danka4u1 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='biszat']W tym ukladzie zwiekszam deklaracje do 50 zl. Czesc bedzie przychodzila ok 28 miesica wczesniej [ czyli za czerw bedzie 28 maja ] czesc ok 10 [ czyli za czerw bedzie 10 czerw] Biszat !:loveu: Jesteś wielki i niech ta praca, na której uciążliwości tak narzekasz, przynosi Ci jak najwięcej wymiernych efektów finansowych..:evil_lol: Nawiasem mówiąc, gdzie pracujesz? Moze jest wakat? :evil_lol::evil_lol: Jestem chętna:multi: [quote name='Tia']Dziękujemy:) Wiec wybieramy hotelik u yumanji ??? ? Nie ma się co chyba zastanawiać, tylko obawiam się, ze trzeba by było się pośpieszyć z uporządkowaniem zdrowotnych spraw Kremci. Te zaświadczenia itp [quote name='Livka']Poproszę o nr konta na pw - chciałabym wpłacić pieniążki z pierwszego bazarku dla Kremci :) Dziękujemy Livka za pracę przy bazarku. :loveu: Nieśmiało zapytam: Nie zdobyłabyś się na jeszcze jeden?:loveu: Była mowa o fantach, które można przeznaczyć dla Kremci, a jakoś nie widać chętnych do bazarku.....:shake: Ponawiam moje pytanie i prośbę do cioteczek i wujaszków też : [quote name='danka4u1']Kto potrafi i ma czas zrobić bazarek dla Kremci? Bardzo prosimy, bo psina nie ma posagu na nową drogę życia, a domek jest wolny i czeka. Nie wiadomo, czy długo... [quote name='magda222']Czym szybciej dziewczyny znajdą wynik badań Kremci tym szybciej będzie mogła pojechać do yumanji. :) Quote
ana666 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 doszła wpłata od anuli42 200zł. Bardzo dziękuje:Rose: wpłaty jednorazowe: z bazarku 117zł Syla 40zł biszat 20zł magda222 30zł _Lara 10zł anula42 100zł ewu 20zł anula42 200zł RAZEM : 537zł:loveu: wpłaty za maj: biszat 30zł chi23 10zł magda222 20zł ewu 30zł RAZEM: 90zł :loveu: 537+90=627zł Wydatki: leki i leczenie 80zł ogłoszenia 15zł =95zł czyli Kremcia ma na koncie 627-95=532 zł Quote
magda222 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Szyna13222 napisał(a):Jasne, tylko tak jak pisałam wcześniej ja do robienia bazarku sie nie zgłaszam bo niestety nie mam czasu chodzić na pocztę z paczkami i pilnować wpłat.... Więc ktoś inny musi zrobić ;) Najlepiej jakby to był ktoś kto blisko mieszka, bo chyba szkoda kasy na wysyłkę fantów... Chyba, że to nie są ciężkie rzeczy i przesyłka nie będzie kosztowna... Dziewczyny, które są najbliżej Kremci baaardzo Was proszę załatwcie te wyniki badań. To ogromna szansa dla tej biednej suni na nowe życie. Quote
danka4u1 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dopiero teraz jestem i to na chwilę..jutro i w następne dni pewnie tak samo- matury ustne- dostałam dziś link od życzliwej nam osoby, która znalazła BDT dla pieska w Poznaniu. Podaję Wam link http://www.dogomania.pl/threads/2081...5%83.-ZA-DARMO. Przejrzyjcie i postanówcie, czy może warto wejść tam i podac naszą Kremcię jako kandydatkę. Nie czytałam dokładnie tego wątku, bo brak mi czasu, ale zaczyna się tam robić tłok, więc nie ma na co czekać. Poczytam jeszcze, co tutaj nawyczyniały dziś ciotki i wujkowie i muszę zmykać. Niewiele było tego czytania. :shake: Piękne rozliczenie any666:loveu: I proszę, weżcie w końcu pod uwagę nasze notoryczne monity o wyniki badań, chyba że nie zamierzamy wysyłać Kremci ze schronu nigdzie... [quote name='magda222']Dziewczyny, które są najbliżej Kremci baaardzo Was proszę załatwcie te wyniki badań. To ogromna szansa dla tej biednej suni na nowe życie. Quote
