Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Collie']magda222 musisz zaznaczyć obrazek, czyli kliknąć na niego i dopiero wtedy kliknąć na `globus` ;)

Teraz chyba się wreszcie udało :) Dziękuję :)
Sorry, ale słaba jestem w sprawach komputerowych i czasem prostych rzeczy nie umię zrobić :oops:

Posted

magda222 napisał(a):
Teraz chyba się wreszcie udało :) Dziękuję :)
Sorry, ale słaba jestem w sprawach komputerowych i czasem prostych rzeczy nie umię zrobić :oops:

Niema za co, też tego nie wiedziałam :)

Jak zdrówko Kremci ?

Posted

To tak : Aga zawiozła zeskrobinkę do kliniki w Poznaniu gdzie robią takie badania , ale weterynarz , który się tym zajmuje powiedział , że to są za poważne badania, żeby mógł je zrobić i wystawić zaświadczenie nie pobierając samemu materiału . No w sumie wiadomo , podpisuje się swoim nazwiskiem , a nie ma pewności , że materiał pochodzi od tego właśnie konkretnego psa.
dzwoniłam już do kierowniczki schroniska i mam zgodę , żeby zabrać Kremcię na badania , tylko problem w tym ,że nie wiem czy jakiś wet w Obornikach to zrobi :shake: . Jutro jadę do schronu , więc będę myślała na miejscu .
Cicia , nie wiesz czy nasz wet na osiedlu robi takie badania ?
Do Poznania nie damy rady jej zawieźć ze względu na ograniczenia czasowe .
Jeżeli nie uda się jutro w Obornikach to trzeba będzie w tygodniu podjechać z Kremcią do Poznania .

Posted

[quote name='chi23']Nano, powiedz co to za promyk nadzieji się pojawił?;)
Nie trzymaj nas w niepewności.....:shake:
[quote name='piesia']Do Poznania nie damy rady jej zawieźć ze względu na ograniczenia czasowe .
Jeżeli nie uda się jutro w Obornikach to trzeba będzie w tygodniu podjechać z Kremcią do Poznania .
Tyle Waszych starań..:shake:.może w Obornikach da radę zrobić te badania. Widzę, że współpraca z kierowniczką schronu układa się pomyślnie. To dobrze.
:loveu: Dzięki piesia za informacje,; dziękujemy wszystkim Wam, które zadałyście sobie tyle trudu, by zdiagnozować Kremcię.:loveu:
Może chociaż wyniki będą pomyślne, skoro z takim trudem przychodzi zrobić badania.
Trzymamy za jutrzejszy dzień.

Posted

piesia napisał(a):
To tak : Aga zawiozła zeskrobinkę do kliniki w Poznaniu gdzie robią takie badania , ale weterynarz , który się tym zajmuje powiedział , że to są za poważne badania, żeby mógł je zrobić i wystawić zaświadczenie nie pobierając samemu materiału . No w sumie wiadomo , podpisuje się swoim nazwiskiem , a nie ma pewności , że materiał pochodzi od tego właśnie konkretnego psa.
dzwoniłam już do kierowniczki schroniska i mam zgodę , żeby zabrać Kremcię na badania , tylko problem w tym ,że nie wiem czy jakiś wet w Obornikach to zrobi :shake: . Jutro jadę do schronu , więc będę myślała na miejscu .
Cicia , nie wiesz czy nasz wet na osiedlu robi takie badania ?
Do Poznania nie damy rady jej zawieźć ze względu na ograniczenia czasowe .

Dziękuję dziewczyny!!!
Czekamy w takim razie dalej.

Posted

chi wysłałam PW, jeszcze kilka osób nie wpłaciło za maj, poczekam jeszcze kilka dni i napiszę do nich PW.
Przelałam 23 zł piesi za badania oraz 50zł Krecikowi, jak bede miec chwilę zrobie dokładne rozliczenie

Posted

Witam Was wszystkich i oczywiście Kremcię.
Czekamy na wiadomości, jak tam uporałyście się z badaniami Kremci i na rozliczenie. Musimy dokładnie wiedzieć, ile psina ma w posagu, bo zakładamy wersję optymistyczną, ze wyniki będą dobre i domek jeszcze czeka.
Trzymamy za to.

