aganela Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Majuska,ja mam taką radę,że możesz,nawet codziennie-odświeżać ,czyli edytować alegratkę i będzei wtedy cały czas'świeża'-aktualna, różnie z tymi lużmi jest,niektórzy tylko myślą,że na samym początku można dzwonić,że już po czasie to nie wiadomo, czy ogłosz.aktualne..Możesz też dopisać,że ogłoszenie jest cały czas'aktualne',dopuki 'wisi' na serwerze. Quote
Becia66 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Dostałam dzisiaj dość obiecującego maila w sprawie Borysa, dzwoniłam przed chwila na podany numer ale nikt nie odbiera. Spróbuję póżniej.... Trzymajcie kciuki bo jakoś jestem optymistycznie nastawiona.... Quote
Lu_Gosiak Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 becia66 napisał(a):Dostałam dzisiaj dość obiecującego maila w sprawie Borysa, dzwoniłam przed chwila na podany numer ale nikt nie odbiera. Spróbuję póżniej.... Trzymajcie kciuki bo jakoś jestem optymistycznie nastawiona.... i...???? dodzwonilas sie??:) wiadomo cos? Quote
karolciasz28 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):i...???? dodzwonilas sie??:) wiadomo cos? Tak Becia się dodzwoniła, Majuska sprawdzała wczoraj dom, i zamilkły:mad::mad::diabloti: Quote
Becia66 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Jutro Borys jedzie do nowego domku. Przyjeżdżają po niego z Krosna, rodzinka świetna, nie mamy z majuską żadnych zastrzeżeń. Quote
karolciasz28 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ciotki,ale jaja. Borys w metrze, bo jest bardzo ciężko odwołać, Beciu będziesz proponować inne,?:evil_lol: Quote
majuska Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Chyba jednak Borysa, bo z domku nic nie wyszło, to sie świetnie złożyło, ostatnio prześladuje nas jakies fatum, nic nie wychodzi, wręcz same ogromne problemy....oby Borysku Ci sie powiodło!!! Quote
majuska Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Sprawy rodzinne sie nagle skomplikowały....nie wiem czy ktos dzwonił w sprawie Boryska dziś, Becia wciąz na poszukiwaniach Buni, może cos potem napisze.... Quote
Becia66 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Dzisiaj Borysek pojechał do nowego domku do Leska. Ma duży ogród z sadem do biegania, małego kundelka do towarzystwa z którym się dogadał od pierwszej chwili. I troje dzieciaków do zabawy za którą przepada. Quote
Becia66 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Borysek ponoć świetnie się czuje, biega, szaleje i bawi się z dziećmi. No i ma wielki apetyt. Państwo z niego bardzo zadowoleni. Quote
majuska Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Super..i wreszcie ma porządną piłkę:) A jaki teren do latania, fajnie się mu udało, cieszę się bardzo!!!! Quote
Becia66 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Tratatam...... Patrzcie jak pieknie wygląda nasz Borysek. Pani Alicja mówi że jest kochany, mądry i piękny. Dzieciaki go uwielbiają, a on ich zalizuje na śmierć. Bardzo dziękują nam za adopcje i zobowiązali się wpłacić 1% na nasze przytulisko w Boguchwale. Pozdrawiają wszystkich serdecznie i życzą dalszych sukcesów w znajdowaniu domków. Ale się miło ogląda szczęśliwego Boryska.... [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/8743/zdjcie2801.jpg[/IMG] [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/7051/zdjcie2783.jpg[/IMG] [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/7884/zdjcie2784.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Fajnie , że ma chłopak takie życie :) trafił na swój domek jak widać, on ma radochę, jego rodzinka no i my oczywiście, czyli 3 w 1 :):) Quote
Recommended Posts