danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Nano']rzeczywiście nie przemyślałam tego posta... sorry...[/QUOTE] No niestety, pies to " żywa rzecz" i raczej nie będziemy eksperymentować na nim, wożąc go tam i z powrotem. U Mrowy musi być dobrze. Quote
cicia1977 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ja jestem wolontariuszką w Azorku więc z wydaniem Kremci nie będzie problemu. Do tej pory nie pisałam u Kremci ponieważ miałam Rudka na głowie i tak jakoś mamy w schronie że trochę się "dzielimy" naszymi biedami i za każdym razem jak byłam w schronie to latałam z innymi psiakami. Transport bezpłatny. Ja wyciągam Kremcię ok.16.00 - 17.00 potem przekazuję ją innej wolontariuszce która wiezie ją do Poznania. Quote
Nano Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='cicia1977']Ja jestem wolontariuszką w Azorku więc z wydaniem Kremci nie będzie problemu. (...) Transport bezpłatny. Ja wyciągam Kremcię ok.16.00 - 17.00 potem przekazuję ją innej wolontariuszce która wiezie ją do Poznania.[/QUOTE] super :D będzie dobrze :) Quote
cicia1977 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Na pewno będzie umowa na dT do podpisania ale dziewczyna która będzie wiozła Kremcię będzie ją miała ze sobą i od razu będzie mozna podpisać. Quote
magda222 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Nano']myślę, że dla Mrówy nie będzie to problem :) Magda222 ty skontaktujesz się z mrową i umówisz co i jak ? kto wyda cici1977 Kremcie ze schroniska? czy będą na miejscu dziewczyny które opiekowały sie Kremcią ? :)[/QUOTE] Nano dograj do końca z mrówą sprawę. Byłaś u niej, rozmawiałaś to doprowadź sprawę do końca. Edit. [quote name='Nano']nie znamy sie :p magda może zajmować się sprawami finansowymi, rozliczeniami bazarkowmi itp, a ja mogę być "opiekunem" Kremci - o ile trafi ona do Poznanania - czyli tak jak już pisałam, wszelkie ogłoszenia z kontaktem na mnie, odwiedzać ją, zdawać ralacje, kontrolować stan zdrowia i wrazie czego was infomowac co robimy itp... i tak jak wcześniej pisałam [/QUOTE] Quote
Nano Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ok czyli wieczorkiem we wtorek Kremcia będzie u niej ok :) już piszę :) to ty magda zajmij się rozliczeniem z mrowa Quote
Nano Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 no i jeszcze pytanie czy decydujemy sie na opcje z jedzeniem (350zł) czy bez (300zł) ? Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Nano']no i jeszcze pytanie czy decydujemy sie na opcje z jedzeniem (350zł) czy bez (300zł) ?[/QUOTE] Na odpowiedź na to pytanie, wypadałoby poczekać na sponsorów Kremci.. Quote
Nano Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ja tylko dodam, ze najtańsza sucha lepsza karma np: brit to koszt ok 80-90 zł za 15 kg, a jednak na problemy skórne lepsze jest domowe jedzonko... Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Albo karma specjalistyczna, której koszt jest taki, jaki jest. Tak ma mój pies i nie powiem, żeby to było tanie. Zobaczymy... Quote
cicia1977 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jak pisałam wcześniej nie zaglądałam za często do Kremci chociaż mam deklarację stała ale też mi się wydaje że po tym schroniskowym wikcie lepiej dla Kremci by było gdyby miała gotowane jedzonko - no i tak jak pisze Nano, dobra sucha karma tania nie jest a Kremcia jest dość duża więc tej karmy trochę było by potrzebne. Quote
magda222 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jestem (przynajmniej narazie) za opcją z jedzeniem. Nie będziemy kombinować. A później zobaczymy. Przede wszystkim zobaczymy jak będzie reagować jej skóra, sierść. Ale może niech wypowiedzą się jeszcze inne osoby sponsorujące Kremcię. Jutro skontaktuję się z mrówą w sprawie finansów. Quote
magda222 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='cicia1977']Na pewno będzie umowa na dT do podpisania ale dziewczyna która będzie wiozła Kremcię będzie ją miała ze sobą i od razu będzie mozna podpisać.[/QUOTE] Mam jeszcze takie pytanie. Na kogo Kremcia będzie wyciągnięta ze schronu i na kogo będzie podpisana umowa między tą osobą a mrówą? Quote
Nano Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='magda222']Mam jeszcze takie pytanie. Na kogo Kremcia będzie wyciągnięta ze schronu i na kogo będzie podpisana umowa między tą osobą a mrówą? a mogę zobaczyć tą umowę ?? bazarek dla Kremci: http://www.dogomania.pl/threads/210557-SESJA-ZDJ%C4%98CIOWA-MASA%C5%BB-!!!-Pozna%C5%84-!!!-Daj-kremci-szanse-na-lepsze-%C5%BCycie...?p=17186494#post17186494 proszę o podbijanie !!! Quote
