Ewanka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Szkoda, że Kapselek vel Cwaniaczek ;), tak krótko może pozostać w obecnym dt (do niedzieli), bo ds szukany na cito, nie zawsze jest tym właściwym. Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie i zdrówko ślicznego psiaka :) Quote
mgie Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Ewanka']Szkoda, że Kapselek vel Cwaniaczek ;), tak krótko może pozostać w obecnym dt (do niedzieli), bo ds szukany na cito, nie zawsze jest tym właściwym. Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie i zdrówko ślicznego psiaka :) Dom sprawdzi osoba doświadczona. Byle komu Cwaniaczka nie oddamy. Quote
Ewanka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 mgie napisał(a):Dom sprawdzi osoba doświadczona. Byle komu Cwaniaczka nie oddamy. Wiem, że można na Was liczyć :) Quote
Andzike Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Będę z niecierpliwościa zaglądać jutro w oczekiwaniu na wynik wizyty :) Quote
Ewanka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Andzike napisał(a):Będę z niecierpliwościa zaglądać jutro w oczekiwaniu na wynik wizyty :) Ja też już przestępuję z nogi na nogę ... oby wszystko poszło zgodnie z planem ! Quote
ostatniaszansa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Taki Piekny Cwaniaczek vel Kapsel to wiadomo, ze byle gdzie go nie damy :) Przylaczamy nasze kciuki /Agnieszka i Quennie Quote
marlenka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 ostatniaszansa napisał(a):Taki Piekny Cwaniaczek vel Kapsel to wiadomo, ze byle gdzie go nie damy :) Przylaczamy nasze kciuki /Agnieszka i Quennie Ja tez zaciskam , a kiedy wizyta ??? Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 marlenka napisał(a):Ja tez zaciskam , a kiedy wizyta ??? Dostalam wlasnie prosbe na pw o sprawdzenie domku ,czekam na odpowiedz od magie czy mogla bym przyjechac na ta wizyte dzisaj wieczorkiem bo jutro juz nie dam rady nie ma mnie caly dzien . Quote
marlenka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dostalam wlasnie prosbe na pw o sprawdzenie domku ,czekam na odpowiedz od magie czy mogla bym przyjechac na ta wizyte dzisaj wieczorkiem bo jutro juz nie dam rady nie ma mnie caly dzien . Super by bylo .... Quote
mgie Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Rozmawiałam przed sekundą z Panią,za chwile smsem prześle mi adres. Dzisiaj natomiast Pani nie ma czasu,bo jest w tym nowym mieszkaniu i wróci do domu po 21. Ewentualnie jutro po 19 będzie wolna Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 mgie napisał(a):Rozmawiałam przed sekundą z Panią,za chwile smsem prześle mi adres. Dzisiaj natomiast Pani nie ma czasu,bo jest w tym nowym mieszkaniu i wróci do domu po 21. Ewentualnie jutro po 19 będzie wolna Jutro nie dam raczej rady jade po pracy do telewizji z psiakami i jak beda jakies domki chetne to musze podjechac , sparwdzic tak ze jutro odpada. Moze to byc ewn. w piatek jak ja sama nie bede miala jazdy z psami .A tak na marginesie to ten psiaczek jest bardzo ladny i to pani powinno zalezec na jak najszybszej wizycie i postarac sie wrocic do domu wczesniej . Ja moge byc u niej od 17/30 do ewn. 20 Quote
mitheithel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 mgie - Ci panstwo ode mnie, sa bardzo zdecydowani na niego! :) Quote
mgie Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Uff no więc tak: Przekazałam adres Foksi i mam informacje,że w piątek pojedzie sprawdzić dom. Jeżeli otrzymamy zielone światło to pewnie Kapselek zostanie Krakusem. mitheithel jak już pisałam ci na PW musimy poczekać do pt. Ten dom jest już sprawdzony? żeby odpadło chociaż to Quote
