Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie cioteczki z Rzeszowa, co prawda jestem z daleka, ale bardzo chciałabym Wam jakoś pomóc, przeczytałam kilka wątków i wiem, że Wy w odróżnieniu od innych naprawdę kochacie te psy i robicie to bezinteresownie, wielki szacunek dla Was, poza tym w Boguchwale mieszkał mój stryj w czasie wojny i mój ojciec walczył w tamtych stronach, napiszcie czy można przekazać dla przytuliska 1 % podatku to na początek

Posted

Dzięki ulka 1108 za miłe słowa i uznanie ale faktycznie w tej Boguchwale jest jakaś magia. Nie ma kłótni, niedomówień, każda robi dla zwierząt ile może i na ile czas pozwala. Zawsze możemy pogadać o problemach i wspólnie podejmować decyzje. Pomagać tam to wielka przyjemność.
Niejednokrotnie korzystałyśmy z pomocy Stowarzyszenia ,,Nadzieja'' i jeśli możesz to własnie tam prosiłybyśmy cię o wpłatę.
Dziękujemy bardzo.

Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt ,, Nadzieja''w Przemyślu
Numer KRS: 0000307418
Numer konta 03 1090 2750 0000 0001 0947

Posted

dzięki beciu za dane, dzisiaj dopiero robię rozliczenie swoje i mamy więc przekażę ten 1% podatku na stowarzyszenie i wpłacę na konto pieniadze ale napiszę w tytule, że dla przytuliska w Boguchwale, właśnie po przeczytaniu wątków rezygnuje ze stałych deklaracji dla 3 psów, bo nie będzie się ktoś dorabiał moim kosztem, mam zamiar wpłacać Wam te pieniądze, bo jestem pewna, że zrobicie z nich dobry użytek

Posted

Borys chłopie na górę!!
Beciu jak tam cisza???
Do mnie cos tam dzwoni, ale niekonkretne i niezdecydowane, nawe jeden telefon był taki, że chłop się przyznał że ma sukę niesterylizowaną i chce psa dla niej do towarzystwa, a posiadanie szczeniaków co pół roku go wogóle nie przerażało...:shake::angryy: Pogoniłam dziada:x:2gunfire::zly7::chainsaw:

Posted

Jemu jedno ucha tak rewelacyjnie opada?
To taki cudny pies,mi z tym uśmiechcem i kudełkami,odrazu mi się skojarzył z misiem:)taki uszatek-puchatek:)
napewno,ktoś wrażliwy w końcu się w nim zakocha!

Posted

[quote name='majuska']He, he, a co Ci sie stało karolciu??[/QUOTE]
Majuska nie wiem, tak mi się go szkoda zrobiło, on jest młody można iść na szkolenie wiele go nauczyć, a później coraz mniejsze szanse na adopcje.. no krótko mówiąc to mi się smutno zrobiło, że on tam siedzi za tymi kratami...każdy pies cierpi, ale on mi tak baaardzo głęboko zapadł w serce:p

Posted

[quote name='karolciasz28']Dziewczyny przeglądałam zdjęcia zapisane na dysku, i trafiłam na Borysa i coś mi się stało:razz::diabloti: i...podesłałam go de metra..:eviltong:[/QUOTE]

to telefony pewnie będą się urywać.....dzięki Karolciu....:loveu:

Posted

Becia nie ma prądu to na razie nie pisała, ale miała telefon o Boryska....Pani bez ceregieli przyznała, że nie mają ogrodzenia i chce psa na łańcuch......:shake::flaming:
Z hukiem została odstrzelona:2gunfire::-x:bad-word:
Robię dopisek, że nie wydajemy psów na łańcuch w ogłoszeniach .

Posted

[quote name='majuska']
Robię dopisek, że nie wydajemy psów na łańcuch w ogłoszeniach .[/QUOTE]

i że sprawdzamy domy przed i po adopcji.
Prąd juz mam....uffff.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ojć coś nam boguchwalskie adopcje stanęły..:roll::shake:

Karolciu - a ty robisz alegratkę ? Kiedyś dużo adopcji było z tych ogłoszeń / oczywiście wczesniej po sprawdzeniu domków/.

Posted

becia66 napisał(a):
Karolciu - a ty robisz alegratkę ? Kiedyś dużo adopcji było z tych ogłoszeń / oczywiście wczesniej po sprawdzeniu domków/.

Nie, bo w żaden sposób nie mogę się tam zarejestrować:shake:

Posted

Karolciu nie ma co na siłę, tak jak pisałam ja zawsze robię alegratkę.
Oto Borysowa:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4890231_borys_na_prawde_piekny_pies.html

od, 18 kwietnia ma 83 wejścia, dla porównainia na "kundelku" - 267

( Bruno ma na alegratce 28 wejść, a na "kundelku 193 - w tym samym czasie , więc wcale nie uważam że alegratka jest superskuteczna)

Natomiast allegro moim zdaniem mogłoby zrobić dużą robotę.....