Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A widziałyście ogonek? :loveu:

Chyba Dorotka nie pogniewa się jak zacytuję fragment maila dotyczący Kremci ;)

[FONT=Verdana]"...mloda ma się ok, nie stwarza żadnych problemów a z Agą jestesmy głównie na telefonie w sensie dzwoni do mnie co jakiś czas zdawać relacje, że bez zmian. mlody odpowiedzialny - deszcze nie deszcze zawsze na spacer z kremuchą chodzi, pamieta o karmieniach itd. wiec Aga tylko utwierdzona w decyzji ze to była najlepsza z mozliwych. planuje jakos na poczatku pazdziernika wskoczyc do Agi na kawe..."

[/FONT]
:multi:

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Kremcia przyjechała na tygodniowe wakacje do mnie ;) wygląda jak prosiaczek.. sierść mieciusia, Kremcia jakby większa hahah... poczuła się jak u siebie i czeka dzielnie na powrót Agi i synka z wakacji :) jutro wrzucę zdjęcia bo dzisiaj padam już na twarz.... :)

Posted

Witam wszystkich :) Mam ogromną prosbę- sunia z tego samego schroniska co Kremcia a mianowicie Duma jest na DT. Jej dług wynosi ponad 700 zl! Z tego tytułu zapraszam was na bazarek,który zrobiłam. I proszę o pomoc w rozsyłaniu zaproszeń na ten bazarek. To naprawde ważne. Z góry dziękuje :):)

a to bazaros:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/241388-MEGA-BAZAR-NA-DUME-buty*kosmetyki*książki*biżu*do-30-04*spłacamy-dług-700-zł!