Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, że Kapselek vel Cwaniaczek ;), tak krótko może pozostać w obecnym dt (do niedzieli), bo ds szukany na cito, nie zawsze jest tym właściwym.

Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie i zdrówko ślicznego psiaka :)

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewanka']Szkoda, że Kapselek vel Cwaniaczek ;), tak krótko może pozostać w obecnym dt (do niedzieli), bo ds szukany na cito, nie zawsze jest tym właściwym.

Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie i zdrówko ślicznego psiaka :)

Dom sprawdzi osoba doświadczona. Byle komu Cwaniaczka nie oddamy.

Posted

Andzike napisał(a):
Będę z niecierpliwościa zaglądać jutro w oczekiwaniu na wynik wizyty :)

Ja też już przestępuję z nogi na nogę ... oby wszystko poszło zgodnie z planem !

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Taki Piekny Cwaniaczek vel Kapsel to wiadomo, ze byle gdzie go nie damy :) Przylaczamy nasze kciuki /Agnieszka i Quennie

Ja tez zaciskam , a kiedy wizyta ???

Posted

marlenka napisał(a):
Ja tez zaciskam , a kiedy wizyta ???

Dostalam wlasnie prosbe na pw o sprawdzenie domku ,czekam na odpowiedz od magie czy mogla bym przyjechac na ta wizyte dzisaj wieczorkiem bo jutro juz nie dam rady nie ma mnie caly dzien .

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Dostalam wlasnie prosbe na pw o sprawdzenie domku ,czekam na odpowiedz od magie czy mogla bym przyjechac na ta wizyte dzisaj wieczorkiem bo jutro juz nie dam rady nie ma mnie caly dzien .

Super by bylo ....

Posted

Rozmawiałam przed sekundą z Panią,za chwile smsem prześle mi adres.
Dzisiaj natomiast Pani nie ma czasu,bo jest w tym nowym mieszkaniu i wróci do domu po 21. Ewentualnie jutro po 19 będzie wolna

Posted

mgie napisał(a):
Rozmawiałam przed sekundą z Panią,za chwile smsem prześle mi adres.
Dzisiaj natomiast Pani nie ma czasu,bo jest w tym nowym mieszkaniu i wróci do domu po 21. Ewentualnie jutro po 19 będzie wolna

Jutro nie dam raczej rady jade po pracy do telewizji z psiakami i jak beda jakies domki chetne to musze podjechac , sparwdzic tak ze jutro odpada. Moze to byc ewn. w piatek jak ja sama nie bede miala jazdy z psami .A tak na marginesie to ten psiaczek jest bardzo ladny i to pani powinno zalezec na jak najszybszej wizycie i postarac sie wrocic do domu wczesniej . Ja moge byc u niej od 17/30 do ewn. 20

Posted

Uff no więc tak:

Przekazałam adres Foksi i mam informacje,że w piątek pojedzie sprawdzić dom. Jeżeli otrzymamy zielone światło to pewnie Kapselek zostanie Krakusem.

mitheithel jak już pisałam ci na PW musimy poczekać do pt.
Ten dom jest już sprawdzony? żeby odpadło chociaż to

Posted

Tak, przed chwilą do mnie dzwonili od moich rodziców z domu, bo przyszli podekscytowani z jego fotkami ,że taki cudny i podobny do ich starego psiaka :)
To są moi nowi sąsiedzi tak jak pisalam w wątku, który założyłam. Bardzo podoba im sie nasza Jadzia, a jak dowiedzieli się, że jest z adopcji i że sie tym interesuję poprosili o pomoc w znalezieniu im psiaka do pokochania.
Wcześniej w mieszkaniu nie mieli warunków teraz juz są gotowi na przyjecie psiaka ;)
Domek(bliźniak) z małym ogrodem. Młode małżeństwo. Na pewno będzie miał cudownie i będą go bardzo kochali :):)

Posted

Fajnie by było jakby się udały dwa dobre domki :).
Bo taki drugi psiaczek podobny do kudłaczka Cwaniaczka to szybciutko by się znalazł.
Kudłatków w potrzebie jest sporo :(.

Posted

mgie napisał(a):
Uff no więc tak:

Przekazałam adres Foksi i mam informacje,że w piątek pojedzie sprawdzić dom. Jeżeli otrzymamy zielone światło to pewnie Kapselek zostanie Krakusem.

mitheithel jak już pisałam ci na PW musimy poczekać do pt.
Ten dom jest już sprawdzony? żeby odpadło chociaż to

Troszke im szkoda jak dowiedzieli sie, że to nadal niepewne i musza czekać...
Nawet dzwonili jeszcze raz, że oni wszystko zrobią, żeby tylko mógł zostac u nich, bo się zakochali na maksa.
Straaasznie sie nakręcili ;)
Nawet jeszcze dzis ruszyliby po niego na drugi koniec Polski :)

Posted

mitheithel napisał(a):
Troszke im szkoda jak dowiedzieli sie, że to nadal niepewne i musza czekać...
Nawet dzwonili jeszcze raz, że oni wszystko zrobią, żeby tylko mógł zostac u nich, bo się zakochali na maksa.
Straaasznie sie nakręcili ;)
Nawet jeszcze dzis ruszyliby po niego na drugi koniec Polski :)

:):):)
muszą uzbroić się w cierpliwość

Posted

Drugiemu domkowi, na który się nie zdecydujecie, żeby tam dać Cwaniaczka, można zaproponować bardzo podobnego Finka:

Imię: finek
Wielkość: średni
Opis: Cały czas leży i odpoczywa. Musi nabrać sił. Prawdopodobnie po wypadku. Przebywa cały czas wśród pracowników schroniska. Jest bardzo spokojny, cichy, bezproblemowy.

Wątek tu:
http://www.dogomania.pl/threads/183160-Schronisko-w-Ostrowie-Wlkp-w%C4%85tek-zbiorczy-WSZYSTKIE-SZUKAJ%C4%84-DOM%C3%93W!/page3

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jeszcze tylko wizyta przedadopcyjna i wszystko będzie wiadomo :).

Widze ze atmosfera jest bardzo dobra , to pozwole sobie zaprosić cioteczki do piesków z banerka w moim podpisie :loveu:

Posted

[quote name='mitheithel']Fino rzeczywiście baaardzo podobny, a jest szansa na jego więcej fotek??

Chyba Paulina ma, bo na wątek poszukiwawczy średniej suczki, na którym casting wygrała .. , Cwaniaczek :) wkleja zdjęcia, których nie ma ogólnym wątku schroniska w Ostrowie Wlkp.:
[quote name='Paulina87']Gdyby Cwaniaczek poszedł już do domu to mamy w schronisku identycznego pieska, niczym bliźniaka Cwaniaczka. Trafił do schroniska po wypadku, ale można się dowiedzieć czy już jest gotowy do adopcji. No i wiadomo, dowóz do Poznania zapewniamy gratis ;).