Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak lubię. Szybko i KONKRETNIE.
To tylko z pożytkiem dla psa. Chyba nie chcemy czekać na to, aż Kremci znowu pogorszy się na schronowym wikcie w otoczeniu wielu psiaków??? Nie taki był cel tego wątku....

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):
Tak lubię. Szybko i KONKRETNIE.
To tylko z pożytkiem dla psa. Chyba nie chcemy czekać na to, aż Kremci znowu pogorszy się na schronowym wikcie w otoczeniu wielu psiaków??? Nie taki był cel tego wątku....

Ja też lubię konkretne działania a nie klepanie w klawiaturę ;)

PW do any666 poszło :)

Czekamy :)

Posted

Kazdy lubi szybko i konkretnie :) dobrze by bylo gdyby te nasze deklaracje przyniosly cos konkretnego Jak pisalem - moja deklaracja jest dalej 50 zl . I miejmy nadzieje ze cos sie ruszy :)

Posted

biszat napisał(a):
Kazdy lubi szybko i konkretnie :) dobrze by bylo gdyby te nasze deklaracje przyniosly cos konkretnego Jak pisalem - moja deklaracja jest dalej 50 zl . I miejmy nadzieje ze cos sie ruszy :)

Musi ruszyć :) Z taką ekipą jak Wy damy radę :)

Posted

Dziękuję za informację. Nie zauważyłam wpisu z 10 czerwca. Zrobiłam stały przelew, więc teoretycznie pieniądze ode mnie powinny wpływać. Najlepiej, jeśli rozliczenia byłłyby na samym początku wątku. Łatwiej wtedy sprawdzać.

Posted

No tak, ale w 3. poście jest tylko informacja, że złosiłam deklarację, a to, że ta deklaracja wpłynęła jest dopiero w poście 1068 :-)

Posted

Lida napisał(a):
No tak, ale w 3. poście jest tylko informacja, że złosiłam deklarację, a to, że ta deklaracja wpłynęła jest dopiero w poście 1068 :-)

A rzeczywiście ;) Dopiero teraz się przyjrzałam ;)

Posted

Przepraszam , że dopiero teraz , ale wczoraj wiozłyśmy z Agą dwa psiaki do lepszego życia . Wróciłyśmy dopiero po północy . A dzisiaj Aga na szkoleniu , a ja mam opiekę nad dziewiątką psiaków :) .
Wysłałam rano eskę do yumanji , żeby trzymała dla nas miejsce , bo bardzo prawdopodobne , że Kremcia do niej przyjedzie i że szybko damy znać . Na temat finansów wolałaby , żeby rozmawiał już ktoś kto się tym będzie zajmował . Też wolałabym , żeby to była magda222 .
Skany postaram się zrobić jutro w pracy .
Badanie pokryło w rezultacie schronisko , więc 50 zł wraca na konto Kremci , tylko dajcie znać co w rezultacie ustaliłyście i na czyje konto mają wrócić pieniądze .

Posted

Rozliczenie:

DEKLARACJE STAŁE
20 zł - Syla
20 zł - magda222
30 zł - Lida
20zł - Mama cici1977
50 zł - biszat
10 zł - chi23
30zł - ewu
10 zł - agata51
190 zł - Razem

wpłaty jednorazowe:
z bazarku 117zł
Syla 40zł
biszat 20zł
magda222 30zł
_Lara 10zł
anula42 100zł
ewu 20zł
anula42 200zł
z bazarku od Livki 28zł + 48zł
ze skarpety im. Talcott 100zł
Kama spoza dogo 20zł
asl 5zł
aresekse 45 zł

RAZEM:783zł

wpłaty za maj:

biszat 30zł
chi23 10zł
magda222 20zł
ewu 30zł
syla 20zł
RAZEM: 110zł

------------------------------------------

wpłaty za czerwiec:
biszat 50zł
ewu 30zl
chi23 10zł
Lida 30zł
RAZEM: 120zł

wpłaty za lipiec:
chi23 10zł

Razem: 10zł

783+110+120+10 = 1023

Wydatki:

leki i leczenie 80zł
ogłoszenia 15zł
piesi za badania 23 zł
Krecikowi za badania 50zł
RAZEM-168zł

------------------------------------------
czyli Kremcia ma na koncie 1023-168
= 855zł

Posted

[quote name='Lida']No tak, ale w 3. poście jest tylko informacja, że złosiłam deklarację, a to, że ta deklaracja wpłynęła jest dopiero w poście 1068 :-)
Masz Lida rację. Na pierwszej stronie powinno być wszystko uaktualnione na bieżąco. O to nam chodzi, a Magda z pewnością tego dopilnuje. Dziękujemy za pomoc i przepraszamy za zamieszanie.

