Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciłam ja na Czarne kwiatki . Ostatni sms był najlepszy :

Cytuję :
A utykaj garba . Pujde do innego schroniska głupia babo zegnam :question::stupid::eek2::snipersm:

Koleżanka mi z krzesła spadła jak jej przeczytałam :evil_lol:

Posted

Psy w mundurach to trzeba będzie za czas jakiś wysłać, żeby sprawdzili czy pani otworzyła list, w którym ktoś na podobnym poziomie jest gotowy wysłać jej szczenię...

Posted

Nutusia napisał(a):
Psy w mundurach to trzeba będzie za czas jakiś wysłać, żeby sprawdzili czy pani otworzyła list, w którym ktoś na podobnym poziomie jest gotowy wysłać jej szczenię...

Wiesz co ja tak sobie pomyslałam ze wyślę jej .... zdjęcie psa ... i niech się obejdzie smakiem :)

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
a potem kaze zapakowac i wyslac pod wskazany adres.... /Agnieszka

Napisała ze ja przeadzam bo on ama dzieci i krzywda im sie nie dzieje ... to napisałam żeby wysłaął dziecko poczta obojętnie w jakiej kopercie . ...

Odpisała ze jestem je***a żebym poszła na ulicy dać d**y to sobie zrobię , proste i logiczne .

Wiec widać co to za osoba , jak na ulicy daje dupy ...

Posted

Nutusia napisał(a):
Marlanka, szkoda czasu, nerwów i... pieniędzy!

Wiem dlatego skończyłam juz dyskusje z tym po**bkiem . Przysyłała mi smsy ale nie odpisuje to może jej się znudzi .

Posted

no popatrz, a podobno pani nie ma kasy... moze ma darmowe smsy w pakiecie? /Agnieszka

Napewno , ale jest przed wypłata to sobie niedługo kartę kupi znowu

Posted

nie mozesz sie doczekac, co ;) ? /Agnieszka

Wiedzisz jak Ty mnie dobrze znasz?:) ja mam jeszcze do wykorzystania 500 minut i zostało mi to to na 3 dni , wiec zadzwonię dziś na ploty do Ciebie .... pogadamy hihihi

Posted

z mila checia :) rany, jak Ty to robisz, ze Ci minuty zostaja ??? a mam horrendalnie duzo minut co miesiac i drugie tyle co najmniej wygaduje ... /Agnieszka

Ja CI dziś wszystko wyjaśnie .......

Posted

Pomału wychodzę z szoku...

Do mnie napisała dzisiaj Pani,która upiera się,że chce zaadoptować psa który siedzi na podłodze i tylko tego! Mówię jej,żeby podała linka do ogłoszenia,bo ogłaszam masę psów i nie wiem który akurat miał zdjęcie na podłodze. Czekałam na konkretną odpowiedź a Pani dalej ''no siedzi na podłodze koło białych drzwi'...

Przykro mi ale jasnowidzem nie jestem

Posted

mgie napisał(a):
ogłaszam masę psów i nie wiem który akurat miał zdjęcie na podłodze. Czekałam na konkretną odpowiedź a Pani dalej ''no siedzi na podłodze koło białych drzwi'...

Nie no, Ciociu Mgie, wysil się trochę, bo żal byłoby stracić taki domek! :) Piesek, podłoga i białe drzwi - gdzie ostatnio widziałaś taki obrazek?...

Posted

[quote name='Nutusia']Nie no, Ciociu Mgie, wysil się trochę, bo żal byłoby stracić taki domek! :) Piesek, podłoga i białe drzwi - gdzie ostatnio widziałaś taki obrazek?...

Myślę,że to może być salka pooperacyjna w Boguszycach.
Ale co tam ... udam,że się nie domyślam...

Posted

Dajmy sobie spokój z takimi domkami - jak ja dzwoniłam do Sbd o Baraka , to znałam wszystkie szczególy łącznie z czerwona piłeczka w pysku i jego oczami zbója - i cały tekst z ogłoszenia .

Posted

ale mnie naprawde zafascynowaly te biale drzwi.... ;) tez mialam telefony "dzwonie w sprawie pieska. jakiego pieska? takiego z ogloszenia? a cos wiecej? bo my mamy 500 pieskow? noo, takiego malego/duzego/ladnego/w paseczki itp" ani imienia ani nic /Agnieszka

Posted

noo, takiego malego/duzego/ladnego/w paseczki itp" ani imienia ani nic /Agnieszka

Bądź czujna, gdyby Ci się kiedyś trafił pieseczek w... krateczkę! :)