Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzike napisał(a):
Nooooo qrde :( :( :( a tak się wszystko ładnie układalo :(

Mhm ... ale słyszałam,że marlenka zwerbowała Cie do kolejnej wizyty :evil_lol::cool3:

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Mhm ... ale słyszałam,że marlenka zwerbowała Cie do kolejnej wizyty :evil_lol::cool3:

Taa... ;) Ale jak po raz kolejny pocałuję klamke to wiecie co ???:mad::mad::mad:

:D

Posted

Andzike napisał(a):
Taa... ;) Ale jak po raz kolejny pocałuję klamke to wiecie co ???:mad::mad::mad:

:D

e myślę,że tym razem już będzie dobrze. Mailowałam wczoraj z nią,marlena rozmawiała przez telefon. Konkretna dziewczyna ;)

Niech chociaż jeden szczeniak już pójdzie do domu,noo :mad:

Posted

mgie napisał(a):
e myślę,że tym razem już będzie dobrze. Mailowałam wczoraj z nią,marlena rozmawiała przez telefon. Konkretna dziewczyna ;)

Niech chociaż jeden szczeniak już pójdzie do domu,noo :mad:

Dobra. Konkretna jest jak nie to będe wystawać pod jej oknem i krzyczeć jaki z niej zly człowiek ;) Numer jest niezly bo mieszka jakies ... 200m ode mnie, więc będę miała szczeniora pod kontrolą. Idę do niej... za 20min ;) Trzymajcie kciuki:)
PS. I nie mówcie Madallenie, że idę sama:evil_lol: ale to w końcu sąsiadka ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Dobra. Konkretna jest jak nie to będe wystawać pod jej oknem i krzyczeć jaki z niej zly człowiek ;) Numer jest niezly bo mieszka jakies ... 200m ode mnie, więc będę miała szczeniora pod kontrolą. Idę do niej... za 20min ;) Trzymajcie kciuki:)

Nie powiemy :) Daj znać jak tam wizyta i koniecznie niech ta Pani się ze mną skotaktuje w sprawie odbioru Kasi ... No maleńka szykuj sie będziesz miała fajny domek :)

Posted

Andzike napisał(a):

Ale numer! Tak blisko mieszka :):) To już wszystkiego dowiemy się dzisiaj.
Swoją drogą w niezłym miejscu mieszkasz...już do trzech miejsc miałaś bardzo blisko :Cool!:

Madallenie nic nie piśniemy :siara:

Posted

dobra wiadomośc Kasia jedzie do domku , majówkę już spędzi z nową panią :) Pani mówiła że się czuła jak na rozmowie kwalifikacyjnej o prace :)

Mgie dawaj następnych kandydatów - jeszcze 3 sunie zostały do adocji + 2 zabrane od pijaka z Kozienic co tez u AnnyA bedę na DT :)

Posted

Już po wizycie, Marlena wszystko wie :D
Generalnie dom super :) Dziewczyna mieszka sama, ma swoje mieszkanie, jest nauczycielką, więc nie siedzi w pracy po 12h dziennie ;) Miała jamnika, który odszedł po 10latach...
Gdyby gdzieś wyjeżdzała - piesek zostanie u jej rodziców, ktorzy mieszkają parę ulic dalej. Kasię odbierze już w czwartek i będzie miała parę dni z nią w domu, żeby się malizna przyzwyczaiła... Na spacer już jesteśmy umówione ;)
Tutaj miałam akurat oporowo blisko, na Ratusz (wrrr:mad:) mialam blisko z pracy, a to trzecie miejsce ??? Krówka "Dyzio"? tam to miałam tak sobie po drodze, ale udalo się to jakoś ustawić ;)

Posted

marlenka napisał(a):
dobra wiadomośc Kasia jedzie do domku , majówkę już spędzi z nową panią :) Pani mówiła że się czuła jak na rozmowie kwalifikacyjnej o prace :)

Mgie dawaj następnych kandydatów - jeszcze 3 sunie zostały do adocji + 2 zabrane od pijaka z Kozienic co tez u AnnyA bedę na DT :)

Hihihihihi ;) Pod koniec wizyty pytala się czy dostała tą pracę ;)

Posted

marlenka napisał(a):

noo pięknie :multi::multi::multi:

Mam tylko 3 zapytania na które odpowiedziałam i cisza.

Posted

Andzike napisał(a):
a to trzecie miejsce ??? Krówka "Dyzio"? tam to miałam tak sobie po drodze, ale udalo się to jakoś ustawić ;)

Trzecie było dla Cwaniaczka w Warszawie co pan przez telefon powiedział,że na razie się wstrzyma... ale już nie pamiętam gdzie to było ... za dużo tego :eviltong:

Posted

marlenka napisał(a):
Andzike bardzo Ci dziękuję za to ze poszłas na wizytę , polecemy się na przyszłośc .

