Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mrowa23']no taka wizja umowy mi się podoba bo z Nano fajna dziewczyna i wiem, że będę mogła na nią liczyć jako na opiekuna psa :)[/QUOTE]

dzięki za mile słowa :) bądź co badź chciałabym widzieć wcześniej co mam podpisać :p

Posted

[quote name='Nano']dzięki za mile słowa :) bądź co badź chciałabym widzieć wcześniej co mam podpisać :p[/QUOTE]

Nano to może zadzwoń do schroniska i poproś, żeby ktoś Ci tą umowę przeczytał przez telefon.

Posted

Jeden dzień mnie nie było a tu tyle zmian, dobrze wybraliście że pojedzie do Mrowy.
Bardzo się cieszę że wszytko idzie w dobrym kierunku:):):)
Poprawiam na pierwszej koszty utrzymania jej.
Magda222 może byś poprosiła moda o to aby post rozliczeniowy z pierwszej strony przepisać na Cb, skoro ty zajmujesz się finansami ?

Posted

Tia moglabyś sie zająć ogarnieciem wątku kremci ? :) pousuwać zdjęcia które się nie wyświetlają, najlepiej w I poście napisz na jakich stronach są zdjęcia, napisz też jak teraz wygląda aktualna sytuacja Kremci itp :)

Posted

[quote name='Nano']Tia moglabyś sie zająć ogarnieciem wątku kremci ? :) pousuwać zdjęcia które się nie wyświetlają, najlepiej w I poście napisz na jakich stronach są zdjęcia, napisz też jak teraz wygląda aktualna sytuacja Kremci itp :)[/QUOTE]

Jasne już się tym zajmuje :)

Posted

super :) to ja spadam już do siebie, ide z psami na spacer, pouczę sie troche... albo troche bardziej i wieczorekim wpadne :* buziaki ciotki

Posted

oczywiście się nie pouczyłam ale może się za to wezme zaraz xD co to fotek ktore się nie otwierają - bynajmniej mi - str.7 #99 zdjęcie pierwsze; str.10 #226 zdjęcie 1; str.11 #251 - 1 oraz #252 zdjęcie 1 i 3; str.21 #510 - 3; str.22 #533 - 4 oraz 550 - 4; str.23 #564 - 4 (kąpanko); str.36 #887 - 1; str.50 #1244 - 3. Zobaczcie czy Wam też się nie otwiera. Jeżeli nie to prosze Tia pousuwaj te "zdjęcia" bo w sumie tylko takie duże ikonki zostaly ;p

Posted

Ale się tu dzieje u Kremci - cudnie :loveu: spróbuję sklecić jeszcze jakiś bazarek dla psiuni, każdy grosik się przyda, jednorazowy także ;)

Posted

[quote name='Livka']Ale się tu dzieje u Kremci - cudnie :loveu: spróbuję sklecić jeszcze jakiś bazarek dla psiuni, każdy grosik się przyda, jednorazowy także ;)[/QUOTE]

super :) dziękujemy :)

Posted

[quote name='cicia1977']Kremcia jest zaszczepiona i odrobaczona pojedzie do DT. Dzisiaj byłam w schronisku i wszystko załatwione:-)[/QUOTE]

:D Kremciu, szykuj się :)

Posted

[quote name='Nano']oczywiście się nie pouczyłam ale może się za to wezme zaraz xD co to fotek ktore się nie otwierają - bynajmniej mi - str.7 #99 zdjęcie pierwsze; str.10 #226 zdjęcie 1; str.11 #251 - 1 oraz #252 zdjęcie 1 i 3; str.21 #510 - 3; str.22 #533 - 4 oraz 550 - 4; str.23 #564 - 4 (kąpanko); str.36 #887 - 1; str.50 #1244 - 3. Zobaczcie czy Wam też się nie otwiera. Jeżeli nie to prosze Tia pousuwaj te "zdjęcia" bo w sumie tylko takie duże ikonki zostaly ;p[/QUOTE]

U mnie widać fotki.

Posted

Właśnie wróciłam z pracy i pierwsze co zrobiłam to przyleciałam do Kremci :)

[quote name='Tia']
Magda222 może byś poprosiła moda o to aby post rozliczeniowy z pierwszej strony przepisać na Cb, skoro ty zajmujesz się finansami ?[/QUOTE]

Napiszę jutro.
Dziś już padam.

[quote name='cicia1977']Kremcia jest zaszczepiona i odrobaczona pojedzie do DT. Dzisiaj byłam w schronisku i wszystko załatwione:-)[/QUOTE]

Super :)

[quote name='Livka']Ale się tu dzieje u Kremci - cudnie :loveu: spróbuję sklecić jeszcze jakiś bazarek dla psiuni, każdy grosik się przyda, jednorazowy także ;)[/QUOTE]

Livka Ty jak zwykle niezawodna :)
Dziękuję Ci z całego serca :)

Posted

Tak się cieszę , że Kremcia nareszcie opuści schronisko i zakosztuje co to domowe życie :loveu:

Ciekawa jestem pierwszych wieści z domku mrowy ;)

Posted

a doszły już może pieniążki odemnie i od TŻ-ta ? madziu powiedz ile mamy już łącznie pieniędzy ze stałych deklaracji ? bo nie wiem kto od ilu miesięcy wplaca...