Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fakt, zostały już tylko dwie panienki. Marysia dzisiaj pojechała do W-wy i zamieszka na Ochocie ze swoją nową przemiłą panią. Miałam telefon w trakcie drogi powrotnej; po stresie związanym z podróżą mała już rozgladała się po nowej siedzinie. Myślę, że szybko się zadomowi.

Posted

AnnaA napisał(a):
Fakt, zostały już tylko dwie panienki. Marysia dzisiaj pojechała do W-wy i zamieszka na Ochocie ze swoją nową przemiłą panią. Miałam telefon w trakcie drogi powrotnej; po stresie związanym z podróżą mała już rozgladała się po nowej siedzinie. Myślę, że szybko się zadomowi.

Aaaaa !!!! Kolejna na Ochocie ??? :D :D :D Tak jak Kasia u której robiłam wizytę i mieszka 3min. ode mnie ;) Aniu prześlij mi na PW adres i telefon do Pani Marysi - mogę się z nią umówić kiedyś na poadopcyjny spacer ;)

Posted

A ja dziś odwiedziłam Bilę w nowym domu. Państwo zachwyceni. Bila spała dziś z nimi w łóżku pod kołderką. Nie mogli się nachwalić jaki to cudowny piesek. Jeszcze nie przeszedł jej stres, bo dużo śpi. Pani już miała z nią lecieć do weta, żeby sprawdzić, czy wszystko ok, ale poprosiłam, żeby dała jej kilka dni na zaklimatyzowanie się. Pięsknie bawi się zabawkami, ale też podszypuje za ręce (dziś malutkiego wnuczka szczypnęła). Oczywiście to nie jest problem, państwo starają się konsekwentnie tego oduczać.
Wierzę, że ten wyczekany domek będzie już zawsze w niej tak zakochany :)

ups, dopiero zobaczyłam, że wątki mi się pomieszały ...

Posted

Nawet nie wiecie jak ja sięcieszę, że Bila tak przypadła do gustu nowemu domkowi. To faktycznie przemiły psiak. Życzę jej wszystkiego co najlepsze w psim życiu. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję Tobie Joasiu i Twojemu TZ!

Posted

A szczyle rozrabiają jak pijane zające. Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy bo to znak, że zdrowe. Najzabawniejsze są jak zaczynają się ganiac, a nie powiem, szybko biegają. A nikt do nich nie zagląda, mam nadzieję, że nie macie czasu bo robicie ogłoszenia.

Posted

ogłoszenia sa robione , zapytam jeszcze Mgie czy pomoze ... A tez dobra wiadomośc że aste z Boguszyc dzis pojechał do nowego domku ,,, biedby czekał az 4 miesiace na dom , oby wreszcie się udało :)

Posted

mgie napisał(a):
Tak robię!!! O tym mi nie trzeba przypominać. Teraz gdy Popek poszedł do domu mogę się skupić tylko na nich.

Dziękujemy Ci za pomoc , jeszcze dwie malizny szukają domków :) i bierzemy się za nastepne . Ja jutro tez będe odnawiac ogłoszenia , ale z moich nie ma jakoś odzewu :(

Posted

Jest dom do sprawdzenia dla czarnego szczeniaka.
Marki. Dzis caly dzien, od srody do piatku wlacznie do 12. W niedziele od 12.
Przyszly tydzien od 15.

Mamy watek dla niby charcika? bo cos mi sie pomieszalo, a tez wizyte trzeba dla niego zrobic, w Warszawie na Zwierzynieckiej.

Posted

Anno, to może napiszcie do dziewczyn z OS? One chyba wszystkie są z Warszawy, to nie powinno być problemu, żeby zrobiły wizytę dla swoich podopiecznych :)
Trzymam kciuki za maluszki i charcika!!!

Posted

Anna_33 napisał(a):
Przyszly tydzien od 15.

Mamy watek dla niby charcika? bo cos mi sie pomieszalo, a tez wizyte trzeba dla niego zrobic, w Warszawie na Zwierzynieckiej.

Anna33 dzwoniłaś może do mnie ? Kompletnie rozładował mi się telefon i właśnie ładuje.
Chart nie ma swojego wątku. Czyli jednak ta Pani się zdecydowała :) no to szukamy ...
Powinien zadzwonić jeszcze Pan z Olsztyna,ale uprzedziłam go,że ktoś z Warszawy już się nim zainteresował.

Posted

Joasiu :-) ja tez jestem z Warszawy, ale w tych godzinach Marek nie odwiedze, a i dziewczyny watpie zeby daly rade.W tygodniu praca i urzedy zwiazane z Fundacja ( np teraz Agnieszka jeszcze jezdzi po urzedach, a Ewa jest w pracy), w weekend wizyta w Boguszycach.O pomoc przy wizytach staramy sie prosic wolontariuszy.

Mgie, chyba dzwonilam, wisze przy telefonie i juz sama nie wiem. ;-) w sprawie charcika mialam jeszcze jednego chetnego - do budy.
Przy okazji spamowania jeszcze spytam, Dynia ma napisane w ogloszeniu, ze jest pudel?

Posted

Anna_33 napisał(a):
Przyszly tydzien od 15.

Mamy charcika ... Mgie on chyba Czarus się nazywa tak ??? Anna podaj mi adres na PW to podesle Abrakadabrę do marek ....

Posted

Anna33 czy mozesz mi powiedzieć gdzie jest ulica zwierzyniecka ???? Bo w markach to już mam ewentualnie "chętną " chociaż ona o tym jeszcze nie wie :) ale nie wiem gdzie ta ulica dla charta ma być ??