Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje zdanie też jest takie że Kremcia powinna pójść do hotelu. Mi sie wydaje że ta choroba znowu jej wróci i ogonek znów będzie wyglądał jak wcześniej.....
Ale jak stoimy z deklaracjami?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Was. Najpierw cytuję siebie:

danka4u1 napisał(a):
Gdzie ten hotelik jest? Trzeba szukac transportu.

Szyna13222 napisał(a):
Ale jak stoimy z deklaracjami?

Na to nam najlepiej odpowie skarbnik. Prosimy o zabranie głosu. W nmiarę szybko......
Czy ktoś dzwonił do hoteliku?

Posted

chi23 napisał(a):
Ile ten hotelik kosztuje miesięcznie? Dzisiaj zrobię przelew za lipiec i postaram się jeszcze parę groszy dorzucić.

Jak dzwoniłam jakiś czas temu do yumanji to byłyśmy ugadane na 250 zł m-cznie + karma (Kremcia byłaby wtedy w boksie z Terriem). Nie wiem czy umowa jest dalej aktualna. Trzeba zapytać.

Posted

Ona chyba mogłaby być z innym psem w boksie? Moim skromnym zdaniem chyba lepiej tak zrobic i z pieniędzy które zostaną kupić np. środki do pielęgnacji, lepsze jedzenie..

Posted

Ja myślę, że spokojnie mogłaby być z innym psem ;)
Tym bardziej, że Terrie okazał się super pozytywnym psiakiem :)
A Kremcia jest wysterylizowana? (doczytałam, że tak ;) )

Posted

Bardzo proszę o sprawdzenie, czy wpłynęła moja stała deklaracje na Kremcie. Zobowiązałam się do 30 zł/mies i 7 czerwca zrobiłam przelew. W poście rozliczeniowym nie jest zaznaczone, że w czerwcu doszły pieniądze ode mnie. Każdego siódmego dnia miesiąca powinny ode mnie wpływać pieniądze. Wiem, ze Kremcia jest wciąż w schronisku, ale nie będę na razie przerywała wpłat. Jesli nie przydadzą się Kremci, bo np. ze schroniska pójdzie prosto do ds, to prosiłabym o przekazanie na innego psa. Zanim to jednak nastąpi, proszę o informację. Chciałabym wiedziec, czy pieniądze dochodzą i jeśli nie zostaną wykorzystane, to na jakiego psa będą przeznaczne.

Posted

Ponawiam prośbę do skarbnika Kremci o uporządkowanie finansów psa. Patrz post wyżej Lidy i moje wcześniejsze.
Sprawy finansowe muszą być prowadzone na bieżąco i rzetelnie. To umowa między nami a ludźmi, którzy nam zaufali.
Kremcia opuszcza schronisko i musimy wiedzieć, ile ma pieniędzy na opłacenie DT i transport.

Posted

magda222 napisał(a):
Ana666....

trzebaby było do niej napisać, zadzwonic aby np umówićsię z nią aby chociaż raz w tygodiu np w każdy poniedziałek uzupełniała wpłaty jeśli czesciej nie może..

Posted

Skoro ktoś podejmuje się zbierania pieniędzy to musi się z nich rzetelnie rozliczać przynajmniej raz w tygodniu. O tym mówi regulamin forum.
Jeśli ana666 nie ma czasu ja chętnie podejmę się prowadzenia finansów Kremci. Możecie sprawdzić wątki na których byłam lub jestem księgową i zobaczyć, że jestem godna zaufania.

Posted

Collie napisał(a):
magda222 tak chyba będzie lepiej, jeżeli zostaniesz skarbnikiem ;)

Dziękuję za zaufanie :)

Piesia jak rozmawiałaś z yumanji to jaką cenę za m-c Tobie zaproponowała?

