ostatniaszansa Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 jest kolejny Pan chetny do zaadoptowania szczeniaczka. Mieszka w W-wie (Przystanek Ratusz Arsenal), ma rocznego kotka - czy jest ktos, kto chcialby byc aniolem i sprawdzic ten domek? Namiary na Pana na Mgie /Agnieszka Quote
mgie Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 ostatniaszansa napisał(a):jest kolejny Pan chetny do zaadoptowania szczeniaczka. Mieszka w W-wie (Przystanek Ratusz Arsenal), ma rocznego kotka - czy jest ktos, kto chcialby byc aniolem i sprawdzic ten domek? Namiary na Pana na Mgie /Agnieszka Andzike nam pomoże :multi: Planowane wizyty 4 maja dota&koka u Pani na Bernardyńskiej jutro - elmira- na Bemowie poniedziałek - Andzike - Przystanek Ratusz Arsenal) :cool1: Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mgie napisał(a):Andzike nam pomoże :multi: Planowane wizyty 4 maja dota&koka u Pani na Bernardyńskiej jutro - elmira- na Bemowie poniedziałek - Andzike - Przystanek Ratusz Arsenal) :cool1: Andzike już nawet zadzwoniła do Pana i umówiła się na poniedzialek ok.18 ;) Pan bardzo sympatyczny przez telefon :) Dziewczyny czy on myślał o jakiejś konkretnej suni czy wszystko mu jedno ? ;) Quote
mgie Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Andzike napisał(a):Andzike już nawet zadzwoniła do Pana i umówiła się na poniedzialek ok.18 ;) Pan bardzo sympatyczny przez telefon :) Dziewczyny czy on myślał o jakiejś konkretnej suni czy wszystko mu jedno ? ;) Jaki ekspres! wow Nie wiem czy wybrał konkretną sunie :hmmmm: Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mgie napisał(a):Jaki ekspres! wow Nie wiem czy wybrał konkretną sunie :hmmmm: No własnie mi też nic nie mówił, a nie dopytywałam, bo myślałam, że Wam coś powiedział i nie chciałam wyjsc na nieogarniętą ;) Pelna profeska ju noł :D :D :D A czy któreś sunie są już zarezerwowane pod konkretne domki? Żebym wiedziała, którą mu sugerować ;) Quote
mgie Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Andzike napisał(a):No własnie mi też nic nie mówił, a nie dopytywałam, bo myślałam, że Wam coś powiedział i nie chciałam wyjsc na nieogarniętą ;) Pelna profeska ju noł :D :D :D A czy któreś sunie są już zarezerwowane pod konkretne domki? Żebym wiedziała, którą mu sugerować ;) Chyba nikt konkretnie nie powiedział którego szczeniaka wybiera. Każdy pewnie myśli,że jest pierwszy i sobie wybierze. :evilbat: Jedno jest pewne ... żadna nie jest zarezerwowana. Więc pierwszeństwo wyboru pewnie będzie miał ten dom z Bemowa ... bo wizyta już jutro. Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mgie napisał(a):Chyba nikt konkretnie nie powiedział którego szczeniaka wybiera. Każdy pewnie myśli,że jest pierwszy i sobie wybierze. :evilbat: Jedno jest pewne ... żadna nie jest zarezerwowana. Więc pierwszeństwo wyboru pewnie będzie miał ten dom z Bemowa ... bo wizyta już jutro. No tak :) Kto pierwszy ten lepszy:evil_lol: Oczywiscie zakładamy, że wszystkie sprawdzane domki będą idealne dla szczylków ;) Kolejne pytanie - sorry, ze tak na wątku, ale przy okazji podniesiemy go trochę;) rozumiem, ze sunie przyjezdzają na DT gdzieś bliżej Wawy? Gdzie? Jak rozwiązujecie kwestię transportu? Quote
AnnaA Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Suczynki pojadły, posiusiuały i poszły spac. Optymistycznie mam nadzieje, że do szóstej. Malutkie są bardzo ładne i bardzo różne. Bardzo proszę o imiona przy zdjęciach.Najdrobniejsza i kruchutka to biała w łatki i będzie to kudłate cudo. Największa i warcząca na siostry jak zbliżają się do miski to czarna podpalana z białymi skarpetkami. Tempo adopcji mnie onieśmiela. Quote
mgie Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 To pytanie jest jak najbardziej ok ;) Psiaki są u AnnaA na DT. To jest chyba gdzieś pod Warką,prawda? Jeżeli ktoś nie będzie mógł podjechać osobiście to myślę,że na dogo wspólnymi siłami coś się zorganizuje. [quote name='AnnaA']Suczynki pojadły, posiusiuały i poszły spac. Optymistycznie mam nadzieje, że do szóstej. Malutkie są bardzo ładne i bardzo różne. Bardzo proszę o imiona przy zdjęciach.Najdrobniejsza i kruchutka to biała w łatki i będzie to kudłate cudo. Największa i warcząca na siostry jak zbliżają się do miski to czarna podpalana z białymi skarpetkami. Tempo adopcji mnie onieśmiela. Ale jakie imiona? Ja nie wiem o co chodzi :hmmmm: Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mgie napisał(a):To pytanie jest jak najbardziej ok ;) Psiaki są u AnnaA na DT. To jest chyba gdzieś pod Warką,prawda? Jeżeli ktoś nie będzie mógł podjechać osobiście to myślę,że na dogo wspólnymi siłami coś się zorganizuje. Ale jakie imiona? Ja nie wiem o co chodzi :hmmmm: Jeśli chodzi o transport to mogę szczylki do Wawy przywiezc, ale niestety za zwrotem kosztów:oops: A imiona? :D Gama, Shiba, Lajla, Nana :) ot, takie propozycje ;) Ciekawa jestem, jakie one duże urosną :) Quote
