Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Jak cudnie,że sunia ma dom:))) Nie wiedziałam o tym i 6-go poszedł przelew na Kremcię - 30 zł. Przelejcie te pieniądze Szarikowi.[/QUOTE]

Bardzo bardzo dziękuję!!!
Szarik w wielkiej potrzebie...

EDIT.

Przelew poszedł do Akrum, czyli skarbniczki Szarika.

Posted

jestem teraz strasznie zalatana, trochę kłopotów mi na głowę spadło także przepraszam, ale Kremcie odwiedze dopiero za ok 1,5 tyg. Nano na PW też ci odpiszę ale trochę później bo mózg mi się przegrzewa ostatnio.

i co z tą umową ze schroniska? bo nie wiem nadal. wysłałam swojego maila do osoby, która dzwoniła ode mnie ze schroniska i cisza, a ja na prawdę teraz nie mam czasu tego pilnować- przepraszam :(

Posted

Mrówa , dzwoniła do Ciebie kierowniczka . Też zalatana :) . Już z nią rozmawiałam w tej sprawie . Była na urlopie , jak tylko będzie mogła to prześle Ci wszystko do umowy . Ze spokojem , poczekamy aż się poukładasz , w razie czego będziemy delikatnie przypominać :) .

Posted

[quote name='ewu']Jak cudnie,że sunia ma dom:))) Nie wiedziałam o tym i 6-go poszedł przelew na Kremcię - 30 zł. Przelejcie te pieniądze Szarikowi.[/QUOTE]

ślicznie dziękuję, pieniążki dotarły na konto Szarika
[IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/roze/roze049.gif[/IMG]

Posted

Wiem, że Mrówa ma jakieś życiowe zawirowania i brak czasu...
Ale marzy mi się chociaż jedna fotka, jeden wpis co u Kremci...
Może pani Agnieszka mogłaby się zalogować i coś skrobnąć? ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

już powoli wszystko mi się prostuje :) no więc Kremcie spotkałam na spacerze wieczornym - dziewucha uchachana od ucha do ucha :) w pełni już się zadomowiła, ze swoim kumplem bawi się już w najlepsze, śpi w łóżku i generalnie leniuchuje;) przytyła;) w przyszłym tygodniu pójdę ją odwiedzić z aparatem, bo na spacerze nie miałam go ze sobą... umowę adopcyjną wysłałam do schroniska. a u nas jak zawsze... mamy kolejnego psiaka "nadprogramowego" ale ten zostaje z nami ;) czyli zapulikowaliśmy się już całkowicie ;)

Posted

też puli...wlasnie robie aktualizacje na stronie to bedzie mozna gluta zobaczyc ;) małe szkraby niedlugo (raczej powoli ;) ) będą szykować się do nowych domków, ale nadal 2 maluchy szukają swojego miejsca na ziemi

Posted

[quote name='mrowa23']już powoli wszystko mi się prostuje :) no więc Kremcie spotkałam na spacerze wieczornym - dziewucha uchachana od ucha do ucha :) w pełni już się zadomowiła, ze swoim kumplem bawi się już w najlepsze, śpi w łóżku i generalnie leniuchuje;) przytyła;) w przyszłym tygodniu pójdę ją odwiedzić z aparatem, bo na spacerze nie miałam go ze sobą... umowę adopcyjną wysłałam do schroniska. a u nas jak zawsze... mamy kolejnego psiaka "nadprogramowego" ale ten zostaje z nami ;) czyli zapulikowaliśmy się już całkowicie ;)

Właśnie rozmawiałam dzisiaj z kierowniczką w tej sprawie i mówiła , że cały czas nie ma umowy od Ciebie . I chciałam o to zapytać , ale widzę , że jest już informacja . Dzięki . Powinna na czasie dojść do schroniska .
Pozdrowienia dla Kremci :) .

• 2 weeks later...
Posted

nie wiem czemu nie dodał się ostatnio mój post bo wstawiałam fotki małej ;)

a jak nie wtedy to teraz mam nadzieję, że wskoczą :)

Kremówka po kąpieli

wbrew pozorom Kremcia uwielbia bawić się ze swoim psiapsielem ;)

Posted

maluchy w ten weekend znowu wyjezdzaja tzn kolejne ;) ale po weekendzie powinny się braki wyrównać ;) Bibi jest na ostatnich nogach. a Ebiś (zwany w domu Jebi...siem) ma fazę na bycie mężczyzną-ważniakiem, gaduła straszna, ale kochany niesamowicie :)