ostatniaszansa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 i beda wielkosci Hipolita.... aaaa!!! /Agnieszka Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Wrzuciłam ja na Czarne kwiatki . Ostatni sms był najlepszy : Cytuję : A utykaj garba . Pujde do innego schroniska głupia babo zegnam :question::stupid::eek2::snipersm: Koleżanka mi z krzesła spadła jak jej przeczytałam :evil_lol: Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Psy w mundurach to trzeba będzie za czas jakiś wysłać, żeby sprawdzili czy pani otworzyła list, w którym ktoś na podobnym poziomie jest gotowy wysłać jej szczenię... Quote
ostatniaszansa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 :megagrin: to chyba wszystko co mam do powiedzenia /Agnieszka Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Nutusia napisał(a):Psy w mundurach to trzeba będzie za czas jakiś wysłać, żeby sprawdzili czy pani otworzyła list, w którym ktoś na podobnym poziomie jest gotowy wysłać jej szczenię... Wiesz co ja tak sobie pomyslałam ze wyślę jej .... zdjęcie psa ... i niech się obejdzie smakiem :) Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ale ostatni sms pocieszający, bo pani pójdzie do schroniska - czyli obejdzie się bez koperty! :) Quote
ostatniaszansa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a potem kaze zapakowac i wyslac pod wskazany adres.... /Agnieszka Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ostatniaszansa napisał(a):a potem kaze zapakowac i wyslac pod wskazany adres.... /Agnieszka Napisała ze ja przeadzam bo on ama dzieci i krzywda im sie nie dzieje ... to napisałam żeby wysłaął dziecko poczta obojętnie w jakiej kopercie . ... Odpisała ze jestem je***a żebym poszła na ulicy dać d**y to sobie zrobię , proste i logiczne . Wiec widać co to za osoba , jak na ulicy daje dupy ... Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Nutusia napisał(a):Marlanka, szkoda czasu, nerwów i... pieniędzy! Wiem dlatego skończyłam juz dyskusje z tym po**bkiem . Przysyłała mi smsy ale nie odpisuje to może jej się znudzi . Quote
ostatniaszansa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 no popatrz, a podobno pani nie ma kasy... moze ma darmowe smsy w pakiecie? /Agnieszka Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ostatniaszansa napisał(a):no popatrz, a podobno pani nie ma kasy... moze ma darmowe smsy w pakiecie? /Agnieszka Napewno , ale jest przed wypłata to sobie niedługo kartę kupi znowu Quote
ostatniaszansa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 nie mozesz sie doczekac, co ;) ? /Agnieszka Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ostatniaszansa napisał(a):nie mozesz sie doczekac, co ;) ? /Agnieszka Wiedzisz jak Ty mnie dobrze znasz?:) ja mam jeszcze do wykorzystania 500 minut i zostało mi to to na 3 dni , wiec zadzwonię dziś na ploty do Ciebie .... pogadamy hihihi Quote
ostatniaszansa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 z mila checia :) rany, jak Ty to robisz, ze Ci minuty zostaja ??? a mam horrendalnie duzo minut co miesiac i drugie tyle co najmniej wygaduje ... /Agnieszka Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ostatniaszansa napisał(a):z mila checia :) rany, jak Ty to robisz, ze Ci minuty zostaja ??? a mam horrendalnie duzo minut co miesiac i drugie tyle co najmniej wygaduje ... /Agnieszka Ja CI dziś wszystko wyjaśnie ....... Quote
mgie Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Pomału wychodzę z szoku... Do mnie napisała dzisiaj Pani,która upiera się,że chce zaadoptować psa który siedzi na podłodze i tylko tego! Mówię jej,żeby podała linka do ogłoszenia,bo ogłaszam masę psów i nie wiem który akurat miał zdjęcie na podłodze. Czekałam na konkretną odpowiedź a Pani dalej ''no siedzi na podłodze koło białych drzwi'... Przykro mi ale jasnowidzem nie jestem Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 mgie napisał(a): ogłaszam masę psów i nie wiem który akurat miał zdjęcie na podłodze. Czekałam na konkretną odpowiedź a Pani dalej ''no siedzi na podłodze koło białych drzwi'... Nie no, Ciociu Mgie, wysil się trochę, bo żal byłoby stracić taki domek! :) Piesek, podłoga i białe drzwi - gdzie ostatnio widziałaś taki obrazek?... Quote
mgie Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='Nutusia']Nie no, Ciociu Mgie, wysil się trochę, bo żal byłoby stracić taki domek! :) Piesek, podłoga i białe drzwi - gdzie ostatnio widziałaś taki obrazek?... Myślę,że to może być salka pooperacyjna w Boguszycach. Ale co tam ... udam,że się nie domyślam... Quote
ostatniaszansa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 biale drzwi? u nas ktores drzwi byly biale? do salki operacyjnej sa brazowe...ale pani niezla jest. :) /Agnieszka Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dajmy sobie spokój z takimi domkami - jak ja dzwoniłam do Sbd o Baraka , to znałam wszystkie szczególy łącznie z czerwona piłeczka w pysku i jego oczami zbója - i cały tekst z ogłoszenia . Quote
ostatniaszansa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ale mnie naprawde zafascynowaly te biale drzwi.... ;) tez mialam telefony "dzwonie w sprawie pieska. jakiego pieska? takiego z ogloszenia? a cos wiecej? bo my mamy 500 pieskow? noo, takiego malego/duzego/ladnego/w paseczki itp" ani imienia ani nic /Agnieszka Quote
Nutusia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ostatniaszansa napisał(a):noo, takiego malego/duzego/ladnego/w paseczki itp" ani imienia ani nic /Agnieszka Bądź czujna, gdyby Ci się kiedyś trafił pieseczek w... krateczkę! :) Quote
mgie Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Przeglądnę ogłoszenia i jak znajdę te białe drzwi to ci Agnieszka napisze. ;) Quote
AnnaA Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Marysia znalazła domek. Jutro jedzie do Warszawy. Quote
Recommended Posts