majuska Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 I jeszcze trochę.. Beciu a może jakiś łzawy tekścik w ogłoszeniach cos pomoże:razz:, no bo już nie wiem, taki słodkie kochane i przyjacielskie psisko:shake: Quote
ulka 1108 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 witajcie cioteczki z Rzeszowa, co prawda jestem z daleka, ale bardzo chciałabym Wam jakoś pomóc, przeczytałam kilka wątków i wiem, że Wy w odróżnieniu od innych naprawdę kochacie te psy i robicie to bezinteresownie, wielki szacunek dla Was, poza tym w Boguchwale mieszkał mój stryj w czasie wojny i mój ojciec walczył w tamtych stronach, napiszcie czy można przekazać dla przytuliska 1 % podatku to na początek Quote
majuska Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dziękujemy za tak miłe słowa, niestety nie można 1% na przytulisko zapisać, gdyż nie jest ono zarejestrowane jako org. pożytku publicznego i nie ma KRSU Quote
ulka 1108 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 a może jesteście członkami jakiejś organizacji dla zwierząt albo wiecie której warto pomóc Quote
Becia66 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Dzięki ulka 1108 za miłe słowa i uznanie ale faktycznie w tej Boguchwale jest jakaś magia. Nie ma kłótni, niedomówień, każda robi dla zwierząt ile może i na ile czas pozwala. Zawsze możemy pogadać o problemach i wspólnie podejmować decyzje. Pomagać tam to wielka przyjemność. Niejednokrotnie korzystałyśmy z pomocy Stowarzyszenia ,,Nadzieja'' i jeśli możesz to własnie tam prosiłybyśmy cię o wpłatę. Dziękujemy bardzo. Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt ,, Nadzieja''w Przemyślu Numer KRS: 0000307418 Numer konta 03 1090 2750 0000 0001 0947 Quote
ulka 1108 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 dzięki beciu za dane, dzisiaj dopiero robię rozliczenie swoje i mamy więc przekażę ten 1% podatku na stowarzyszenie i wpłacę na konto pieniadze ale napiszę w tytule, że dla przytuliska w Boguchwale, właśnie po przeczytaniu wątków rezygnuje ze stałych deklaracji dla 3 psów, bo nie będzie się ktoś dorabiał moim kosztem, mam zamiar wpłacać Wam te pieniądze, bo jestem pewna, że zrobicie z nich dobry użytek Quote
majuska Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Borys chłopie na górę!! Beciu jak tam cisza??? Do mnie cos tam dzwoni, ale niekonkretne i niezdecydowane, nawe jeden telefon był taki, że chłop się przyznał że ma sukę niesterylizowaną i chce psa dla niej do towarzystwa, a posiadanie szczeniaków co pół roku go wogóle nie przerażało...:shake::angryy: Pogoniłam dziada:x:2gunfire::zly7::chainsaw: Quote
Becia66 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 W sprawie Borysa - /prócz tego jednego telefonu co do kojca/ cisza. Dzwoni do mnie natomiast facet w sprawie Meli ale jakoś nie mam przekonania. Quote
aganela Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Jemu jedno ucha tak rewelacyjnie opada? To taki cudny pies,mi z tym uśmiechcem i kudełkami,odrazu mi się skojarzył z misiem:)taki uszatek-puchatek:) napewno,ktoś wrażliwy w końcu się w nim zakocha! Quote
karolciasz28 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Dziewczyny przeglądałam zdjęcia zapisane na dysku, i trafiłam na Borysa i coś mi się stało:razz::diabloti: i...podesłałam go de metra..:eviltong: Quote
karolciasz28 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='majuska']He, he, a co Ci sie stało karolciu??[/QUOTE] Majuska nie wiem, tak mi się go szkoda zrobiło, on jest młody można iść na szkolenie wiele go nauczyć, a później coraz mniejsze szanse na adopcje.. no krótko mówiąc to mi się smutno zrobiło, że on tam siedzi za tymi kratami...każdy pies cierpi, ale on mi tak baaardzo głęboko zapadł w serce:p Quote
Becia66 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny przeglądałam zdjęcia zapisane na dysku, i trafiłam na Borysa i coś mi się stało:razz::diabloti: i...podesłałam go de metra..:eviltong:[/QUOTE] to telefony pewnie będą się urywać.....dzięki Karolciu....:loveu: Quote
karolciasz28 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='becia66']to telefony pewnie będą się urywać.....dzięki Karolciu....:loveu:[/QUOTE] Oby zadzwonił ten jeden jedyny:lol::lol: Quote
majuska Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Becia nie ma prądu to na razie nie pisała, ale miała telefon o Boryska....Pani bez ceregieli przyznała, że nie mają ogrodzenia i chce psa na łańcuch......:shake::flaming: Z hukiem została odstrzelona:2gunfire::-x:bad-word: Robię dopisek, że nie wydajemy psów na łańcuch w ogłoszeniach . Quote
Becia66 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='majuska'] Robię dopisek, że nie wydajemy psów na łańcuch w ogłoszeniach .[/QUOTE] i że sprawdzamy domy przed i po adopcji. Prąd juz mam....uffff. Quote
majuska Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Pozmieniałam juz na stroce "Kundelka" od tej pory tak wszędzie będę pisać, bo po prostu mózg się lasuje:shake: Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='majuska']Pozmieniałam juz na stroce "Kundelka" od tej pory tak wszędzie będę pisać, bo po prostu mózg się lasuje:shake:[/QUOTE] Też tak będę robić.. Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ojć coś nam boguchwalskie adopcje stanęły..:roll::shake: Quote
Becia66 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 karolciasz28 napisał(a):Ojć coś nam boguchwalskie adopcje stanęły..:roll::shake: Karolciu - a ty robisz alegratkę ? Kiedyś dużo adopcji było z tych ogłoszeń / oczywiście wczesniej po sprawdzeniu domków/. Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 becia66 napisał(a):Karolciu - a ty robisz alegratkę ? Kiedyś dużo adopcji było z tych ogłoszeń / oczywiście wczesniej po sprawdzeniu domków/. Nie, bo w żaden sposób nie mogę się tam zarejestrować:shake: Quote
Becia66 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 karolciasz28 napisał(a):Nie, bo w żaden sposób nie mogę się tam zarejestrować:shake: może spróbuj jeszcze raz - bardzo proszę.... Quote
majuska Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 ja zawsze robię alegratkę, teraz Ramzes ma, Borys i Terry, ale z tej stronki to chyba tylko raz miałam telefon. Quote
majuska Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Karolciu nie ma co na siłę, tak jak pisałam ja zawsze robię alegratkę. Oto Borysowa: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4890231_borys_na_prawde_piekny_pies.html od, 18 kwietnia ma 83 wejścia, dla porównainia na "kundelku" - 267 ( Bruno ma na alegratce 28 wejść, a na "kundelku 193 - w tym samym czasie , więc wcale nie uważam że alegratka jest superskuteczna) Natomiast allegro moim zdaniem mogłoby zrobić dużą robotę..... Quote
Recommended Posts