A powiedziałam pani że dostała prace :) Cieszyła się bardzo ..

A teraz jak z transportem ?

Posted

mgie napisał(a):
Trzecie było dla Cwaniaczka w Warszawie co pan przez telefon powiedział,że na razie się wstrzyma... ale już nie pamiętam gdzie to było ... za dużo tego :eviltong:

Aaaa ;) Cwaniaczek miał iść na Wolę, ode mnie to kawałek, ale Cwaniaczek tak mi się spodobał, że chciałam się przyczynić do znalezienia mu domu ;)

marlenka napisał(a):
Andzike bardzo Ci dziękuję za to ze poszłas na wizytę , polecemy się na przyszłośc .

A powiedziałam pani że dostała prace :) Cieszyła się bardzo ..

Spoko, nie ma problemu ;) Prędzej czy później będę miała domki do sprawdzenia w Waszych okolicach:eviltong:
Pani będzie dobrym pracownikiem ;)

Posted

mgie napisał(a):
A teraz jak z transportem ?

Wstepnie jesteśmy umówione na czwartek koł auchan w piasecznie ( jeszcze nie wiem kto pojedzie ) ale Pani zwróci koszt paliwa , w końcu to jej pies ... godzina dokładna do dogadania :)

Posted

Anna_33 napisał(a):
Mialam wczoraj dosc sensowny telefon o bialego szczeniaka, ale widze, ze klepniety. Zobacze, moze spodoba sie inny. Dzis po poludniu bede wiedziala.

Aniu ta czarna jest tez super , ta najwieksza to zołza , już w schronisku mi mówili ze ona się najje i dopiero reszta może podejść :)

Mgie wiesz co jakos klikłam se na Twoje ogłoszenie i one nie są już nieśmiałe do człowieka , one się pchają do miziania , właża pod nogi , biegają za nogami :)

Posted

marlenka napisał(a):
Aniu ta czarna jest tez super , ta najwieksza to zołza , już w schronisku mi mówili ze ona się najje i dopiero reszta może podejść :)

Mgie wiesz co jakos klikłam se na Twoje ogłoszenie i one nie są już nieśmiałe do człowieka , one się pchają do miziania , właża pod nogi , biegają za nogami :)

Teraz już nie będę zmieniała treści w ogłoszeniach ale ..
O każdym szczeniaku proszę po 3 zdania ; P
Tylko nie imionami,bo i tak nie zapamiętam :mdleje:

Posted

dobra to zacznę jak cos to AnnaA mnie poprawi :)
Czarna : ( Zosia) - spokojna , raczej taka ułozona ( jesli tak można powiedzieć o szczeniaku ) w samochodzie jechała spokojnie. Spokojna .
Brazowa :Marysia - największa , najwiekszy urwis , jak ona jje to inne nie moga podejść do miski , żywiołowa , łobuziak .
Ciemniejsza - brązowa Marta , taka spokojna sunia , obzyganiec mały ( w aucie zwymiotowała na moją siostrę :) ) Radosna jak to szczeniak .

W każdym razie - sunie nie sa nieśmiałe .....

Posted

marlenka napisał(a):
dobra to zacznę jak cos to AnnaA mnie poprawi :)
Czarna : ( Zosia) - spokojna , raczej taka ułozona ( jesli tak można powiedzieć o szczeniaku ) w samochodzie jechała spokojnie. Spokojna .
Brazowa :Marysia - największa , najwiekszy urwis , jak ona jje to inne nie moga podejść do miski , żywiołowa , łobuziak .
Ciemniejsza - brązowa Marta , taka spokojna sunia , obzyganiec mały ( w aucie zwymiotowała na moją siostrę :) ) Radosna jak to szczeniak .

W każdym razie - sunie nie sa nieśmiałe .....

No to jak będą ludzie dzwonić to opowiesz o nich ładnie :siara:
Ogłaszam dalej ...

Posted

mgie napisał(a):
No to jak będą ludzie dzwonić to opowiesz o nich ładnie :siara:
Ogłaszam dalej ...

No co prawdę im powiem , że puszczaja pawie w aucie , to się ludzie przygotują a nie tak jak ja musiałam szukać sklepu żeby ręczniki papierowe kupić bo mi siostre zafajdały obie z Kasią :)

Jak narazie Pani od Kasi się nie przestraszyła więc chyba ludzie lubią takie "pikantne " rzeczy:evil_lol:

Posted

Anna_33 napisał(a):
Dzieci tez ozdabiaja samochody i jakos rodzice, to wytrzymuja ;-) opisy sie przydadza i dobrze, ze nie sa ciapowate i niesmiale.

Mi własnie siostra chciała ozdobic samochód po tym jak ja ozdobiły szczeniaki , bo Magda to taka wrażliwa jest . Ale jakoś się udało dojechac do domu bez większych problemów .