[quote name='piesia']Przepraszam , że dopiero teraz , ale wczoraj wiozłyśmy z Agą dwa psiaki do lepszego życia . Wróciłyśmy dopiero po północy . A dzisiaj Aga na szkoleniu , a ja mam opiekę nad dziewiątką psiaków :) .
.
Dziękujemy piesia za tak szybką informację mimo tylu obowiązków. Sprawa skarbnika Kremciowego musi zostać szybko wyjaśniona, kwestie finansowe i rozliczenia zrobione i damy znać, na jakie konto teraz pójdą wpłaty.
Byle odbyło sie to w miarę szybko i sprawnie, bo nadal trzeba zapraszać ludzi na wątek i żebrać o grosik.

Posted

Super, że jest rozliczenie :) Kremcia to majętna dziewczynka :) A jeszcze spłyną deklaracje ode mnie i od cici :)
Ana666 kiedy mogę liczyć na przelew? Chciałabym zacząć działać jak najszybciej.
Trzeba zadzwonić do yumanji i konkretnie się dogadać. No i szukać transportu.

Acha i najważniejsze: wynik badań.
Piesia wiem, że masz pełne ręce roboty, ale może ktoś inny mógłby przesłać mi skan dokumentu?
Mój email: mag222@autograf.pl

Posted

Miło, ze sprawa Kremci nabrała rozpędu. Majętna to ona jest, ale mało deklaracji stałych. Na bieżąco pewnie będziemy łatać dziury z jednorazowych, ale dłużej tak się nie da.
Moze ktoś z Was potrafi i ma trochę czasu, by zrobić bazarek. Mam rózne rzeczy, a każda z nas też wspomoże Kremcię.
Musimy mysleć o przyszłości psiaka, bo wydobyć ją ze schronu to jedno, a utrzymać potem w Dt- to sprawa dłuższa..chyba, że nasza podopieczna szybko znajdzie dom. Tak też może być.

Piesia, porozsyłałam Twojego Broneczka -Smuteczka, gdzie się dało. Pytam znajomych wokół, ale sama wiesz...sama mam dwa szczeniaczki czekające na dom na cito...i nic.
Szkoda, Smuteczek jest piękny.

Posted

Przepraszam , ale dzisiaj nie miałam możliwości wysłać skanu z wynikami , a jutro mnie nie ma na miejscu . W czwartek wyślę już na pewno , załatwiać możecie wszystko ze spokojem . ręczę głową , że wyniki są i że nie wykazały żadnych pasożytów .
Już mam luźniej na razie :) .
Danusiu widziałam , że byłaś u Broneczka , napiszę wieczorkiem na jego wątku , żeby tutaj nie zaśmiecać Kremciowego :) .

Posted

[quote name='danka4u1']A nie mogłabym przesłać Ci rzeczy. Nie będzie mnie prawdopodobnie cały lipiec w domu....Jestem na wylocie...[/QUOTE]

Danusiu możesz mi przesłać rzeczy.
Podam Ci adres na PW.
Tylko nie obiecuję, że szybko się uporam z bazarkiem, bo pracuję teraz praktycznie 7 dni w tygodniu.

Nie dzwoniłam narazie do yumanji.
Poczekam na wyniki i dopiero wtedy prześlę jej skan, zadzwonię i dogadam szczegóły.
Jak narazie nie wpłynęły też na moje konto pieniądze zebrane u any666.

Posted

Dzięki Magda za odpowiedź na pw. Odpisałam Ci i szukam fantów. Tez potrwa to trochę.
Miejmy nadzieję, ze DT czeka jeszcze na Kremcię.
Kto pomoże mi wysyłać zaproszenia na wątek z prośba o pomoc finansową? Teraz nie jest zbyt sprzyjający okres, bo wakacje i urlopy i trzeba naprawdę wiele wysłać, by zebrać pare grosików.

Posted

[quote name='danka4u1']Dzięki Magda za odpowiedź na pw. Odpisałam Ci i szukam fantów. Tez potrwa to trochę.
Miejmy nadzieję, ze DT czeka jeszcze na Kremcię.
Kto pomoże mi wysyłać zaproszenia na wątek z prośba o pomoc finansową? Teraz nie jest zbyt sprzyjający okres, bo wakacje i urlopy i trzeba naprawdę wiele wysłać, by zebrać pare grosików.

Ja mogę pomóc w rozsyłaniu;)

Zapraszam do Azyra z mojego podpisu.