Nano Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 salo - sylwia :) znam ją osobiście :) z tego co wiem robi technika weterynarii chyba i myśle, że należycie zajęła by się Kremcią :) Quote
Tia Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Danka myślę, że warto spróbować... jak wy myślicie? Quote
_Goldenek2 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Na pewno warto.... ale trzeba te cholerne badania załatwić, a dziewczyny z Obornik dziwnie milczą.... Quote
Tia Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Piesia ma najlepszy kontakt z agą która robiła badania. Wiadomo już coś? Quote
Qeeriefire Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Czekamy na wieści co do Kremci ;) Jak jej stan zdrowia ? Quote
piesia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Dziewczyny z Obornik nie milczą , tylko mają również inne życie poza dogo . Wybaczcie , ale my nie jesteśmy z Obornik , tylko zajmujemy się obornickimi psiakami , a obydwie mieszkamy nieco dalej i pewne rzeczy niestety możemy załatwić z lekkim opóźnieniem . Po za tym ja mam swoją liczną ekipę , która też wymaga mojej uwagi i czasu i normalną rodzinę , której też muszę poświęcić czas , poza tym załatwiam po drodze też kilka rzeczy dla innych zwierzaków. I mimo całej mojej wielkiej miłości do zwierząt czasami muszę odetchnąć , nabrać dystansu , naładować akumulatorki , żeby znów iść do przodu . Budzę się z myślą o zwierzakach i zasypiam z tą samą myślą , ale i mnie dopada czasami zmęczenie materiału . Dzisiaj dostałam info , że mam na mailu skan wyników i fakturę za badania . Komu mogę przesłać , bo ja niestety nie umiem wstawiać na dogo ? Quote
piesia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Collie , jak wchodzę na Twój banerek o skatowanym psie , otwiera się wątek Kremci . Quote
Qeeriefire Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 piesia napisał(a):Collie , jak wchodzę na Twój banerek o skatowanym psie , otwiera się wątek Kremci . Już zmieniony link ;) Quote
magda222 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Nano napisał(a):salo - sylwia :) znam ją osobiście :) z tego co wiem robi technika weterynarii chyba i myśle, że należycie zajęła by się Kremcią :) A skoro się dobrze znacie to możesz zapytać czy jest mozliwość, żeby wzięła Kremcię? piesia napisał(a): Dzisiaj dostałam info , że mam na mailu skan wyników i fakturę za badania . Komu mogę przesłać , bo ja niestety nie umiem wstawiać na dogo ? Ja co prawda nie umie wklejać skanów z maili ale proszę o wysłanie mi ich. Prześlę yumanji. Quote
Nano Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 widziałam się dziś z salo... ona jednak woli mniejszego psiaka, wynajmuje małe mieszkanie... :( Quote
danka4u1 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Pózno jak zwykle i nie wiem, co mam napisać.. -Proszę, wysyłajmy zaproszenia na wątek. Nie mamy pieniedzy na opłacenie hoteliku. -Co z bazarkiem, bo pogubiłam sie juz w tym wszystkim... -Czekamy na wyniki badań i zaświadczenie, ze choroba Kremci nie jest zaraźliwa. - Skany wkleja się na wątek tak samo jak zdjęcia, prawda? Jesli tak, mogę to zrobić. Quote
magda222 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='magda222'] Ja co prawda nie umie wklejać skanów z maili ale proszę o wysłanie mi ich. Prześlę yumanji. Zapomniałam podać maila ;) mag222@autograf.pl Quote
