Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sylwia i Ares']marta9494 - fajny ten sposób spania. Mam tylko pytanie, czy to spanie "na kolegę"[/QUOTEOne zawsze takśpią muszę pogrzebać i znaleźć inne foty:)

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapisze sobie :D i pokaże moich dwóch przystojniaków :D...
pierwszy Rex (bo starszy :D)

no i młodszy- Gienek :)-lubi spać i leżeć w najmniej oczekiwanych miejscach (łącznie z parapetem ;D..a najlepiej to pod nogami)

Posted

ewtos napisał(a):
Przesadzasz :evil_lol:, monitor można postawić wyżej a na klawiaturze przecież nie leży.

Pewnie, że przesadzam - zdarza mi się tak pracować :)

Cziłka Czekuni debeściak - taki jestem malutki...

Posted

Koreksonowa, ale Korek to ma profesjonalną galerię... super!

Dzięki za uznanie:) Picasa to fajny wynalazek, bo można zasypywac znajomych zdjęciami bez konieczności zapychania im poczty :D I w ten oto sposób wiekszośc moich znajomych jest przymuszana do oglądania mojego czarnego dziadygi:D

Posted

Haha, świetne zdjęcia. Ale jestem zaskoczona, że Wasze psy śpią na plecach! Miałam w życiu kilka psów i żaden z nich nigdy nie spał na plecach. Co najwyżej przez chwilę tak leżały, kiedy prosiły o głaskanie brzuszka.

Posted

[quote name='marta9494']Obojętnie gdzie się duża nie połozy, mała już na niej albo siedzi,albo leży,albo spi:)
Cudne! Ale u Ciebie to są zachowane proporcje - mała śpi na dużej, a u mnie duża używa małej jako poduszki:

Posted

[quote name='Equus']Cudne! Ale u Ciebie to są zachowane proporcje - mała śpi na dużej, a u mnie duża używa małej jako poduszki:
Hahahaa!Nie wyobrażam sobie u moich takiego układu,ale Twoje widać świetnie się z tym czują:)