mitheithel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Tak, przed chwilą do mnie dzwonili od moich rodziców z domu, bo przyszli podekscytowani z jego fotkami ,że taki cudny i podobny do ich starego psiaka :) To są moi nowi sąsiedzi tak jak pisalam w wątku, który założyłam. Bardzo podoba im sie nasza Jadzia, a jak dowiedzieli się, że jest z adopcji i że sie tym interesuję poprosili o pomoc w znalezieniu im psiaka do pokochania. Wcześniej w mieszkaniu nie mieli warunków teraz juz są gotowi na przyjecie psiaka ;) Domek(bliźniak) z małym ogrodem. Młode małżeństwo. Na pewno będzie miał cudownie i będą go bardzo kochali :):) Quote
Onaa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Fajnie by było jakby się udały dwa dobre domki :). Bo taki drugi psiaczek podobny do kudłaczka Cwaniaczka to szybciutko by się znalazł. Kudłatków w potrzebie jest sporo :(. Quote
mitheithel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 mgie napisał(a):Uff no więc tak: Przekazałam adres Foksi i mam informacje,że w piątek pojedzie sprawdzić dom. Jeżeli otrzymamy zielone światło to pewnie Kapselek zostanie Krakusem. mitheithel jak już pisałam ci na PW musimy poczekać do pt. Ten dom jest już sprawdzony? żeby odpadło chociaż to Troszke im szkoda jak dowiedzieli sie, że to nadal niepewne i musza czekać... Nawet dzwonili jeszcze raz, że oni wszystko zrobią, żeby tylko mógł zostac u nich, bo się zakochali na maksa. Straaasznie sie nakręcili ;) Nawet jeszcze dzis ruszyliby po niego na drugi koniec Polski :) Quote
mgie Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 mitheithel napisał(a):Troszke im szkoda jak dowiedzieli sie, że to nadal niepewne i musza czekać... Nawet dzwonili jeszcze raz, że oni wszystko zrobią, żeby tylko mógł zostac u nich, bo się zakochali na maksa. Straaasznie sie nakręcili ;) Nawet jeszcze dzis ruszyliby po niego na drugi koniec Polski :) :):):) muszą uzbroić się w cierpliwość Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Drugiemu domkowi, na który się nie zdecydujecie, żeby tam dać Cwaniaczka, można zaproponować bardzo podobnego Finka: Imię: finek Płeć: pies Wiek: ... Wielkość: średni Opis: Cały czas leży i odpoczywa. Musi nabrać sił. Prawdopodobnie po wypadku. Przebywa cały czas wśród pracowników schroniska. Jest bardzo spokojny, cichy, bezproblemowy. Wątek tu: http://www.dogomania.pl/threads/183160-Schronisko-w-Ostrowie-Wlkp-w%C4%85tek-zbiorczy-WSZYSTKIE-SZUKAJ%C4%84-DOM%C3%93W!/page3 Quote
ostatniaszansa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jakie Finek ma sliczne, zadziorne oczka :) Oj widac, ze madre psisko, za domki dla obu psiaczkow trzymamy mocno kciuki /Agnieszka Quote
marlenka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ale ten Cwaniak jest rozrywany , czyli można powiedziec że Cwaniak ma domek bo jak ten w krakowie to ten w Poznaniu . Quote
Onaa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i wszystko będzie wiadomo :). Quote
marlenka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dogo07 napisał(a):Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i wszystko będzie wiadomo :). Widze ze atmosfera jest bardzo dobra , to pozwole sobie zaprosić cioteczki do piesków z banerka w moim podpisie :loveu: Quote
mitheithel Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Fino rzeczywiście baaardzo podobny, a jest szansa na jego więcej fotek?? Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='mitheithel']Fino rzeczywiście baaardzo podobny, a jest szansa na jego więcej fotek?? Chyba Paulina ma, bo na wątek poszukiwawczy średniej suczki, na którym casting wygrała .. , Cwaniaczek :) wkleja zdjęcia, których nie ma ogólnym wątku schroniska w Ostrowie Wlkp.: [quote name='Paulina87']Gdyby Cwaniaczek poszedł już do domu to mamy w schronisku identycznego pieska, niczym bliźniaka Cwaniaczka. Trafił do schroniska po wypadku, ale można się dowiedzieć czy już jest gotowy do adopcji. No i wiadomo, dowóz do Poznania zapewniamy gratis ;). Quote
Recommended Posts