,ole nie było mowy... Przychodzę ostatnio w odwiedziny, a on wyciągnięty leży na kanapie. I pytam, że chyba nie tak miało być? Na co Marta:" tak go kochamy, a do tego jest tak grzeczny, że nie potrafimy mu odmówic odrobiny przyjemności" i wzruszyła bezradnie ramionami... ;P Edi teraz przebywa na wakacjach, wraca za chyba 10 dni. Wstepnie mieli jechac gdzies za granicę, ale zrezygnowali i pojechali nad polskie morze, żeby Edi mógł im towarzyszyć :) Fotki mialabym juz dawno, ale nie maja ich jak zrzucić na kompa (jakieś problemy z aparatem). Chyba sama się tym zajmę i cyknę mu kilka po powrocie (będzie prościej);) Z tego co wiem w ubiegły weekend mial niemiłe spotkanie z kocurem na wsi u rodziców Marty, bo mały nabrał na tyle pewności siebie, że startuje do wszystkich zwierzaków z mordką. Mam nadzieję, że to będzie dla niego nauczka... Gdyby nie to , że mój ogromny Bastek jest totalną ciapą i nie oddaje mniejszym, to też nie raz dostałby Edi po tyłku ;) Quote
ostatniaszansa Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Mitheithel , gdzie obiecane zdjęcia ? No gdzie ?:mad: Bardzo uprzejmie prosimy o sesję :lol: /E Quote
mitheithel Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 dziś wieczorem będą juz na stówkę!;) jak nie dotrzymam słowa wyslijcie posilki w nasze strony:cool3: Edi wrócil, ja aparat też mam sprawny, więc zajme sie tym jak wyjdę ze swoimi psiakami na wieczorny spacerek! Quote
ostatniaszansa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 alez sliczny chlopak! No i ta grzywka, zadziornie opadajaca na jedno oczko...bosko wyglada! :)/Agnieszka Quote
mitheithel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Edek nabrał ogromnej pewności siebie. Na spacery także chodzi już luzem, bacznie podążając za swoimi właścicielami. Ale co nowego? - Odezwał się w nim instynkt łowiecki z ukierunkowaniem na jeże:p Nie ma opcji do odwołania go bez "rękoczynów" od biednego jeża, którego już wypatrzy!:evil_lol: Quote
ostatniaszansa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ha, to tak jak Dzidzius (tylko, ze on jest wielkosci malego slonia) - potrafi skubany wyniuchac jeza w nocy w krzakach i nagle robi siup i wylania sie z gestwiny z kolczasta kulka w mordzie... nie ma bata, zeby po dobroci zdobycz wypuscil - ostatnio poskutkowalo zatkanie mu nosa ;) na szczescie do tej pory (tfuu, tfuu) zadnemu nic sie nie stalo, aczkolwiek nie obylo sie bez ogladania przy swietle komorki brzucha jednemu wkurzonemu jezowi :) /Agnieszka Quote
Andzike Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Piękny cwaniaczek z tego Ediego :D :D :D Quote
Recommended Posts