cicia1977 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ojej Magda dobrze że zadałaś to pytanie:-).Do umowy potrzebuję dane Mrówy. Umowa jest między DT a schroniskiem. Quote
cicia1977 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jutro poproszę Kier.schron żeby mi wysłała taką umowę. Quote
magda222 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='cicia1977']Ojej Magda dobrze że zadałaś to pytanie:-).Do umowy potrzebuję dane Mrówy. Umowa jest między DT a schroniskiem.[/QUOTE] Ktoś musi wziąć odpowiedzialność za Kremcię. Gdyby sunia trafiła do yumanji to ja oferowałam swoją osobę, ale skoro jedzie do mrówy to chyba Nano? Przynajmniej taki punkt powinien znaleźć się w umowie. Bo wątpię, żeby schronisko (czyli kto? pani kierownik?) czuwało nad Kremcią. Quote
Nano Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='magda222'] Gdyby sunia trafiła do yumanji to ja oferowałam swoją osobę, ale skoro jedzie do mrówy to chyba Nano? .[/QUOTE] myślę, że nie bedzie z tym problemu, tylko chciałabym zobaczyć co jest w takiej umowie... Quote
danka4u1 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='magda222']Ktoś musi wziąć odpowiedzialność za Kremcię. Gdyby sunia trafiła do yumanji to ja oferowałam swoją osobę, ale skoro jedzie do mrówy to chyba Nano? Przynajmniej taki punkt powinien znaleźć się w umowie. Bo wątpię, żeby schronisko (czyli kto? pani kierownik?) czuwało nad Kremcią. Magda, masz rację. O tym nie można zapomnieć. Taki punkt w umowie jest konieczny, żeby nie było problemów...zdarzało się na dogo to i owo.. Quote
Nano Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 dobra ciotki ja ide, numer do Magdy (transport) już do mrowy - Doroty wysłalam. Napisałam tez jej smsa, że Kremcia bedzie u niej we wtorek. Buziaki i miłych snów :* Quote
mrowa23 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ja wczoraj niestety poszłam spać z kurami po ciężkim dniu ;) ale już jestem i w takim układzie czekam na KRemce we wtorek. tylko prosiłabym o jasną informację komu mam i jakie dokłądne dane wysłać co do umowy i czy moge też ją zobaczyć ? :D jakby co to ja jestem za umową i bardzo mile widziana jest umowa na DT, bo przynajmniej jasne jest wszystko :) co prawda ja preferuje umowe z opiekunem psa, zebym wiedziala z kim sie kontaktowac w sprawach waznych. tfu tfu ale jezeli bedzie trzeba nagle jechac do weta to do schroniska mam wtedy dzwonic i pytac i podejmowac ze schroniskiem decyzje? nie zawsze jest czas na pisanie n aforum - dlatego wolę prywatną osobę do kontaktów niż instytucje :) ku formalnosci - kremcia ma szczepienia i co z odrobaczeniem ? Quote
magda222 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='mrowa23']ja wczoraj niestety poszłam spać z kurami po ciężkim dniu ;) ale już jestem i w takim układzie czekam na KRemce we wtorek. tylko prosiłabym o jasną informację komu mam i jakie dokłądne dane wysłać co do umowy i czy moge też ją zobaczyć ? :D jakby co to ja jestem za umową i bardzo mile widziana jest umowa na DT, bo przynajmniej jasne jest wszystko :) co prawda ja preferuje umowe z opiekunem psa, zebym wiedziala z kim sie kontaktowac w sprawach waznych. tfu tfu ale jezeli bedzie trzeba nagle jechac do weta to do schroniska mam wtedy dzwonic i pytac i podejmowac ze schroniskiem decyzje? nie zawsze jest czas na pisanie n aforum - dlatego wolę prywatną osobę do kontaktów niż instytucje :) ku formalnosci - kremcia ma szczepienia i co z odrobaczeniem ?[/QUOTE] Moim zdaniem powinno być tak, że Nano podpisuje umowę ze schroniskiem a Ty z Nano. Wtedy wszystko jest jasne. Ja tak współpracuję z zuziąM u której mamy psy z naszego schroniska. Umowa jest pomiędzy mną a zuziąM i razem konsultujemy wszystkie sprawy. Muszą być konkretne osoby odpowiedzialne. Co do odrobaczenia i szczepienia to muszą wypowiedzieć się osoby z Obornik, które mają kontakt ze schroniskiem. Mrowa23 prześlij mi proszę na PW dane do przelewów. Skoro tu się widzimy ;) to już nie będę dzwonić ;) Quote
mrowa23 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ok zaraz prześlę :) no taka wizja umowy mi się podoba bo z Nano fajna dziewczyna i wiem, że będę mogła na nią liczyć jako na opiekuna psa :) Quote
magda222 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='mrowa23']ok zaraz prześlę :) no taka wizja umowy mi się podoba bo z Nano fajna dziewczyna i wiem, że będę mogła na nią liczyć jako na opiekuna psa :)[/QUOTE] Mój nr tel. 798 423 315. W razie czego też możesz dzwonić ;) Ja Twój nr też już mam wpisany w telefon ;) Quote
Recommended Posts