piesia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 U mnie w Suchym (Złotniki - Suchy Las ) też Kremówka " wisi " . Dlaczego nie doszło do adopcji ? Quote
mrowa23 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 też tak myślałam, że domek szybciej się znajdzie (co oczywiście nie oznacza, że Kremcie wyrzucimy co to to nie! ) tylko chodzi o to, że to fajna sunia, ułożona, posłuszna, z małymi lękami, ale jest i tak co raz lepiej... nota bene wczoraj kremcia się wkurzyła na psa (osiedlowy, który łazi i szczeka sam do siebie non stop ;) ) i gdy ten przechodził koło niej ujadając to gwiazda warknęła na niego... codziennie mijamy go przynajniej raz dziennie więc już miała dość ;) do adopcji nei doszło, bo po głębszej rozmowie doszłyśmy z P.Agą, że nie czas na psa u niej, ale nie że Kremcia tylko niestety póki co żaden pies. Jak tylko uspokoi się w życiu P.Agi to psiaka poszukamy :) Quote
magda222 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 mrowa23 napisał(a):też tak myślałam, że domek szybciej się znajdzie (co oczywiście nie oznacza, że Kremcie wyrzucimy co to to nie! ) tylko chodzi o to, że to fajna sunia, ułożona, posłuszna, z małymi lękami, ale jest i tak co raz lepiej... nota bene wczoraj kremcia się wkurzyła na psa (osiedlowy, który łazi i szczeka sam do siebie non stop ;) ) i gdy ten przechodził koło niej ujadając to gwiazda warknęła na niego... codziennie mijamy go przynajniej raz dziennie więc już miała dość ;) do adopcji nei doszło, bo po głębszej rozmowie doszłyśmy z P.Agą, że nie czas na psa u niej, ale nie że Kremcia tylko niestety póki co żaden pies. Jak tylko uspokoi się w życiu P.Agi to psiaka poszukamy :) Super, że pani Agnieszka tak rozsądnie podeszła do tematu. Wierzę, że Kremciowy domek gdzieś jest tylko jeszcze nie wie o istnieniu Kremci :) Quote
Nano Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 tylko szkoda, że sie jeszcze nie ujawnił... :( jutro Kremule wyściskam :D:D:D:D i małe glutki też :D no i oczywiście mopy :P Quote
magda222 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Fotki glutków porób!!! :) I Kremci też :) Ma co prawda dużo fotek, ale mi zawsze mało ;) Quote
Nano Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 niestety nie posiadam aparatu ;/ ale może uda mi sie pożyczyc :D Quote
mrowa23 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 u nas powoli Kremcia akceptuję maluchy w tym samym pokoju ;) jest znaczna poprawa :) a mopom (dużym i małym) jak i Kremci mówiłam już, że wpadnie ciotka w odwiedziny wysmyrać za uszkami ;) Quote
Nano Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 i po wizycie :) oczywiście laski dostały od ciotki smakołyki, bo nie wypada wpadać z pustymi rękoma - szczególnie do Bibi :P Kremcia jak zwykle kochana i grzeczna, miziasta i w ogole. Teraz zaczeła sobie strasznie linieć, więc mój płaszcz wyglądał po spacerze bardzo ciekawie :D na spacerku oczywiście bardzo grzeczna :D słucha się i pilnuje i oczywście podstawia łepek do miziania :D co ja mogę więcej powiedzieć... gdyby nie moje stado to już byłaby moja :D Quote
Lida Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Czy mogę jeszcze raz prosić na pw konto do wpłat na Kremcię? Chyba wykasowałam sobie stałe zlecenie niechcący :-( Quote
mrowa23 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 nas nie było przez weekend bo był bardzo pracowity... teraz czekamy na efekty "prac";) zdjęcia zaraz będę wstawiać, tylko musze ogarnąć robotę ;) Quote
Nano Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Lida konto (magdy222) już Ci wysłałam :) mrówa ogarniaj, ogarniaj :D Quote
Tia Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 wszystkie wpłaty na pierwszej umieszczone ... Quote
magda222 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Wpłynęło: 20 zł Syla (X) 10 zł TZ Nano (XI) Dziękujemy :) Stan konta: 705,95 zł Quote
Nano Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 zapraszam 19-20 do galerii pestka w Poznaniu !!! Wiele atrakcji temat przewodni to oczywiście zwierzęta http://animal-security.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=178%3Afestiwal-pestka-ma-kota-na-punkcie-zwierzt-19-20-listopada&catid=14&Itemid=30 Kremcia będzie widnieć na naszym plakacie zwierząt do adopcji :) Quote
mrowa23 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 oooo może tam ktoś wypatrzy Kremcie :) a teraz obiecane zdjęcia (ze spacerku z Nano i z dzisiaj) Quote
Syla Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Prześliczne zdjęcia naszej Kremówki :lol: Quote
Patikujek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Kremuś przytulaczku malutki, oh jak ciotka będzie za tobą tęsknić jak z tej pyrlandii wyjedzie... To tak ze spacerku: Quote
Patikujek Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 No to kolejne spacerkowe z przybranymi siostrami :) Quote
Recommended Posts