mgie Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Andzike']Jeśli chodzi o transport to mogę szczylki do Wawy przywiezc, ale niestety za zwrotem kosztów:oops: A imiona? :D Gama, Shiba, Lajla, Nana :) ot, takie propozycje ;) Ciekawa jestem, jakie one duże urosną :) O widzisz :) może by się zgrało i trzy na raz zabrało. Lepiej mówić,że będą średnie żeby potem nie było rozczarowań. :roll: Quote
AnnaA Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Suczki już mają imiona i Marlenka mi je podawała ale ja oczywiście nie pamiętam. Średnia to może będzie ta z nr.4 w tej chwili najwieksza, natomiast biała w łatki to bedzie zdecydowanie mała. Quote
marlenka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ciotki one imiona mają już , nazwane zostały w Boguszycach i Pani która je oddawala widac było że je bardzo polubiła bo minę miała taką jakby miała dzieci swoje oddac wiec nie chcąc jej robić przykrosci oto imiona : Biała- Kasia , Czarna - Zosia , i teraz dylemat bo pozostałe to marta ( chyba ta czarniejsza ) a ta brązowa Marysia - albo odwrotnie , tu mozecie sobie dobierac imiona . Dzis dzien pełen wrażeń , sporo fot , a jak przyjechałam do domu to sie okazało ze karty pamieci nie włożyłam , myślałm że sobie w łeb strzele ale przekopałam dom i znalazłam kabel . Wgrywam fotki i jeśli mi mój wspaniały net pozwoli to wrzuce na dogo . Cos sie udało : Kasia Brutal zostaw mnie :) Jak ja lubie na rączkach :) A co to za błyski ?? Olek weź mnie prosze na rączki Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Kasia jest cudna !!! Zresztą wszystkie są, aczkolwiek nie przepadam za nazywaniem psów ludzkimi imionami...:shake: :roll: Quote
mgie Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Andzike']Kasia jest cudna !!! Zresztą wszystkie są, aczkolwiek nie przepadam za nazywaniem psów ludzkimi imionami...:shake: :roll: Ja tez nie :shake: nowi właściciele pewnie i tak pozmieniają. dwa aniołeczki :loveu: Quote
marlenka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Andzike']Kasia jest cudna !!! Zresztą wszystkie są, aczkolwiek nie przepadam za nazywaniem psów ludzkimi imionami...:shake: :roll: Ja lubie nazwami aut sama mam Korse i Korolkę reszta to przypadek :) A teraz Zosia , czarna jak mój Barak :) Mordeczka Tak sobie posiedze i pooglądam :) Dobra teraz czas na spacerek No nie tą trawę czas już skosić Quote
marlenka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Teraz Marysia ulubienica mojego siostrzeńca : Quote
marlenka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 I ostatnia z rodzeństwa Marta I jeszcze jedno Quote
bullterrierka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Psiaki prześliczne! ale imiona mnie też się nie podobają.... ostatnie szczylki Ania tak świetnie ochrzciła. Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Beata M']Psiaki prześliczne! ale imiona mnie też się nie podobają.... ostatnie szczylki Ania tak świetnie ochrzciła. Cudne wszystkie cztery :) A nowe, najpiekniejsze imiona i tak dostaną w DS :D :offtopic:Może znacie kogoś z Andrychowa lub okolic? Szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej dla staruszka Kruczka... http://www.dogomania.pl/threads/180949-KRUCZEK-ma%C5%82y-ciekawy-%C5%9Bwiata... Quote
mikoada Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Śliczne maluchy :) oby szybciutko znalazły super domki :thumbs: Quote
AnnaA Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Z imionami nie ma sie co wysilac. Ostatnie cztery szczeniaki, nie zostało zaakceptowane ani jedno imię które im roboczo nadałam. Szczeniakom to wszystko jedno jeżeli nie za długo siedzą w DT to nawet nie zdążą sie przyzwyczaic. Noc była w miarę, pobudka tylko jeden raz i to nie szczeniaki a Bila po sterylce. Rano małe pojadły, popiły i poszły na trawę. Byłam zaskoczona, wyłożone gazety w pudłe/mieszkanie suczynek/ zupełnie suche, za to zaraz po wyniesieniu na trawkę wszystkie siusiały jak na komendę. A potem biegały tak, że przyjemnie było patrzec. No i pokochały Bubę od pierwszego wejrzenia. Jeżeli wszystkie trzy mają jechac do W-wy to faktycznie możnaby zgrac transport a może któryś z przyszłych domków jest zmotoryzowany i zechciałby podjechzc chociażby do Góry Kalwarii to ja bym je tam mogła w hurcie podrzucic. Do mnie z W-wy jest 84km. Quote
mgie Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Elmira się pochorowała i nie zrobi tej wizyty,tak więc szukamy nadal. Tylko muszę odgrzebać dokładny adres :hmmmm: Edit: Leni nam pomoże :multi: Quote
marlenka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 mgie napisał(a):Elmira się pochorowała i nie zrobi tej wizyty,tak więc szukamy nadal. Tylko muszę odgrzebać dokładny adres :hmmmm: Edit: Leni nam pomoże :multi: Czekamy na relacje z wizyty , Quote
mgie Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 marlenka napisał(a):Czekamy na relacje z wizyty , ale to dopiero w poniedziałek ;) Quote
Recommended Posts