Posted

magda222 napisał(a):
Skoro ktoś podejmuje się zbierania pieniędzy to musi się z nich rzetelnie rozliczać przynajmniej raz w tygodniu. O tym mówi regulamin forum.
Jeśli ana666 nie ma czasu ja chętnie podejmę się prowadzenia finansów Kremci. Możecie sprawdzić wątki na których byłam lub jestem księgową i zobaczyć, że jestem godna zaufania.

to trzebaby powiadomić wszystkich deklarowiczów o zmianie konta ; )

Posted

Wpis z 15 czerwca:

ana666 napisał(a):
doszły wpłaty za czerwiec
ewu 30zl :loveu:
chi23 10zł :loveu:

oraz jednorazowo:
ze skarpety im. Talcott 100zł :loveu:
oraz kochana cioteczka Kama spoza dogo przekazała 20zł dla naszej Kremci :loveu:

wszystkim bardzo dziękujemy:Rose:

Wpis z 10 czerwca:

ana666 napisał(a):
świetnie że jest chociaż narazie to światełko w tunelu :) może akurat sie uda.
Tia jesli chodzi o reakcje na kota to ja Wam chetnie pomogę, kota mam a prawdopodobnie w niedziele adoptuję małą kocinkę z chorym oczkiem wiec mozemy sie jakoś umówić w razie co ;)

I teraz obiecywane przeze mnie rozliczenia, przepraszam ze tak póżno
wpłaty jednorazowe:
z bazarku 117zł
Syla 40zł
biszat 20zł
magda222 30zł
_Lara 10zł
anula42 100zł
ewu 20zł
anula42 200zł
z bazarku od Livki 28zł + 48zł
asl 5zł
aresekse 45zł

RAZEM : 663zł:loveu:

wpłaty za maj:

biszat 30zł
chi23 10zł
magda222 20zł
ewu 30zł
syla 20zł

RAZEM: 110zł :loveu:

wpłaty za czerwiec:
biszat 50zł
Lida 30zł
RAZEM: 80zł

663+190=853zł

Wydatki:

leki i leczenie 80zł
ogłoszenia 15zł
piesi za badania 23 zł
Krecikowi za badania 50zł
=168zł

czyli Kremcia ma na koncie 853-168=685zł

Posted

cicia1977 napisał(a):
też jestem za zmianą ksiegowej. Jak tylko dostanę nowy nr konta spałacam wszystkie zaległości u Kremci.

Dziękuję :)

Czy mogłybyście poinformować anę666, żeby tu weszła i zrobiła aktualne rozliczenie?

Posted

Collie napisał(a):

zgadzam się... jesteś często na wątku Kremci, wiesz co się dzieje, na co sa pieniądze potrzebne itd...

Posted

nie miałam przez cały weekend dostepu do Internetu - przepraszam ze dopiero odpisuję, ostatnio pisałam 15 czerwca i sądze ze rzetelnie pisze wszystko bo od tego czasu nic nie wpływało wiec co miałam pisac? dzis dopiero doszły pieniadze od chi23 za lipiec 10 zł i to wszystko.
Pisesia ile kosztowały badania kremci, przelewałam na to 50zł i miałysmy sie rozliczyć.
Lida, pisałam ze doszły od ciebie pieniądze za czerwiec, może tia nie dała tego jeszcze na pierwsza ale wpłata została odnotowana

Posted

Angel napisał(a):
trzebaby było do niej napisać, zadzwonic aby np umówićsię z nią aby chociaż raz w tygodiu np w każdy poniedziałek uzupełniała wpłaty jeśli czesciej nie może..

Nikt nie będzie skarbnikowi przypominał o jego obowiązkach, a my musimy być wiarygodni wobec sponsorów,.
To kwestia wzajemnego zaufania i uczciwości.
Collie napisał(a):

cicia1977 napisał(a):
też jestem za zmianą ksiegowej. Jak tylko dostanę nowy nr konta spałacam wszystkie zaległości u Kremci.

Popieram powyższe posty.
Cicia1977, dziękujemy za pamięć o Kremci i jej potrzebach.

Czy Lida została poinformowana o wpłynięciu jej wpłaty? Nie widzę zapisu w rozliczeniach.

Posted

Ana666 skoro dziewczyny poparły moją kandydaturę na skarbnika to wyślę Ci zaraz na PW moje dane do przelewu.
Proszę też o dokładne rozliczenie tu na wątku wszystkiego co wpłynęło do tej pory i wydatków.

Piesia czy możemy prosić o skan wyników badań Kremci?
Chcę go zobaczyć i przesłać yumanji.

Jak już będzie wszystko "czarno na białym" ;) to dzwonię do yumanji, dogadujemy się ostatecznie i organizujemy transport :)