danka4u1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Tak lubię. Szybko i KONKRETNIE. To tylko z pożytkiem dla psa. Chyba nie chcemy czekać na to, aż Kremci znowu pogorszy się na schronowym wikcie w otoczeniu wielu psiaków??? Nie taki był cel tego wątku.... Quote
magda222 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 danka4u1 napisał(a):Tak lubię. Szybko i KONKRETNIE. To tylko z pożytkiem dla psa. Chyba nie chcemy czekać na to, aż Kremci znowu pogorszy się na schronowym wikcie w otoczeniu wielu psiaków??? Nie taki był cel tego wątku.... Ja też lubię konkretne działania a nie klepanie w klawiaturę ;) PW do any666 poszło :) Czekamy :) Quote
danka4u1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Czekamy, oby nie za długo, bo i tak Kremcia hopana tutaj była nadmiernie. Ponawiam: Proszę zawiadomić Lidę na wątku i na pw, czy doszła wpłata. Quote
biszat Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Kazdy lubi szybko i konkretnie :) dobrze by bylo gdyby te nasze deklaracje przyniosly cos konkretnego Jak pisalem - moja deklaracja jest dalej 50 zl . I miejmy nadzieje ze cos sie ruszy :) Quote
magda222 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 biszat napisał(a):Kazdy lubi szybko i konkretnie :) dobrze by bylo gdyby te nasze deklaracje przyniosly cos konkretnego Jak pisalem - moja deklaracja jest dalej 50 zl . I miejmy nadzieje ze cos sie ruszy :) Musi ruszyć :) Z taką ekipą jak Wy damy radę :) Quote
danka4u1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Dziękujemy buszat. Nic nie piszę więcej. Czekamy na ana666 i uregulowanie spraw finansowych. Quote
Livka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Brawo dziewczyny - tak trzymać !!! :klacz::klacz::klacz: Quote
Lida Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Dziękuję za informację. Nie zauważyłam wpisu z 10 czerwca. Zrobiłam stały przelew, więc teoretycznie pieniądze ode mnie powinny wpływać. Najlepiej, jeśli rozliczenia byłłyby na samym początku wątku. Łatwiej wtedy sprawdzać. Quote
Nano Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Lida napisał(a):Najlepiej, jeśli rozliczenia byłłyby na samym początku wątku. Łatwiej wtedy sprawdzać. dokładnie :) Quote
magda222 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Rozliczenie jest na 1-szej stronie post 3 ;) Quote
Lida Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No tak, ale w 3. poście jest tylko informacja, że złosiłam deklarację, a to, że ta deklaracja wpłynęła jest dopiero w poście 1068 :-) Quote
magda222 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Lida napisał(a):No tak, ale w 3. poście jest tylko informacja, że złosiłam deklarację, a to, że ta deklaracja wpłynęła jest dopiero w poście 1068 :-) A rzeczywiście ;) Dopiero teraz się przyjrzałam ;) Quote
piesia Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Przepraszam , że dopiero teraz , ale wczoraj wiozłyśmy z Agą dwa psiaki do lepszego życia . Wróciłyśmy dopiero po północy . A dzisiaj Aga na szkoleniu , a ja mam opiekę nad dziewiątką psiaków :) . Wysłałam rano eskę do yumanji , żeby trzymała dla nas miejsce , bo bardzo prawdopodobne , że Kremcia do niej przyjedzie i że szybko damy znać . Na temat finansów wolałaby , żeby rozmawiał już ktoś kto się tym będzie zajmował . Też wolałabym , żeby to była magda222 . Skany postaram się zrobić jutro w pracy . Badanie pokryło w rezultacie schronisko , więc 50 zł wraca na konto Kremci , tylko dajcie znać co w rezultacie ustaliłyście i na czyje konto mają wrócić pieniądze . Quote
ana666 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Rozliczenie: DEKLARACJE STAŁE 20 zł - Syla 20 zł - magda222 30 zł - Lida 20zł - Mama cici1977 50 zł - biszat 10 zł - chi23 30zł - ewu 10 zł - agata51 190 zł - Razem wpłaty jednorazowe: z bazarku 117zł Syla 40zł biszat 20zł magda222 30zł _Lara 10zł anula42 100zł ewu 20zł anula42 200zł z bazarku od Livki 28zł + 48zł ze skarpety im. Talcott 100zł Kama spoza dogo 20zł asl 5zł aresekse 45 zł RAZEM:783zł wpłaty za maj: biszat 30zł chi23 10zł magda222 20zł ewu 30zł syla 20zł RAZEM: 110zł ------------------------------------------ wpłaty za czerwiec: biszat 50zł ewu 30zl chi23 10zł Lida 30zł RAZEM: 120zł wpłaty za lipiec: chi23 10zł Razem: 10zł 783+110+120+10 = 1023 Wydatki: leki i leczenie 80zł ogłoszenia 15zł piesi za badania 23 zł Krecikowi za badania 50zł RAZEM-168zł ------------------------------------------ czyli Kremcia ma na koncie 1023-168 = 855zł Quote
