Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie dziewczyny , ale to pilne :

[SIZE="5"]PROSZĘ O POMOC W ZNALEZIENIU OSÓB MOGĄCYCH POMÓC W WYPROWADZANIU DUSI ZAADOPTOWANEJ Z NASZEGO SCHRONISKA . POMOC BYŁABY POTRZEBNA PRZEZ OKOŁO 3-4 TYGODNI . PANI NIE MOŻE WYPROWADZAĆ SAMA PSA, A JEJ SYN WYJEŻDŻA .
[SIZE="5"]POZNAN : ULICA NOWOWIEJSKIEGO ( OKOLICE SOLNEJ )

Proszę o info na pw

Posted

mrowa23 napisał(a):
jutro a najdalej w piątek wszystko się wyjaśni, ale myślę, że powoli można myśleć, który psiak dostanie "spadek" po Kremci ;)

Nie cieszę się ;) I wcale mnie nie korci, żeby dopytywać ;)

Posted

Przesyłajcie proszę

UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org

Posted

no to jak już nikogo to nie interesuje to mogę powiedzieć :)

KREMCIA MA DOMEK !

Pani Agnieszka ( o której wcześniej mówiłam ) postanowiła zawalczyć o Kremcie i wywalczyła :) harmonogramy tak poukładane, że laska ma luksus :) mieszka w bloku na przeciwko mnie ;) pierwsza noc już za Kremcią i wszystko super przebiega. obecnie jest rozpoczęta nauka spania na łóżku ;) Kremcia ma też swojego prywatnego kumpla:

a teraz konkrety. z początku sama obawiałam się połączenia Kremci z żywiołowym chłopcem, ale... Adaś świetnie się z nią dogaduje, tworzą bardzo spójną parę, Kremcia przy drugiej wizycie Adasia z jego mamą merdała ogonem i jak Adaś nie tulił to sama pchała mu łeb pod pachę do tulenia ;)
po nocce dostałam od razu sms-a, że Kremcia jest największym szczęściem i czekali właśnie na nią :)

Laska ma farta ;) także teraz to już oficjalnie można przenieść dziewczę do działy "w DS" :) umowa adopcyjna spisana rzecz jasna - to ku formalności ;)

Posted

nic wcześniej nie chciałam mówić, żeby nie zapeszyć, ale ma kumpla, który tylko niej mówi :) Adaś olał doszczętnie moje mopy i jak przykleił sę do Kremci tak i ona do niego i tak teraz razem są :) w końcu Kremcia ma 2 pary rąk tylko dla siebie :)

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::Cool!:

Hurrra !!!

Super wiadomość :multi::multi::multi:

Kremciu dużo szczęścia u boku twojego superaśnego Pana ci życzę :loveu:

Posted

Bardzo chciałabym, żeby Kremcia była szczęśliwa do końca swoich dni.
A czy pani Agnieszka z Adasiem zalogują się na dogo?
Nie wiem czy zdają sobie sprawę ile osób kibicuje Kremci :)
Kurde, znowu mam oczy w mokrym miejscu...

Posted

cieszę się niezmiernie :D:D:D:D:D jejku super że naprzeciw ciebie :D bedziesz miała na nią oko i podsyłala nam fotki :D jupi !!!! :D
a teraz moje cioteczki kochane, sprawa deklaracji... jesteście w stanie przenieść deklaracje na Rafika z mojego podpisu? chłopak rok siedzi już w hospicjum i ma długi a deklaracji praktycznie brak :(
i pieniążki po Kremci można podzielić na kilka psiaków :)

Posted

Tak się cieszę:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tyle czekania i teraz widzimy że było warto czekać na taki domek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ochłonęłam trochę ;) :loveu:

[SIZE="4"]Przede wszystkim chcę bardzo podziękować Mrówie, czyli Dorocie i jej bliskim za opiekę nad Kremcią :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękuję także wszystkim wspaniałym ludziom z tego wątku, którzy wspomagali Kremcię i kibicowali jej :loveu: :loveu: :loveu:

Udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

[SIZE="1"]Znowu mi się pocą oczy :roll: Zwariuję chyba ;) :roll:

W tej chwili na Kremciowym koncie jest 715,95 zł.
Nie wiem czy jeszcze wpłyną zaległe pieniądze od 3 osób za listopad...
Proszę o informację.
Musimy to jakoś podzielić.
Proszę o propozycje.
Można nieźle podreperować budżet kilku psiaków :)

Nano zaproponowała Rafika a ja chciałam prosić o wspomożenie Szarika.

http://www.dogomania.pl/threads/192405-Szarik-kiedy%C5%9B-melina-teraz-u-Lilu.BRAK-kasy-co-b%C4%99dzie-z-Szarikiem-POMOCY!

Szarik został jakiś czas temu zabrany z pijackiej meliny, gdzie był przypinany do wanny na tak krótkim łańcuchu, że nie mógł swobodnie siedzieć... :(

W tej chwili cieszy się życiem w hoteliku u LILUtosi, ale finansowo jest tak kiepsko, że w tym miesiącu nie mamy kasy, żeby zapłacić.

Bardzo proszę w imieniu Szarika o pomoc.

Posted

Jejku, suuuuperaśna wiadomość. Tak się cieszę, że Kremci się udało. Dzięki Mrówa za opiekę nad nią. Do mojej deklaracji dorzucę 10 zł i razem będzie 40 zł/miesiąc. Podzielcie to na Szarika i na Rafika. Po 20 zł. Proszę tylko o numery kont. Do kogo słać pieniądze?

Posted

magda222 napisał(a):
Ochłonęłam trochę ;) :loveu:

Przede wszystkim chcę bardzo podziękować Mrówie, czyli Dorocie i jej bliskim za opiekę nad Kremcią :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękuję także wszystkim wspaniałym ludziom z tego wątku, którzy wspomagali Kremcię i kibicowali jej :loveu: :loveu: :loveu:

Udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Znowu mi się pocą oczy :roll: Zwariuję chyba ;) :roll:

W tej chwili na Kremciowym koncie jest 715,95 zł.
Nie wiem czy jeszcze wpłyną zaległe pieniądze od 3 osób za listopad...
Proszę o informację.
Musimy to jakoś podzielić.
Proszę o propozycje.
Można nieźle podreperować budżet kilku psiaków :)

Nano zaproponowała Rafika a ja chciałam prosić o wspomożenie Szarika.

http://www.dogomania.pl/threads/192405-Szarik-kiedy%C5%9B-melina-teraz-u-Lilu.BRAK-kasy-co-b%C4%99dzie-z-Szarikiem-POMOCY!

Szarik został jakiś czas temu zabrany z pijackiej meliny, gdzie był przypinany do wanny na tak krótkim łańcuchu, że nie mógł swobodnie siedzieć... :(

W tej chwili cieszy się życiem w hoteliku u LILUtosi, ale finansowo jest tak kiepsko, że w tym miesiącu nie mamy kasy, żeby zapłacić.

Bardzo proszę w imieniu Szarika o pomoc.

Ja niestety na razie nie mogę wpłacić mojej deklaracji:shake: