Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłaszaj ją Joasiu jeżeli możesz. Jak trzeba będzie to ją zawiozę. Ty znalazłaś bardzo dobry domek dla Bili, może z Tusią też Ci się uda.
A uszy ma Tusia niepowtarzalne!

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlenko... takiej niespodzianki i to tak szybko sie nie spodziewałam. Dziękujemy :) Tusieńka jest cudna, śliczna i jaka zgrabniutkano no i chyba drobniejsza chyba od reszty rodzeństwa ? Aniu A czy jesteśmy rozliczeni ? Jeżeli coś jest potrzebne; np. karma prosimy o tel lub na pw. E

Posted

Karma jeszcze jest bo kupiłam jeszcze troszkę ale to drobiazg. Potrzebna mi będzie pomoc w ogłoszeniach mojego nowego znaleziska ale to jak założymy wątek. Wracając do Tuśki. Umie chodzic na smyczy /troszeczkę ciągnie/. Potrzeby fizjologiczne załatwia w ogrodzie ale nie wiem czy potrafi sygnalizowac chęc wyjścia bo drzwi otwarte non stop, nawet w nocy. Jest szczekliwa i ciągle troszeczkę nieufna. Z apetytem też problemy - to raczej niejadek ale napewno się nie zagłodzi bo jak nie ma niczego lepszego to sucha karma też dobra. Sucha karma z zsiadłym mlekiem, posypana mielonym odtłuszczonym lnem i kilka kropli oleju z pestek winogron. Bardzo lubi molestowac Bubę i chętnie bawi się z Tina.

Posted

Kochane dziewczyny. Ja ogłoszeń nie umiem robic. Bardzo proszę, zróbcie Tusi ogłoszenia z nowymi zdjęciami i widzę, że nikt już do nas nie zaglada a psina się starzeje. Najbardziej lubi bawic sie z innymi psami a do człowieka nie bardzo sie garnie. Chyba nie jestem w jej typie. A tak poważnie, ona jest ciągle nieufna a ja nie nauczyłam jej przychodzenia na smaczki. Zaniedbałam edukację Tusi. Za to wygląda super a te jej uszy! Ogłaszajcie ją proszę bo coś nam utknęła na amen.

Posted

Anna dostałam pw ale nijak nie mam teraz czasu .... zapieprz na okrągło.
Ledwo co wyklikałam ogłoszenia Ciaputce ,bo już w Brodnicy chyba korzenie zapuściła.

Posted

Tak jak mi się wydawało Tusia nie ma robionych ogłoszeń. Marlenko pomocy. Dziewczyny z Ostatniej Szansy. Pomyślcie co z tym fantem zrobic. Jestem gotowa pokryc koszty ogłoszeń płatnych. Tusia już naprawdę za długo u mnie przebywa. Szczeniak się szybko starzeje. Rzadko ktokolwiek tu zagląda. W ten sposób to Tusia nie ma szans na dom.

Posted

AnnaA, z bolem to pisze, ale nie mam jak zajac sie ogloszeniami. Serio. W tej chwili przewala nam sie jedna wazna sprawa w Fundacji, ktora pochlania mase czasu, dodatkowo 13 psiakow jest "zaklepanych" i kombinujemy laczony transport w PL i za granica. Reszte daruje, bo to nie watek na wyliczanke. Same o ogloszenia prosimy zawsze zaprzyjaznione osoby z Dogo, ktore w tej chwili rowniez nie wiedza w co rece wlozyc (wczora sepilam ogloszenia dla dwoch bidakow w Spale i tez nikt nie mial czasu, na szczescie psiaki juz zaopiekowane) - moge wstawic Tusie na Cafe Animal... nic innego w tej chwili nie przychodzi jmi do glowy :( Kurcze, taka sliczna sunia i tyle siedzi... /Agnieszka

Posted

Biorę się zrobie kilka ogłoszeń .. hm Mgie rozmawiałam z Toba na gg i obiecałaś zrobic ogłoszenia . Ja nie mam w domu narazie netu a w pracy średnio moe , ale cóż .. AnnaA podaję do Ciebie namiar w ogłoszeniach .

Posted

Znalazłam już ten wątek.

Mam nowe zdjęcia Tusi. Po południu je wkleję. Będzie w sam raz do nowych ogłoszeń.
Są bazarki, gdzie robią ogłoszenia. To jest koszt ok 10zł za 20 ogłoszeń. Można się zapisać w kolejkę.

Ile tusia ma? 3 miesiące?

Posted

Tak, Tusia ma trzy miesiące. Chodzi na smyczce, trochę ciągnie. Nie brudzi w domu ale ma otwarte drzwi balkonowe non stop. Jest ciągle troszeczkę nieufna.

Posted

Przed momentem mialam telefon jest Pani chętna do adopcji szczeniaka suczki co by nie była wyższa jak do kolana. Pani mieszka w Warszawie, powiadomiona o konieczności wizyty przedadopcyjnej. Chciałaby zobaczyć zdjęcia małej. E

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Przed momentem mialam telefon jest Pani chętna do adopcji szczeniaka suczki co by nie była wyższa jak do kolana. Pani mieszka w Warszawie, powiadomiona o konieczności wizyty przedadopcyjnej. Chciałaby zobaczyć zdjęcia małej. E[/QUOTE]

Agnieszka mi wysłała mail to podesle zdjecia