danka4u1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [quote name='Lida']No tak, ale w 3. poście jest tylko informacja, że złosiłam deklarację, a to, że ta deklaracja wpłynęła jest dopiero w poście 1068 :-) Masz Lida rację. Na pierwszej stronie powinno być wszystko uaktualnione na bieżąco. O to nam chodzi, a Magda z pewnością tego dopilnuje. Dziękujemy za pomoc i przepraszamy za zamieszanie. [quote name='piesia']Przepraszam , że dopiero teraz , ale wczoraj wiozłyśmy z Agą dwa psiaki do lepszego życia . Wróciłyśmy dopiero po północy . A dzisiaj Aga na szkoleniu , a ja mam opiekę nad dziewiątką psiaków :) . . Dziękujemy piesia za tak szybką informację mimo tylu obowiązków. Sprawa skarbnika Kremciowego musi zostać szybko wyjaśniona, kwestie finansowe i rozliczenia zrobione i damy znać, na jakie konto teraz pójdą wpłaty. Byle odbyło sie to w miarę szybko i sprawnie, bo nadal trzeba zapraszać ludzi na wątek i żebrać o grosik. Quote
magda222 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Super, że jest rozliczenie :) Kremcia to majętna dziewczynka :) A jeszcze spłyną deklaracje ode mnie i od cici :) Ana666 kiedy mogę liczyć na przelew? Chciałabym zacząć działać jak najszybciej. Trzeba zadzwonić do yumanji i konkretnie się dogadać. No i szukać transportu. Acha i najważniejsze: wynik badań. Piesia wiem, że masz pełne ręce roboty, ale może ktoś inny mógłby przesłać mi skan dokumentu? Mój email: mag222@autograf.pl Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Miło, ze sprawa Kremci nabrała rozpędu. Majętna to ona jest, ale mało deklaracji stałych. Na bieżąco pewnie będziemy łatać dziury z jednorazowych, ale dłużej tak się nie da. Moze ktoś z Was potrafi i ma trochę czasu, by zrobić bazarek. Mam rózne rzeczy, a każda z nas też wspomoże Kremcię. Musimy mysleć o przyszłości psiaka, bo wydobyć ją ze schronu to jedno, a utrzymać potem w Dt- to sprawa dłuższa..chyba, że nasza podopieczna szybko znajdzie dom. Tak też może być. Piesia, porozsyłałam Twojego Broneczka -Smuteczka, gdzie się dało. Pytam znajomych wokół, ale sama wiesz...sama mam dwa szczeniaczki czekające na dom na cito...i nic. Szkoda, Smuteczek jest piękny. Quote
magda222 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Danusiu, ja mogę zrobić bazarek tylko musiałabyś mi przesłać zdjęcia fantów z opisami na maila i zająć się później ich wysyłką. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 A nie mogłabym przesłać Ci rzeczy. Nie będzie mnie prawdopodobnie cały lipiec w domu....Jestem na wylocie... Quote
piesia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Przepraszam , ale dzisiaj nie miałam możliwości wysłać skanu z wynikami , a jutro mnie nie ma na miejscu . W czwartek wyślę już na pewno , załatwiać możecie wszystko ze spokojem . ręczę głową , że wyniki są i że nie wykazały żadnych pasożytów . Już mam luźniej na razie :) . Danusiu widziałam , że byłaś u Broneczka , napiszę wieczorkiem na jego wątku , żeby tutaj nie zaśmiecać Kremciowego :) . Quote
chi23 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Widzę że wszystko na dobrej drodze do dt:multi: Quote
magda222 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='danka4u1']A nie mogłabym przesłać Ci rzeczy. Nie będzie mnie prawdopodobnie cały lipiec w domu....Jestem na wylocie...[/QUOTE] Danusiu możesz mi przesłać rzeczy. Podam Ci adres na PW. Tylko nie obiecuję, że szybko się uporam z bazarkiem, bo pracuję teraz praktycznie 7 dni w tygodniu. Nie dzwoniłam narazie do yumanji. Poczekam na wyniki i dopiero wtedy prześlę jej skan, zadzwonię i dogadam szczegóły. Jak narazie nie wpłynęły też na moje konto pieniądze zebrane u any666. Quote
danka4u1 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dzięki Magda za odpowiedź na pw. Odpisałam Ci i szukam fantów. Tez potrwa to trochę. Miejmy nadzieję, ze DT czeka jeszcze na Kremcię. Kto pomoże mi wysyłać zaproszenia na wątek z prośba o pomoc finansową? Teraz nie jest zbyt sprzyjający okres, bo wakacje i urlopy i trzeba naprawdę wiele wysłać, by zebrać pare grosików. Quote
__Lara Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 danka4u1, mogę trochę pomóc :) dzielimy się jakoś? Quote
chi23 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='danka4u1']Dzięki Magda za odpowiedź na pw. Odpisałam Ci i szukam fantów. Tez potrwa to trochę. Miejmy nadzieję, ze DT czeka jeszcze na Kremcię. Kto pomoże mi wysyłać zaproszenia na wątek z prośba o pomoc finansową? Teraz nie jest zbyt sprzyjający okres, bo wakacje i urlopy i trzeba naprawdę wiele wysłać, by zebrać pare grosików. Ja mogę pomóc w rozsyłaniu;) Zapraszam do Azyra z mojego podpisu. Quote
Recommended Posts