Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mikoada napisał(a):
Dostałam dzisiaj zapytanie w sprawie maluchów, mgie przesłałam do Ciebie maila bardzo proszę odpisz zainteresowanym :)

Już odpisałam ;) to dzisiaj 3 mail

Posted

mgie napisał(a):
Już odpisałam ;) To dzisiaj 3 mail już.

To super, chyba maluchy znajdą szybciutko domki :) szkoda, że starszym psiakom tak szybko to się nie udaje...

Posted

Chyba jednak kupię aparat fot i może ktoś mnie nauczy robic zdjęcia a póżniej je publikowac na dogo. Zrobilismy dzisiaj maluchom zagrodę na trawniku, postawiłyśmy im parasol od słońca i michę z wodą. Poprostu Riwiera. Cały dzień siedziały na dworzu bo pogoda dopisywała. Razem z nimi w kojcu siedziała też Lula i bawiły się świetnie.

Posted

Mgie jakby zostało chętnych to jeszcze u Ali sa szczeniaki jeden mały sunia wygląda jak mini labek i 2 starsze i śliczna puszysta Bajka
Więc jak coś trzymaj kontakty bedziemy działac

Posted

marlenka napisał(a):
Mgie jakby zostało chętnych to jeszcze u Ali sa szczeniaki jeden mały sunia wygląda jak mini labek i 2 starsze i śliczna puszysta Bajka
Więc jak coś trzymaj kontakty bedziemy działac

Spoko ... ale te zapytanie takie mało konkretne ;)

Posted

Marlenko, będziemy miały jeszcze do wyadoptowania dwie malizny od pani spod Kozienic zabrane od alkoholika. Proszę o pomoc. A jak tam Białystok?

Posted

AnnaA napisał(a):
Marlenko, będziemy miały jeszcze do wyadoptowania dwie malizny od pani spod Kozienic zabrane od alkoholika. Proszę o pomoc. A jak tam Białystok?

O kurde szczeniaków szybciej przybywa jak ubywa ... w takim tempie to ja nie wiem ... a Białystok czekamy aż Asi TZ bedzie jechał do wawy . Ręka na pulsie cały czas ..

Posted

mgie napisał(a):
Andzike nam pomoże :multi:

Planowane wizyty

poniedziałek - Andzike - Przystanek Ratusz Arsenal)

:cool1:

Jestem tak zła, ze bez kija nie podchodz !!!!:lmaa::lmaa::lmaa:
Pan przez telefon wydawał się konkretny... Tylko przez telefon :( Umówilismy się dziś o 18, ale z opcją, ze jak uda mi się wyjsc normalnie z pracy to spotkamy się wczesniej. Dla Pana - 0 problemu, cały dzien miał wolny. Wyszłam z pracy ok.17 i poszłam spokojnie w stronę Ratusza. Po drodze dzwonię. Raz, drugi, trzeci. Zero odzewu. Myślę sobie ok - umawialiśmy się na 18, moze gdzieś wyszedl, zostawił telefon. Za cholerę nie mogłam znaleźć jego bloku, jest 17.30 nadal dzwonię. Cisza. Wysłałam mu smsa, ze jestem w pobliżu, ale nie mogę znalezc bloku i czekam na kontakt. Cisza. Spaliłam jednego papierosa. Cisza. Spaliłam drugiego. Cisza. Poczekalam do 18.15, na wszelki wypadek jeszcze dzwoniąc i klnąc na czym świat stoi powlokłam się do przystanku. Tylko czas stracilam:( Jak dla mnie to Pan jest skreslony chyba, że ukorzy się na kolanach i poda naprawdę dobry powód takiego olewactwa!!! Chociaż nie wiem czy taki znajdzie...
Mówiłam już jak bardzo jestem zła ??? :mad::mad::mad:

Posted

wrrr :silly::silly::silly:

Agnieszka musi przez telefon lepiej tych ludzi maglować bo już drugi taki przypadek.
Pani z Krakowa (od Cwaniaczka) też nie znalazła czasu na wizytę. :shake::shake::shake:

Andzike serdecznie dzięki,że poświęciłaś swój czas.

Posted

AnnaA napisał(a):
Pan chyba z tych co to "erotoman-gawędziarz". Dziękujemy Andzike i przepraszamy za stracony czas. Watpię, żeby pan sie odezwał. Po zawodach!

AnnA możesz powiedzieć coś więcej o tej najmniejszej biało-brązowej suni?

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Rany, no az mi glupio, ze facet taki niesolidny sie okazal. Ale przez tel naprawde byl konkretny i opowiedzial o kotku i w ogole :( /Agnieszka

Spoko, ja przez telefon też odniosłam wrażenie, że jest konkretny ;) Generalnie na innym wątku dostałam zj...e za to, że pojechałam sama :D :D :D

Posted

AnnaA napisał(a):
Może i racja. Z facetami faktycznie należy ostrożniej, oszołomów nie brak!

Ano wlaśnie. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że to pierwszy przypadek gdzie jechalam "do samego faceta". Jakoś za każdym razem trafiały się babeczki albo rodziny ;) No nic, kolejna rzecz na którą trzeba zwrócic uwagę...

Posted

mgie napisał(a):
Kolejny dom odpadł. Pani z Bemowa powiedziała,że już nieaktualne.

Kurcze dlaczego jakoś nie mają szczęscia maluchy ??? Jasny gwint ....dzis dziergam dla nich znowu ogłoszenia ...