Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

cholercia, stwierdzam, że albo jestem ślepa albo mój komputer jest głupi... bo chyba nie wyświetla mi wszystkich zdjęć Kremci, np: tego co jest w ogłoszeniach od magdy :-/

Posted

Mrówa masz jakieś plany na weekend ? ;) chusta pewnie dojdzie to bym wpadła ci ją podrzucic (może mój TŻ też sie wybierze) ;) no i oczywiście odwiedzić Kremcie ;) czy moglibyśmy się wtedy wybrać na spacer? chciałabym zobaczyć jak Kremcia zachowuje się w przestrzeni xD :)

Posted

magda222 jak tam rozliczenia ? bo widzę, że troche osób pospłacało długi ;)xD
w ogole co się z Wami ciotki dzieje ? :( pusto tu u Kremci :(

Posted

wczoraj Anny było to może dlatego tak pusto ;)

Pewnie, że zapraszam w weekend :) siedzimy w domu w weekend także zabierz TZ-ta i wpadnijcie :)

u Kremci nudą wieje... laska cągle grzeczna, nic nie robi poza spaniem i przytulaniem się;) powoli wprowadzamy olej rybny i już nie ma aż takich sensacji ;) w poniedziałek pojedziemy się zachipować. Powoli sami wskakujemy do auta !!!!!!!! ale nadal nie lubimy nim jezdzic ;) laska jest tak grzeczna i bezproblemowa, że nawet nie wiem co mam pisać u niej ;)

Posted

Jestem. Przepraszam za nieobecność, ale mam popieprzony czas ostatnio.
Niezbyt łaskawy ten rok dla mnie...
Postaram się jak najszybciej uaktualnić rozliczenia.
Cieszę się, że u weta wszystko wyszło OK.
Kasę za wizytę przeleję jutro.

Posted

[quote name='mrowa23']wczoraj Anny było to może dlatego tak pusto ;)

Pewnie, że zapraszam w weekend :) siedzimy w domu w weekend także zabierz TZ-ta i wpadnijcie :)

u Kremci nudą wieje... laska cągle grzeczna, nic nie robi poza spaniem i przytulaniem się;) powoli wprowadzamy olej rybny i już nie ma aż takich sensacji ;) w poniedziałek pojedziemy się zachipować. Powoli sami wskakujemy do auta !!!!!!!! ale nadal nie lubimy nim jezdzic ;) laska jest tak grzeczna i bezproblemowa, że nawet nie wiem co mam pisać u niej ;)

Wymyślaj jej wady a my będziemy zgadywać : prawda czy fałsz ;) . No aż taka idealna chyba nie jest ;).

Posted

mrówa umówiłaś się już z winter7 co do sesji ? :) JJD przychodzi do mnie jutro na masaż :) mam nadzieje, że dam radę bo po praktykach padam xD

Posted

cholipka...wiedzialam, ze cos mi ucieklo...zaraz bede ja scigac o sesje :)

Kremcia wystraszyła się, że będziemy jej wady omawiać i nawet do auta sama już wskakuje bez oporu... no nic złego się nie dzieje...nic co byłoby wadą.... no może troszkę czasami czegoś się wystraszy, ale to wszystko :)

z moich obserwacji wynika tylko tyle, że wolałaby mieszkać w domu z ogródkiem, ale to też nie jest jakiś mus, po prostu woli przebywać na działce niż na łące.

Nano kiedy wpadniesz? :)

Posted

JJD to super laska :D posmiałysmy się, pagadałyśmy i czas nam tak przeleciał że hoho ;) mrowa jak z winter7 ? bo trzeba bazarek rozliczac ;p

Posted

zapartym tchem przeczytałam cały wątek Kremci spaniała psina z niej i jest na prawdę piękna tylko rozum i finanse mnie powstrzymuje przed zabraniem jej ale będę Kremci kibicować w znalezieniu najlepszego na świecie domku na jaki zasługuje