magda222 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Może Kremcia oprócz kasiorki szczęście Szarikowi przyniesie... :) Quote
ewu Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jak cudnie,że sunia ma dom:))) Nie wiedziałam o tym i 6-go poszedł przelew na Kremcię - 30 zł. Przelejcie te pieniądze Szarikowi. Quote
magda222 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='ewu']Jak cudnie,że sunia ma dom:))) Nie wiedziałam o tym i 6-go poszedł przelew na Kremcię - 30 zł. Przelejcie te pieniądze Szarikowi.[/QUOTE] Bardzo bardzo dziękuję!!! Szarik w wielkiej potrzebie... EDIT. Przelew poszedł do Akrum, czyli skarbniczki Szarika. Quote
mrowa23 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 jestem teraz strasznie zalatana, trochę kłopotów mi na głowę spadło także przepraszam, ale Kremcie odwiedze dopiero za ok 1,5 tyg. Nano na PW też ci odpiszę ale trochę później bo mózg mi się przegrzewa ostatnio. i co z tą umową ze schroniska? bo nie wiem nadal. wysłałam swojego maila do osoby, która dzwoniła ode mnie ze schroniska i cisza, a ja na prawdę teraz nie mam czasu tego pilnować- przepraszam :( Quote
piesia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Mrówa , dzwoniła do Ciebie kierowniczka . Też zalatana :) . Już z nią rozmawiałam w tej sprawie . Była na urlopie , jak tylko będzie mogła to prześle Ci wszystko do umowy . Ze spokojem , poczekamy aż się poukładasz , w razie czego będziemy delikatnie przypominać :) . Quote
Akrum Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='ewu']Jak cudnie,że sunia ma dom:))) Nie wiedziałam o tym i 6-go poszedł przelew na Kremcię - 30 zł. Przelejcie te pieniądze Szarikowi.[/QUOTE] ślicznie dziękuję, pieniążki dotarły na konto Szarika [IMG]http://teraz.com.pl/vardata/gify/roze/roze049.gif[/IMG] Quote
magda222 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Zaglądam sobie do Kremci bezpiecznej kochanej :) Quote
Syla Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 magda222 napisał(a):Zaglądam sobie do Kremci bezpiecznej kochanej :) Ja też zaglądam... Quote
magda222 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Wiem, że Mrówa ma jakieś życiowe zawirowania i brak czasu... Ale marzy mi się chociaż jedna fotka, jeden wpis co u Kremci... Może pani Agnieszka mogłaby się zalogować i coś skrobnąć? ;) Quote
magda222 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Chciałam wszystkich serdecznie zaprosić na wątek Rockiego - kolejnego psiaka zza niebieskich krat, którego chcemy wyciągnąć ze schroniska do zuziM: http://www.dogomania.pl/threads/219478-ROCKI-uratujmy-wsp%C3%B3lnie-kolejnego-tyszaka-zza-niebieskich-krat-!!!#post18206432 Quote
agata51 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Kremówko, ale kumpel ci się trafił! Pozazdrościć! Quote
magda222 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt wszystkim :tree1: Quote
mrowa23 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 już powoli wszystko mi się prostuje :) no więc Kremcie spotkałam na spacerze wieczornym - dziewucha uchachana od ucha do ucha :) w pełni już się zadomowiła, ze swoim kumplem bawi się już w najlepsze, śpi w łóżku i generalnie leniuchuje;) przytyła;) w przyszłym tygodniu pójdę ją odwiedzić z aparatem, bo na spacerze nie miałam go ze sobą... umowę adopcyjną wysłałam do schroniska. a u nas jak zawsze... mamy kolejnego psiaka "nadprogramowego" ale ten zostaje z nami ;) czyli zapulikowaliśmy się już całkowicie ;) Quote
Nano Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 a ten nadprogramowy to też puli ? :P a jak tam małe szkraby ? :) Quote
mrowa23 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 też puli...wlasnie robie aktualizacje na stronie to bedzie mozna gluta zobaczyc ;) małe szkraby niedlugo (raczej powoli ;) ) będą szykować się do nowych domków, ale nadal 2 maluchy szukają swojego miejsca na ziemi Quote
piesia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='mrowa23']już powoli wszystko mi się prostuje :) no więc Kremcie spotkałam na spacerze wieczornym - dziewucha uchachana od ucha do ucha :) w pełni już się zadomowiła, ze swoim kumplem bawi się już w najlepsze, śpi w łóżku i generalnie leniuchuje;) przytyła;) w przyszłym tygodniu pójdę ją odwiedzić z aparatem, bo na spacerze nie miałam go ze sobą... umowę adopcyjną wysłałam do schroniska. a u nas jak zawsze... mamy kolejnego psiaka "nadprogramowego" ale ten zostaje z nami ;) czyli zapulikowaliśmy się już całkowicie ;) Właśnie rozmawiałam dzisiaj z kierowniczką w tej sprawie i mówiła , że cały czas nie ma umowy od Ciebie . I chciałam o to zapytać , ale widzę , że jest już informacja . Dzięki . Powinna na czasie dojść do schroniska . Pozdrowienia dla Kremci :) . Quote
magda222 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ja też pozdrawiam i czekam z utęsknieniem na jakieś fotki :) Quote
mrowa23 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 nie wiem czemu nie dodał się ostatnio mój post bo wstawiałam fotki małej ;) a jak nie wtedy to teraz mam nadzieję, że wskoczą :) Kremówka po kąpieli wbrew pozorom Kremcia uwielbia bawić się ze swoim psiapsielem ;) Quote
Nano Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Nasz pysiolek kochany :* a leca z niej kłaki cały czas tak mocno ? Quote
mrowa23 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 już nie, leci tak jak normalnie, a nie jak u mnie jak była, że dywan można było robić ;) Quote
Nano Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 to super :D a jak tam twoje szczyle i nowy pulik ? :D Quote
mrowa23 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 maluchy w ten weekend znowu wyjezdzaja tzn kolejne ;) ale po weekendzie powinny się braki wyrównać ;) Bibi jest na ostatnich nogach. a Ebiś (zwany w domu Jebi...siem) ma fazę na bycie mężczyzną-ważniakiem, gaduła straszna, ale kochany niesamowicie :) Quote
Recommended Posts