piesia Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Przepraszam , ale pospieszyłam się z informacją o wynikach badań . Aga mi przesłała , ale wyniki badań tarczycowych ( dopiero po napisaniu na dogo zerknęłam na maila , a info o tym ze mam coś na mailu dostałam eską ) . Wyniki tarczycowe i rachunek za to badanie mogę przesłać , Danka jak umiesz wstawiać to Tobie , tylko podaj mi maila . A informacje o badaniach na pasożyty, które były robione w schronie będę miała dopiero w sobotę , bo żadna z dziewczyn od nas nie jedzie w tygodniu do schronu . Chyba ,że dziewczyny z Obornik mogłyby odebrać,to wtedy zadzwonię do kierowniczki i poproszę , żeby weterynarz przygotował dla nas takie zaświadczenie wcześniej . Quote
magda222 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 piesia napisał(a):Przepraszam , ale pospieszyłam się z informacją o wynikach badań . Aga mi przesłała , ale wyniki badań tarczycowych ( dopiero po napisaniu na dogo zerknęłam na maila , a info o tym ze mam coś na mailu dostałam eską ) . Wyniki tarczycowe i rachunek za to badanie mogę przesłać , Danka jak umiesz wstawiać to Tobie , tylko podaj mi maila . A informacje o badaniach na pasożyty, które były robione w schronie będę miała dopiero w sobotę , bo żadna z dziewczyn od nas nie jedzie w tygodniu do schronu . Chyba ,że dziewczyny z Obornik mogłyby odebrać,to wtedy zadzwonię do kierowniczki i poproszę , żeby weterynarz przygotował dla nas takie zaświadczenie wcześniej . Do soboty nie jest tak daleko więc gdyby dziewczyny nie mogły wcześniej to poczekamy :) Czyli na 100% zaklepać miejsce u yumanji? Quote
Nano Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ponowiłam Kremci allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1634981957 Quote
Krecik1980 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 hej to Aga Kremcia miała robioną zeskrobinę u weta ze schroniska , sama ją też oglądałam - nie ma żadnych pasożytów. ja nie jestem z obornik będę tam w sobotę to poprosze o zaświadczenie ze nie ma pasożytów. wyniki tarczycy wskazuja, ze Kremcia moze miec lekką niedoczynność tarczycy, dostanie leki i powinno byc lepiej, jesli będzie w jakims domku z dobrą karmą...ta schroniskowa niestety jest zbyt uboga w składniki odzywcze , powiedzmy szczerze - niemal bezwartosciowa;/ moje pieski ze schroniska po miesiacu dobrej karmy zupelnie zmienily siersc tak bedzie tez z Kremcią ;-) a mogę Wam powiedziec ze sunia jest kochana łagodna i grzeczna.....w sobotę ustalimy z lekarzem dalsze posstepowanie, przydadza sie tez witaminy na siersc w kropelkach ale wolontariuszki będą musiały codziennie zaglądac i jej podawac, bo wiadomo jak jest ....... Quote
magda222 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Nano']ponowiłam Kremci allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1634981957 Super allegro :) Wielkie dzięki :) Quote
danka4u1 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='ana666']wpłynęlo 28zł od Livki z bazarku :) Serdecznie dziękujemy we własnym i Kremciowym imieniu :loveu: [quote name='piesia'] Danka jak umiesz wstawiać to Tobie , tylko podaj mi maila . . Nie wiem, czy umiem wstawiać. Jesli tak jak zdjecia, to umiem. Mój mail danka4u1@wp.pl [quote name='magda222']Do soboty nie jest tak daleko więc gdyby dziewczyny nie mogły wcześniej to poczekamy :) Czyli na 100% zaklepać miejsce u yumanji? :evil_lol: Klep, klep:evil_lol: magda222 Pieniążków przydałoby się trochę. Bazarek ??? Zaproszenia na wątek. [quote name='Nano']ponowiłam Kremci allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1634981957 Nano, dzięki :loveu: może ktos dojrzy Kremcię i postanowi, ze to będzie jego własny pies... Quote
Recommended Posts