Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marlenka napisał(a):
Mamy charcika ... Mgie on chyba Czarus się nazywa tak ??? Anna podaj mi adres na PW to podesle Abrakadabrę do marek ....

Tak,ma na imię Cezary ale nie ma swojego wątku !!!

Patrze na mapie to jest mniej więcej koło Czerniakowskiej może poprosić Piromanke ?

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Tak,Cezary.

Patrze na mapie to jest mniej więcej koło Czerniakowskiej może poprosić Piromanke ?

Myślę ze Ania się zgodzi , bo ona dobra kobieta jest :) Zaraz do niej napisze .
Dzwonię do Anny A po adres w markach ..

Ups ... to Anna33 ma namiary a jak guupia dzwonię do AnnyA i się dopytuję o szczegóły ..:evil_lol:

Posted

Anna_33 napisał(a):

Przy okazji spamowania jeszcze spytam, Dynia ma napisane w ogloszeniu, ze jest pudel?

Ja ze swojej strony ogłaszam Dynie jako psa w typie mega sznaucera haha :evil_lol:
Widzę jednak,że Dynia ''wisi' też na wątku pudli w potrzebie,to może dziewczyny stamtąd ją tak ogłaszają.

Właśnie,pytała o nią pewna Pani...

Posted

Noo, Agnieszka mowi, ze Dynia k. pudla to nawet nie stala, stad moje pytanie, bo dzwonila pani i chciala pudla Dynie, troszke mnie zdezorientowala.
Podalam juz Marlence namiary na charcikowa wizyte i za chwile musze znikac z netu. Ale falami bede jakby cos :-)

Posted

Anna_33 napisał(a):
Noo, Agnieszka mowi, ze Dynia k. pudla to nawet nie stala, stad moje pytanie, bo dzwonila pani i chciala pudla Dynie, troszke mnie zdezorientowala.
Podalam juz Marlence namiary na charcikowa wizyte i za chwile musze znikac z netu. Ale falami bede jakby cos :-)

Napisze dziewczynom żeby w takim razie ją nie ogłaszały. Noł problem ;)

Posted

Wiesz, moze niech oglaszaja, sama juz nie wiem, po prostu ona malo pudlowata jest...

Sliczne to Allegro!! to Ty Mgie zrobilas?? Charcika chce adoptowac studentka w wynajetym mieszkaniu, szczegoly przekazalam MArlence na gg. Trzeba baaardzo wnikliwa wizyte zrobic. Dziewczyna twierdzi, ze zostaje juz na stale w Warszawie, bo pracy u siebie nie znajdzie. W domu rodzinnym ma dwa psy.

Posted

[quote name='marlenka']Wiesz co allegro piękne ja się napatrzyc nie moge na nie :)
Czekamy na Piromankę aż sie ujawni jakby co mam adres do Pani która chce adoptować Czarusia ...

Trochę się w weekend pobawiłam robiąc aukcje :evil_lol: Jeszcze możesz sobie Żwirka pooglądać
http://allegro.pl/item1040995109_zjawiskowy_czerwony_tosa_inu_w_ogromnej_potrzebie.html

Oby tylko Piromanka znalazła wolną chwile.:mdleje:

Posted

Dzwoniła Abrakadabra ..za 20 minut jedzie na wizytę :) do marek ... ma mi dac znać co i jak i ewentualnie jeśli wszystko będzie w porzedku to poda numer do AnnyA żeby sie umówic na odbiór szczeniaka ..

Posted

AnnaA napisał(a):
Kurczę, ale macie tempo. Lubię takie energiczne dziewczyny!

Aniu czekaj na telefon od Pani z Marek , Abrakadabra juz po wizycie , dom bardzo duzy , zadbany , mieli onka który im umarł na babeszję ... mamy zoelone światło na ten domek . Zośka pakuj się ......

Posted

AnnaA napisał(a):
I w ten sposób moja ulubiona Tusia/od martusi/ zostaje sama. Bedzie jej pewnie smutno.

Może i ona znajdzie domek. Właśnie dostałam maila od zainteresowanej.

Jak przewidujecie jakiej będzie wielkości? Chyba największa z miotu nie była,co ?

Posted

mgie napisał(a):
Może i ona znajdzie domek. Właśnie dostałam maila od zainteresowanej.

Anna Nie płacz za maluchami - jakby Ci się nudziło bez nich rzeknij tylko słowo , znajdziemy następne ... (tfu tfu )

Posted

,,Witam,
Tusia jest wspaniała. Musze uzgodnić jeszcze ostatnie szczegóły z narzeczonym i
odezwę się dziś wieczorem.
Pozdrawiam''