Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin:

marlenka napisał(a):
Nasze maluszki sa w metrze :) dzwoniła Pani o pudle , bo napisane jest ze podrzucone w pudle , a pani myslała ze znalezione pudle , ech....

buahahahaha
przecież widać,że to nie pudelki

Idę looknąc na cafe

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
:megagrin::megagrin::megagrin:

buahahahaha
przecież widać,że to nie pudelki

Idę looknąc na cafe

Pani zapytała o sunie , więc jej powiedziałam , nagadałam się wszystko ok a on mi wyskakuje z tekstem " a jak moge odebrac tego pudelka " a ja szczena o podłoge , myślałam ze nie dosłyszałam i pytam "jakiego pudelka" , a Pani " bo pisze w ogłoszeniu ze podrzucono pudle" to ja sru do cafe ... i patrze a tam "znalezionao W pudle" i mówie Pani a ona " a to ja źle przeczytałam - przepraszam do widzenia"

Posted

marlenka napisał(a):
Pani zapytała o sunie , więc jej powiedziałam , nagadałam się wszystko ok a on mi wyskakuje z tekstem " a jak moge odebrac tego pudelka " a ja szczena o podłoge , myślałam ze nie dosłyszałam i pytam "jakiego pudelka" , a Pani " bo pisze w ogłoszeniu ze podrzucono pudle" to ja sru do cafe ... i patrze a tam "znalezionao W pudle" i mówie Pani a ona " a to ja źle przeczytałam - przepraszam do widzenia"

gdzie to pudle,gdzie to pudle

Ja z kolei wszystko pięknie napisałam o Osie,o warunkach adopcji itp a Pani odpisała ''nie bierzemy''

Posted

mgie napisał(a):

Ja z kolei wszystko pięknie napisałam o Osie,o warunkach adopcji itp a Pani odpisała ''nie bierzemy''

Wiesz co nie wie co traci :lmaa:
A o nasze "pudle " narazie cisza , dziś Kasia ( ta mała biała ) jedzie do domku .
Zostają 3 sztuki :)

Posted

Kasia pojechała do nowego domu. Jej nowa pani to bardzo miła i ciepła młoda osoba. Bedzie Kasce tam dobrze. Pozostałe siostry nawet nie zauważyły, że ich ubyło.

Posted

mgie napisał(a):

Marlenka dała mi link do wątku,no i przyleciałam...wprawdzie z opóźnieniem,ale jestem:)
No i sie zlałam ze śmiechu jak przeczytałam to o pudlach i "nie bierzemy" :D
A to taki mały prezencik dla pani od pudli i tej drugiej:cool3:

Posted

Magda napisała, że Kasia śpi właśnie przytulona do jej ręki :)))
Po moim powrocie (nie ma mnie do poniedziałku wieczorem w Wawie - to tak na wypadek jakbyście znalazły kolejny domek blisko mnie do sprawdzenia ;) ) umówiłyśmy się wspólny spacer ;)

Posted

Dla wszystkich surowica łącznie z Kasią, plus leczenie - faktura na Fundacje O.S. Właścicielkę trzeba na cito powiadomić. Tego właśnie obawiałyśmy się najbardziej. Oby wszystko się udało i maluchy cało wyszły z tego paskudztwa. Nie, musi się udać! E

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Dla wszystkich surowica łącznie z Kasią, plus leczenie - faktura na Fundacje O.S. Właścicielkę trzeba na cito powiadomić. Tego właśnie obawiałyśmy się najbardziej. Oby wszystko się udało i maluchy cało wyszły z tego paskudztwa. Nie, musi się udać! E

rozmawiałam właśnie z Andzike, przekaże Magdzie
prosi tylko o podanie danych na jakie ma być wystawiona faktura - proszę przesłać mi na pw, a ja jej sms przekażę

Posted

Byłam w lecznicy
szczylki dobrze wyglądają
doktor mówił,że nie wymiotowały
na żywo są dużo mniejsze niż na zdjęciach
straszne słodziaki
mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze
trzymajcie kciuki za maluchy

Posted

Czy one zachorowały po szczepieniach? Czy w ogóle nie były szczepione?
Pamiętaj Marlena, że reszta szczeniąt u p.Ani też musi dostać surowicę. Jak długo parwo zostaje w mieszkaniu czy samochodzie? Stracicie świetny dom tymczasowy dla szczeniąt na jakiś czas :(
Oby dzieciaki wyzdrowiały...

Posted

kwarantanna w mieszkaniu po parwo musi trwac co najmniej 6 miesięcy :(
cholera jasna szczylki nie dajcie się choróbsku!!
marlenka,w poniedziałek mam dzwonić do pani umawiać się na wizytę.mam jej mówić,że adopcja wstrzymana bo dzieciaczki chore,czy nic nie wpominać?nie wiem co robić :(

Posted

Zapytałam weta i tak: szczeniaki jak wydobrzeją/ a dzięki B.wcześnie wykryta parwo daje im duże szanse wyzdrowienia i szczylki były w dobrej kondycji fizycznej/ mogą byc bez problemu wyadoptowane i jak już będą całkowicie zdrowe zaszczepione na wirusy bo oprócz parwo jest jeszcze kilka innych chorób. Tak, ze po wyzdrowieniu szczepimy szczylki. Pani można powiedzec, że szczeniak przeszedł parwo ale nie jest to konieczne. Szczeniaki po wyzdrowieniu nie są zagrożeniem dla otoczenia.