zeberka4 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 słuchajcie! Allegro robie Ja według ustaleń, i teraz Wasz wybór na allegro sa takie opcje: Pogrubienie Twój przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką. Opłata 2,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Podświetlenie Twój przedmiot będzie promowany poprzez zaznaczenie żółtym kolorem na liście przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania. Opłata 6,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Aukcja Eko-Użytkownika Twój przedmiot będzie promowany na liście aukcji Eko-Użytkowników, dostępnej ze strony głównej. Warunkiem promowania oferty jako Eko-Użytkownika jest wpłata na rzecz Fundacji ekologicznej ALL FOR PLANET, nie mniejsza niż 5,00 zł. Wpłata nie podlega zwrotowi. Wyróżnienie Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania. Opłata 12,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Strona kategorii Twój przedmiot będzie promowany na stronie kategorii. Wymagana ocena: Opłata 29,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Sprawdź jakich towarów nie można wystawiać z opcją "Strona kategorii" Strona główna Allegro Twój przedmiot będzie promowany na głównej stronie Allegro. Wymagana ocena: Opłata 99,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Sprawdź jakich towarów nie można wystawiać z opcją "Strona główna" + ok 0,50gr za wystawienie wybierzcie co ma byc i zrobie jej allegro :D konto podam ci Syla jak bede wiedziała co wybraliście,zlicze i podesle nr konta :) Quote
Tola^^ Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Moim zdaniem wyróżnione Allegro by było najlepsze lecz czekam jeszcze na zdanie innych cioteczek :p Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 to jak dziewczyny zdecydowałyście się juz na coś??? :) Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 wszystko omówione,postaram sie jeszcze dzis zrobic jej ładne allegro! Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 ludziska telefon i e-mail podajcie mi szybko bo allegro juz sie robi! Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Syla nie mogłam wystawic przedmiotu na stronie nie wiem dlaczego, za allegro trzeba zaplacic 12,50zł mogłam tylko wyroznic, Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 http://allegro.pl/item1081539844_kremcia_spokojna_kochana_suczka_czeka_na_domek.html i kontakt koniecznie podajcie! Quote
Syla Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zeberka4 napisał(a):Syla nie mogłam wystawic przedmiotu na stronie nie wiem dlaczego, za allegro trzeba zaplacic 12,50zł mogłam tylko wyroznic, Gadaj ze mną, jak ze starszą panią.Nie rozumiem.Jak dopłacić...napisz ile.Jak zostało kasy...zrób jeszcze innemu staremu pieskowi, z tego schroniska.Po prostu nie kumam.Allegro śliczne...widziałam.Jak ta "czarnulka" to Agnieszka...to piękna dziewczyna.Do tej pory to tylko Anetkę widziałam na zdjęciach.Też śliczna, ale blondyneczka i w typie, podobna do Martyny Wojciechowskiej hihihi Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Syla chodzi o to ze mogłam allegro tylko wyróznić, CZYLI KOSZTOWAŁO TO 12ZŁ CHCIAŁAM DODAĆ DRUGA OPCJĘ ŻEBY PRZEDMIOT BYŁ WIDOCZNY NA STRONIE KATEGORII ALE NIE MOGŁAM I TO KOSZTOWAŁO 29ZŁ, wpłaciłaś już całość pieniedzy? ja za allegro zaplaciłam 12,50zł dokładnie dla Kremci. i teraz nie wiem czy wpłaciłas całość czyli 41zł? Skoro nie mogę dodac opcji za 29zł to co zrobic z tymi pieniedzmi? mogę zrobić allegra dla innych psiaczków. napiszcie co myslicie. ja za allegro Kremci płaciłam 12,50zł no i co wazne potrezbny mi telefon i e-mail kontaktowy!!!! Quote
Syla Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Wpłaciłam 41 zł i dobrze się stało, zrób zeberka4 dla dwóch innych psiaczków.Bardzo proszę.Nie ma problemu.Jak znajdziesz czwartą jakąś bidę to dopłacę.Może chociaż w jednej bidulce ktoś się zakocha.Zawsze większe prawdopodobieństwo. Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Może masz jakieś propozycje dla jakich psiaków zrobić???, podrzuccie jakies watki to chętnie zrobie, oby teraz Kremci sie udało kochanej ! starczy na 2 bidulki,beda miały wyroznione allegro Quote
Syla Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zeberka4 napisał(a):Może masz jakieś propozycje dla jakich psiaków zrobić???, podrzuccie jakies watki to chętnie zrobie, oby teraz Kremci sie udało kochanej ! starczy na 2 bidulki,beda miały wyroznione allegro Mam Edzia z Azorka, niech Ci Tola albo ana666 kogoś nada, ja nie umiem wybierać.Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość. Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 to czekam na dziewczyny niech jakieś podesla to zrobie :) Quote
Tia Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Czy już ktoś podał kontakt do Ciebie zeberka?;) Bardzo dziękuje Tobie za allegro :loveu: Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 nie dostałam jeszcze kontaktu a to ważnew ogloszeniu! no i jeszcze 2 psiny do wybrania żebym im allegro zrobiła Quote
Tola^^ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 A może Mai zrobnić Allegro ? Jest na łańcuchu ponieważ przeskakuje płoty a inne psy ją gryzą :( Tylko bym musiała napisać tekst... Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/139504-Maja-prawie-ca%C5%82e-%C5%BCycie-w-schronisku-%28 Quote
zeberka4 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 jak chcecie, wybierzcie psiaki i dajcie znac na pw to allegro im zrobie :) Quote
Tola^^ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zeberka4 napisał(a):jak chcecie, wybierzcie psiaki i dajcie znac na pw to allegro im zrobie :) Ok to jak jakieś wybierzemy 2 to napisze do Ciebie na PW :) Quote
ana666 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 dziewczyny wybrałyscie psy? bo ja bede miec na dniach psa z amputowaną łapką na DT i jakbym mogła prosic o allegro dla niego...tylko to dopiero za kilka dni bo teraz jest w klinice :( Quote
Tia Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Ja ci wypisałam na PW jakie mam na myśli... Tola, Angel, Wala, jakie wy byście dali do Allegro?:) Quote
zeberka4 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ana666 ,ja mam wolne allegro bo Azorek trafi do mojej mamy a szkoda mi ściagać to moge wykorzystać, Quote
ana666 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 tylko ja nie wiem za duzo o tym psie, nie ma tez fotek, on jest w klinice obecnie, dopiero co miał amputowana lapke, allegro i inne ogłoszenia bedzie mozna dopiero jak bedzie juz u mnie... a ze schroniskowych to mi jest obojętne, moze byc dede albo maja własnie z tych najbiedniejszych Quote
Tola^^ Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ja właśnie też o Mai myślałam lecz tgrzeba by napisać dobry tekst... I też o Negrusi i Dede... Lecz nie wiem... Moim zdaniem na pierwszym miejscu Maja właśnie ona powinna mieć Allegro! Quote
Recommended Posts