Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):
Proszę, zajrzyjcie czasem- choćby kurtuazyjnie do Kremci..............................................................

Zaglądam w każdej wolnej chwili.

Posted

witam :) co do mojej pracy - pracuje w dziale wsparcia komputerowego , kto wie czy za jakis czas nie bede sie przenosil do Wroclawia do IBMa ale to czas pokaze :) Co do kaski - spoko na wiecej na razie mnie nie stac , bo jeszcze 2 psiaki wspomagam jednak jak mowia grosz do grosza :)

Posted

Wielkie, wielkie dzięki za zaglądanie, pomoc. Wiem, wszyscy mamy mało czasu i ...tylko tak smutno, jak u Kremci pusto.:shake: :shake: I niepokoi to, bo psina nie jest zdrowa, dom jest, deklaracji wprawdzie nie ma kompletu, ale czas nagli... Jaki jest teraz stan zdrowia Kremci? Jakie lekarstwa dostaje? Czym ratowana jest skóra i ten nieszczęśny ogon? Napiszcie coś, gdy bedziecie u Kremci.
[quote name='magda222']Zaglądam w każdej wolnej chwili.

[quote name='_Goldenek2']Z Kremcią jestem od samego początku, ale w tej chwili jestem zadeklarowana po czubek głowy.... Mogę tylko kciuki trzymać...
Goldenku, nam chodzi o bywanie u Kremci, a nie o deklaracje. Przecież wszyscy wiemy, ile pomagasz psiakom.:loveu:

[quote name='biszat']witam :) co do mojej pracy - pracuje w dziale wsparcia komputerowego , kto wie czy za jakis czas nie bede sie przenosil do Wroclawia do IBMa ale to czas pokaze :) Co do kaski - spoko na wiecej na razie mnie nie stac , bo jeszcze 2 psiaki wspomagam jednak jak mowia grosz do grosza :)
Jw ...biszat, Tyle kaski, ile dostała od Ciebie Kremcia to majątek, ale odwiedzaj nas i psinę we wolniejszej chwili. Moze na FB cos trzeba dodać, zdjęcia, informacje, jak jestes taki wujek komputerowy. Takich nam trzeba.:loveu::loveu:

[quote name='magda222']Zgłosiłam Kremcię do Talcottowej Skarpety.

http://www.dogomania.pl/threads/185536-Skarpeta-im.-Talcott-dla-starszych-piesk%C3%B3w-Ciotki-zalo%C5%BCycielki-piesek-czeka-na-Was-!/page45
Serdeczne podziękowania w naszym i Kremci imieniu za pomoc:loveu: Dla Kremci każda złotówka przybliża wolność i zdrowie.

Posted

chi23 napisał(a):
Ja ciągle przychodzę, malo piszę:p

Piszesz na biało ???:evil_lol::evil_lol: Za to czekać będą na Ciebie teksty dla Kremci...wiemy, kto dobrze to zrobi? Jak po wywczasach? Zdjecia były piękne.
Czy był ktos dzisiaj u Kremci?

Posted

Kremcia już lepiej się czuje, sierść zaczęła ładnie odrastać, odrazu sunia jest bardziej szczęśliwa :)
Była dzisiaj na spacerku, trochę pochodziła po lesie sobie.
Cicia robiła zdjęcia może wstawi na wątek.

Posted

Dziękujemy za wiadomości. Jeśli cicia robiła zdjęcia, to bardzo by nam było miło zobaczyć je.
Kto bywa u Kremci w schronisku?
Co z leczeniem?
Czy będzie możliwość dostać wreszcie te zaświadczenia i wyniki badań?

Posted

Tia napisał(a):
Kremcia już lepiej się czuje, sierść zaczęła ładnie odrastać, odrazu sunia jest bardziej szczęśliwa :)
Była dzisiaj na spacerku, trochę pochodziła po lesie sobie.
Cicia robiła zdjęcia może wstawi na wątek.

Kto może nam udzielić informacji na temat zdrowia Kremci?
Kiedy będą skany badań?
Czekam z niecierpliwością, bo chcę działać!!!
Chyba po to powstał ten wątek, żeby sunia wyzdrowiała i znalazła dom?!
Bo chyba nie po to, żebyśmy sobie klepały w klawiaturę?!

Posted

Krecik1980 napisał(a):
hej to Aga Kremcia miała robioną zeskrobinę u weta ze schroniska , sama ją też oglądałam - nie ma żadnych pasożytów. ja nie jestem z obornik będę tam w sobotę to poprosze o zaświadczenie ze nie ma pasożytów. wyniki tarczycy wskazuja, ze Kremcia moze miec lekką niedoczynność tarczycy, dostanie leki i powinno byc lepiej, jesli będzie w jakims domku z dobrą karmą...ta schroniskowa niestety jest zbyt uboga w składniki odzywcze , powiedzmy szczerze - niemal bezwartosciowa;/ moje pieski ze schroniska po miesiacu dobrej karmy zupelnie zmienily siersc tak bedzie tez z Kremcią ;-) a mogę Wam powiedziec ze sunia jest kochana łagodna i grzeczna.....w sobotę ustalimy z lekarzem dalsze posstepowanie, przydadza sie tez witaminy na siersc w kropelkach ale wolontariuszki będą musiały codziennie zaglądac i jej podawac, bo wiadomo jak jest .......

To napisała wcześniej Aga, wiec myślę że jak będzie coś wiadomo to udzieli sie na wątku.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Piszesz na biało ???:evil_lol::evil_lol: Za to czekać będą na Ciebie teksty dla Kremci...wiemy, kto dobrze to zrobi? Jak po wywczasach? Zdjecia były piękne.
Czy był ktos dzisiaj u Kremci?

Teksty?;) Ja pisałam chyba dla Kremci..? Naprawdę nie wiem:evil_lol: Jakoś przeżyłam wyjazd, aczkolwiek było ciężko;)

Posted

Witamy Kremcię :)
I jak można sunię zabierać do hoteliku? Wiadomo coś na 100% o chorobie ?
Szkoda żeby siedziała w schronie niepotrzebnie ...

Posted

[quote name='Livka']Witamy Kremcię :)
I jak można sunię zabierać do hoteliku? Wiadomo coś na 100% o chorobie ?
Szkoda żeby siedziała w schronie niepotrzebnie ...

Niestety dalej czekamy na skany badań...

Dziewczyny z Obornik i okolic!
Jeśli boicie się brać na siebie odpowiedzialność za Kremcię czy obawiacie się, że nie będzie kasy na jej utrzymanie i leczenie to ja deklaruję się wziąć tą odpowiedzialność na siebie. Kremcia może być wyadoptowana na mnie i ja podpiszę umowę z hotelikiem. Podejmuję się zbierania funduszy na nią i prowadzenia rozliczeń.
Tylko bardzo proszę pomóżcie nam z tymi badaniami!!!

Posted

Czy ktoś odpowiada na te wszystkie pytania? Skierowane były do konkretnych osób- mianowicie do opiekunek Kremci w schronisku z prośbą, by jednocześnie napisano nam i tym, którzy teraz przyszli na wątek- kto opiekuje się Kremcią w obornickim schronisku ?
Nie wspominam już o skanach badań i informacjach o zastosowanym leczeniu...:shake:

Posted

Ja również czekam. Chciałabym tylko zaznaczyć iż stoimy w miejscu.. Ja nie zrobię nic poza rozsyłaniem niestety, sprężmy się wszyscy - chory pies nie może siedzieć nie wiadomo ile w schronie, bo będzie tylko gorzej..