Posted

Jestem , ale umieram ;) . Zgubiłam się dzisiaj w lesie na spacerze z siedmioma psami i trójką dzieci . Wymęczyliśmy się okrutnie , trochę się zestresowałam . Ale na szczęście spotkaliśmy pana, który nam kazał iść w stronę słońca ;) . I doszliśmy w końcu do schronu :multi:. Spacer był dłuuuuuugi ( a po powrocie jeszcze z moimi , spacerowa sobota ;) ). Nie zdążyłabym już do żadnego weta w Obornikach , ale mam już wszystko ustalone , kto pobierze znowu materiał do badań , kto wykona badania i kto wystawi nam w końcu zaświadczenie :):):) . Ufff.
Ale jak wyglądała dzisiaj Kremcia nie wiem , to muszą napisać opiekunki , bo ja jej nawet nie miałam okazji zobaczyć , ponieważ po spacerku zajmowałam się innym smuteczkiem , który gaśnie w schronie :(:(:( . Niedługo będę mu zakładała wątek .

Posted

chi23 napisał(a):
Nano, powiedz co to za promyk nadzieji się pojawił?;)

chyba niestety nie wyjdzie... ale jadnak będę dalej przekonywać... chodziło o bezpłatny DT (nie licząc karmy i ewentualnych wizyt weterynaryjnych)

Posted

Nano napisał(a):
chyba niestety nie wyjdzie... ale jadnak będę dalej przekonywać... chodziło o bezpłatny DT (nie licząc karmy i ewentualnych wizyt weterynaryjnych)

Szkoda.. :(

Posted

[quote name='piesia']Jestem , ale umieram ;) . Zgubiłam się dzisiaj w lesie na spacerze z siedmioma psami i trójką dzieci ....... mam już wszystko ustalone , kto pobierze znowu materiał do badań , kto wykona badania i kto wystawi nam w końcu zaświadczenie :):):) . Ufff.
Ale jak wyglądała dzisiaj Kremcia nie wiem , to muszą napisać opiekunki .
Nieoceniona piesia zdaje nam relację ze zmagań z psami:shake:, " ciemnym lasem":shake:w dniu dzisiejszym, i marszrutą wkierunku słońca..:evil_lol:.czytałam z zapartym tchem, ale i z nadzieją, ze wszystko skończyło sie dobrze, skoro piszesz do nas..:evil_lol::evil_lol:
I dałaś radę jeszcze załatwić wszystkie namiary na badania Kremci? Jestem pełna podziwu.:loveu:
Czekamy na relacje opiekunek z dzisiejszego/wczorajszego pobytu u Kremci i rozliczenie finansów Kremci- o którym pisała, od any666

[quote name='Nano']chyba niestety nie wyjdzie... ale jadnak będę dalej przekonywać... chodziło o bezpłatny DT (nie licząc karmy i ewentualnych wizyt weterynaryjnych)
Nano, przekonuj i MOLESTUJ do utraty tchu.:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kremusi już włoski na ogonie się pojawiły, ładnie odrastają, troszeczkę na moje oko przytyła.
Była na spacerku, cieszyła sie i ciągle merdała ogonkiem.
Nie zrobiłam zdjęć niestety, wypadło mi z głowy.

Posted

Witaj, dziekujemy za informacje. Szkoda, ze nie ma zdjęć całej Kremci tym razem, bo co do nieszczęsnej pupy i ogonka, to cieszymy się poprawą, ale wiemy, ze niezdiagnozowane schorzenie i nieleczone może wrócić...
Ratunkiem DT i lepsze warunki niż teraz może zapewnic Kremci schronisko.