Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W nowym domku w Lesku !!!

Wyjątkowej urody, niespełna roczny młodziak - mieszaniec owczarka i collie - trafił
niedawno do przytuliska w Boguchwale. Pięknie umaszczony, z długim miękkim włosem, łagodny, a do tego niezwykle sympatyczny.
Uwielbia zabawy z dziećmi i innymi psami, lubi być w centrum zainteresowania prosząc o uwagę i pieszczoty.
Preferowany dom z ogródkiem, gdzie Borys będzie mógł dać upust swej młodzieńczej żywiołowości i fantazji.
Kontakt becia66@onet.eu tel.606262450

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
no to Karolciu nie ociągaj się, szkoda każdego dnia....:eviltong:

A proszę::p:p
kupię psa,
pineska,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
gumtree,
rzeszowiak,
cafeanimal,
morusek

Posted

On jest piękny, podobnego psa miałam 'u mnie' w schronie. Poszedł bardzo szybko do domku, a oprócz niego jeszcze dwa inne, takie miał wzięcie w ogłoszeniach ;) Mam nadzieje, że i o Boryska będa się ludzie bili ;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Borysku ty cudaku,ależ on jest piękny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

tak piękny, że aż wszystkich zatkało i nie mogą drgnąć żeby zadzwonić....

Posted

Dziękuje Karolciu za ogłoszenia....:loveu:
Każdy mysli że piękny, to szybko dom znajdzie. Ale wiemy że nie zawsze tak jest, spójrzmy chociażby na Terrego. Siedzi juz tyle miesięcy....:shake:

Posted

majuska napisał(a):
Oj Borysku, może to dziś jest ten dzień i zadzwoni telefon?

Że zadzwoni kiedyś to jestem pewna, byle szybko bo szkoda psa. Tyle go można teraz nauczyć....

Posted

Ajajaj ale tu cisza.....Borysek tymczasem szaleje z Ninką , oczywiście jak ktoś do przytuliska przyjdzie i go z boksu wypusci...tak to niuniek pozamykany i smutny siedzi :(

Posted

Cicho u chłopaka...Beciu jak tam nikt nie dzwoni??, do mnie wczoraj dzwonił jeden facet o Borysa, ale jak usłyszałam, że do kojca, to mu wytłumaczyłam, że kojec to on ma w schronie a my szukamy mu domu gdzie będzie miał towarzystwo człowieka i troche wolności, bo jest młody, towrzyski i nie damy go na naście lat zamknąć do kojca....pan się jakoś tak chyba lekko oburzył i cos tam burknął, coś w stylu jak nie to nie:shake: