Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dota&koka napisał(a):
jestem,oczywiście nie odmówię :)
jutro w wolniejszej chwili(jadę z całą moją gromadką na kontrolę i rtg welsha-nie lada wyzwanie) zadzwonię,umówię sie na termin.
marlenka,jeszcze tylko plizzz napisz o którego szczylka chodzi żebym sieroty z siebie nie zrobiła ;)

Dorotka , dzieki ale zgłosiła się Jo37 która mieszka bardzo blisko więc jej wysłaąłm namiary i zrobi ta wizytę . Ciebie wykorzystam przy następnej okazji :) oczywiście do wizyty :) lec ze swoimi pupilami na badania .
A dzis byłam u AnnyA , małe sa pulchne i takie sliczne . Podrosły i próbuja namówic Annę na posadzenie większej ilości krzewów ( kopią jej dołki ) :)
Trzeba im szybko domków , dobrych domków ....
Jutro wkleję zdjecia szczylków

Posted

marlenka napisał(a):
Dorotka , dzieki ale zgłosiła się Jo37 która mieszka bardzo blisko więc jej wysłaąłm namiary i zrobi ta wizytę

to dobrze,bo ja się rozłożyłam na dobre.brało mnie cholerstwo od dwóch dni i dziś mnie rozłożyło i musiałabym odłożyć i telefon i wizytę :(
miałam dziś jechać z Welshem na kontrolę i gucio,nie dam rady.trzeba być zdolnym,żeby w maju być tak przeziębiomym :(

maluszki,do domków zmykać! :)

Posted

dota&koka napisał(a):
to dobrze,bo ja się rozłożyłam na dobre.brało mnie cholerstwo od dwóch dni i dziś mnie rozłożyło i musiałabym odłożyć i telefon i wizytę :(
miałam dziś jechać z Welshem na kontrolę i gucio,nie dam rady.trzeba być zdolnym,żeby w maju być tak przeziębiomym :(

maluszki,do domków zmykać! :)

Czekamy na Jo37 , napewno nam pomoże i maluszek pójdzie do domku .

Posted

marlenka napisał(a):
Podrosły i próbuja namówic Annę na posadzenie większej ilości krzewów ( kopią jej dołki ) :)

:) Zośka chyba była najbardziej pracowita w działalności dołkowej - widać to po jej zapiaszczonym nosku! :)

Posted

Zobaczcie jakie de****e chca psa

Dostałam sms:
De**l-Chcjalam spytać o szczeniaka. Czy jest jeszcze osiągalny i gdzie się znajduje
Ja:- Tak aktualny i jest w okolicahc Warszawy
De**l:-Bo ja jestem sosnowca. Nie dało by sie go odełac pod skazany adres?
Ja-A jak go doesłac ?
De**l-:Pocztą? Bo nie dam rady go odebrać albo do schroniska na mysłowice i tak odbiorę go
Ja:- Mam go zapakować w kopertę A4 czy A3 . Biała czy szarą ?
De**l:-Obojętnie żeby się zmiescił
De**l:-I od razu pod skazany adres .

Wiecie co specjalnie napisałam do niej o tych kopertach bo myslałam że Pani da coś to do myslenia , ale jak mi odpisała to mi ręce opadły i jeszcze podała mi adres imie i nazwisko ....

Posted

no nie wiem czy sie smiac czy plakac. Najpierw oplulam monitor mufinka, ale potem jak sie zastanowilam...ta "mila pani" pewnie bedzie gdzie indziej szczeniaka szukac...a jak jakis geniusz sie kapnie, ze na poczcie sa pudelka i sie szczeniak zmiesci??? szok. /Agnieszka

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
no nie wiem czy sie smiac czy plakac. Najpierw oplulam monitor mufinka, ale potem jak sie zastanowilam...ta "mila pani" pewnie bedzie gdzie indziej szczeniaka szukac...a jak jakis geniusz sie kapnie, ze na poczcie sa pudelka i sie szczeniak zmiesci??? szok. /Agnieszka

Tak jeszcze teraz napisał czy za ta "paczke " bedzie musiała zapłacić bo jakby co to ona nie ma pieniędzy .

Więc moja odpowiedź była taka - to za co pani lupi psu jeśc , za co zaszczepi a jak sie rozchoruje to co Pani zrobi ??? Chce Pani zeby wysłać żywe stworzenie poczta ?? To nie jest zabawka - jest Pani nienormalna i zadnego psa Pani nie dostanie i prosze nie pisać wiecej bo sie pani karta skończy a przeciez nie ma Pani pieniedzy "jakby co ...

Posted

cd. Pani mi napisała ze spokojna moja głowa ona jest przed wypłata i mam jej psa wysłac bo ona do telewizji pójdzie .
A następny sms to że jak ona chce psa to się wysyła a nie dyskutuje , wiec nie byłam miła , napisałam zeby do telewizji leciała już bo psa nie dostanie i niech przy okazji odwiedzi lekarza niech jej leczy nogi bo na głowe to duzo za póxno . Może da sobie spokój jak nie to zadzwonię do niej . Podała mi swój adres to jej powiem że podeślęd od niej psy ale w mundurach jak sie nie odwali :)

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
A ja sie skarzylam, ze do mnie jakies niedorozwoje pisza.... /Agnieszka

Ja z koleżanką w pracy mamy ubaw z tej walniętej baby .... ale już nie pisze może poleciała do lekarza albo do telewizji dobrze ze wczoraj włosy sobie ładnie zrobiłam... będe ładnie wyglądac :)

Posted

Doszło żarełko dla szczyli ale zaczynam się obawiac, że na takim markowym to nam słonie porosną a już teraz małe nie są.
Marlenko, tę panią o której piszesz to trzeba chyba jakoś na PW innych ostrzec bo w pełni władz umysłowych to ona nie jest i nie wolno dac jej żadnego psa.