mgie Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 marlenka napisał(a):Mamy charcika ... Mgie on chyba Czarus się nazywa tak ??? Anna podaj mi adres na PW to podesle Abrakadabrę do marek .... Tak,ma na imię Cezary ale nie ma swojego wątku !!! Patrze na mapie to jest mniej więcej koło Czerniakowskiej może poprosić Piromanke ? Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 mgie napisał(a):Tak,Cezary. Patrze na mapie to jest mniej więcej koło Czerniakowskiej może poprosić Piromanke ? Myślę ze Ania się zgodzi , bo ona dobra kobieta jest :) Zaraz do niej napisze . Dzwonię do Anny A po adres w markach .. Ups ... to Anna33 ma namiary a jak guupia dzwonię do AnnyA i się dopytuję o szczegóły ..:evil_lol: Quote
Anna_33 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dokladnie k. Czerniakowskiej. Juz wysylam pw.mniej wiecej na wysokosci Lazienek. Quote
mgie Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Anna_33 napisał(a): Przy okazji spamowania jeszcze spytam, Dynia ma napisane w ogloszeniu, ze jest pudel? Ja ze swojej strony ogłaszam Dynie jako psa w typie mega sznaucera haha :evil_lol: Widzę jednak,że Dynia ''wisi' też na wątku pudli w potrzebie,to może dziewczyny stamtąd ją tak ogłaszają. Właśnie,pytała o nią pewna Pani... Quote
Anna_33 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Noo, Agnieszka mowi, ze Dynia k. pudla to nawet nie stala, stad moje pytanie, bo dzwonila pani i chciala pudla Dynie, troszke mnie zdezorientowala. Podalam juz Marlence namiary na charcikowa wizyte i za chwile musze znikac z netu. Ale falami bede jakby cos :-) Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Abrakadabra pojedzie do marek - nawet chyba dzisiaj .... Quote
Anna_33 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Suuuuper To niech szybciutko dzwoni sie umowic, bo ja tej Pani powiedzialam, ze na dzis to raczej nie damy rady nikogo zorganizowac :-) Quote
mgie Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Anna_33 napisał(a):Noo, Agnieszka mowi, ze Dynia k. pudla to nawet nie stala, stad moje pytanie, bo dzwonila pani i chciala pudla Dynie, troszke mnie zdezorientowala. Podalam juz Marlence namiary na charcikowa wizyte i za chwile musze znikac z netu. Ale falami bede jakby cos :-) Napisze dziewczynom żeby w takim razie ją nie ogłaszały. Noł problem ;) Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Zaraz pojawi się tutaj Piromanka , moze pomoze nam z wizyta dla CHarciak , ponieważ on nie ma wątku to prosze wszystkie informację na jego temat na tym watku ... Quote
mgie Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='marlenka']Zaraz pojawi się tutaj Piromanka , moze pomoze nam z wizyta dla CHarciak , ponieważ on nie ma wątku to prosze wszystkie informację na jego temat na tym watku ... Wszystko co wiemy jest w allegro. :cool1: http://allegro.pl/item1040994539_zjawiskowy_roczny_chart_szuka_nowych_wlascicieli.html Quote
Anna_33 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wiesz, moze niech oglaszaja, sama juz nie wiem, po prostu ona malo pudlowata jest... Sliczne to Allegro!! to Ty Mgie zrobilas?? Charcika chce adoptowac studentka w wynajetym mieszkaniu, szczegoly przekazalam MArlence na gg. Trzeba baaardzo wnikliwa wizyte zrobic. Dziewczyna twierdzi, ze zostaje juz na stale w Warszawie, bo pracy u siebie nie znajdzie. W domu rodzinnym ma dwa psy. Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='mgie']Wszystko co wiemy jest w allegro. :cool1: http://allegro.pl/item1040994539_zjawiskowy_roczny_chart_szuka_nowych_wlascicieli.html Wiesz co allegro piękne ja się napatrzyc nie moge na nie :) Czekamy na Piromankę aż sie ujawni jakby co mam adres do Pani która chce adoptować Czarusia ... Quote
mgie Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='marlenka']Wiesz co allegro piękne ja się napatrzyc nie moge na nie :) Czekamy na Piromankę aż sie ujawni jakby co mam adres do Pani która chce adoptować Czarusia ... Trochę się w weekend pobawiłam robiąc aukcje :evil_lol: Jeszcze możesz sobie Żwirka pooglądać http://allegro.pl/item1040995109_zjawiskowy_czerwony_tosa_inu_w_ogromnej_potrzebie.html Oby tylko Piromanka znalazła wolną chwile.:mdleje: Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='mgie']Trochę się w weekend pobawiłam robiąc aukcje :evil_lol: Jeszcze możesz sobie Żwirka pooglądać http://allegro.pl/item1040995109_zjawiskowy_czerwony_tosa_inu_w_ogromnej_potrzebie.html Oby tylko Piromanka znalazła wolną chwile.:mdleje: Mgie normalnie jestem pod wrażeniem .... naprawdę .. Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dzwoniła Abrakadabra ..za 20 minut jedzie na wizytę :) do marek ... ma mi dac znać co i jak i ewentualnie jeśli wszystko będzie w porzedku to poda numer do AnnyA żeby sie umówic na odbiór szczeniaka .. Quote
AnnaA Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kurczę, ale macie tempo. Lubię takie energiczne dziewczyny! Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 AnnaA napisał(a):Kurczę, ale macie tempo. Lubię takie energiczne dziewczyny! Aniu czekaj na telefon od Pani z Marek , Abrakadabra juz po wizycie , dom bardzo duzy , zadbany , mieli onka który im umarł na babeszję ... mamy zoelone światło na ten domek . Zośka pakuj się ...... Quote
AnnaA Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 I w ten sposób moja ulubiona Tusia/od martusi/ zostaje sama. Bedzie jej pewnie smutno. Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Anna a masz jeszcze umowy ??? Bo przyznaje sie ze zapomniałam Ci ich wysłac ....:( Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ciotki Popek wraca do schroniska , pomocy !!!! on nie może wrócić do schronu , może macie jakiś awaryjny DT ... choc na chwilę , na tydzien pomózcie !!!!! Quote
mgie Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Piromanka']Dobra, jestem. W czym mogę pomóc? Potrzebna wizyta dla tego młodzieńca -wszystko w allegro http://allegro.pl/item1040994539_zjawiskowy_roczny_chart_szuka_nowych_wlascicieli.html Quote
mgie Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 AnnaA napisał(a):I w ten sposób moja ulubiona Tusia/od martusi/ zostaje sama. Bedzie jej pewnie smutno. Może i ona znajdzie domek. Właśnie dostałam maila od zainteresowanej. Jak przewidujecie jakiej będzie wielkości? Chyba największa z miotu nie była,co ? Quote
marlenka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 mgie napisał(a):Może i ona znajdzie domek. Właśnie dostałam maila od zainteresowanej. Anna Nie płacz za maluchami - jakby Ci się nudziło bez nich rzeknij tylko słowo , znajdziemy następne ... (tfu tfu ) Quote
mgie Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 ,,Witam, Tusia jest wspaniała. Musze uzgodnić jeszcze ostatnie szczegóły z narzeczonym i odezwę się dziś wieczorem. Pozdrawiam'' Quote
Recommended Posts