magda222 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 piesia napisał(a):postaram się o takie zaświadczenie lub o wyniki , bo zostały w schronie . Jak bym zapomniała to przypominajcie . Ile za jedzenie miesięcznie ? Kojec na zewnątrz czy w budynku ? Jedzenie takie jak zakupimy. Może Kremcia ma alergię i będzie potrzebowała karmy specjalistycznej. Nie dopytałam czy kojec w budynku. Zapytam jak będę dzwonić następnym razem. Yumanji poradzi się swojego weta, ale super byłoby gdybyście zamieściły tu skan wyników. Quote
Szyna13222 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 magda222 napisał(a):Mam zanotowane, że Szyna13222 zaoferowała bazarek ;) Raczej fanty,;) bo na robienie bazarku sie nie pisze-nie miałabym czasu wysyłać paczek i wszystkiego pilnować. Z tym że jeśli te fanty miałyby iść na Kremcie musiałybyście mi napisać w miare szybko bo już pisałam do Animali że im przekaże- więc jakby Kremcia potrzebowała to bym podzieliła rzeczy na pół Quote
danka4u1 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Szyna13222']Raczej fanty,;) bo na robienie bazarku sie nie pisze-nie miałabym czasu wysyłać paczek i wszystkiego pilnować. Z tym że jeśli te fanty miałyby iść na Kremcie musiałybyście mi napisać w miare szybko bo już pisałam do Animali że im przekaże- więc jakby Kremcia potrzebowała to bym podzieliła rzeczy na pół Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałam. Masz fanty i chcesz je podzielić dla Kremci i innego psa, czy mamy posłać fanty? Komu? Czekamy na relację z jutrzejszej wizyty u Kremci. Moze uda Wam się zrobić zdjęcia? Zaświadczenie od weta schroniskowego tez może być jutro? Jesli decydujemy się na domek u yumanji, to trzeba zebrać wszystko, co jest potrzebne. No i nie wiadomo, jak wypadną te próby tarczycowe. Jakie jedzonko będzie potrzebowała Kremcia ? Miejmy nadzieję, ze nie najdroższą karmę specjalistyczną. Quote
Tia Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Znalazłam jedno wolne miejsce u Karmelcia, leczy było by trzeba zadzwonić i zobaczyć co i jak. http://www.dogomania.pl/threads/203939-dt-okolice-opola "Oferuje PDT.Z mojej strony oferuje mieszkanie psa wraz z rodzina,socjalizacje z innymi psami,ilosc spacerow nieograniczona(mieszkamy na wsi ,wsrod pol .łak i lasow)nauka przystosowania do zycia w rodzinie,nauka chodzenia na smyczy,podstawowe komendy i wszystko to czego dany pies potrzebuje.Mam doswiadczenie w pracy z psami po przejsciach " Może warto spróbować? Quote
Tia Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 KREMCIA w kłębie mierzy 57 cm. Zrobiłam jej sesje na polance później, wstawię fotki :):) Quote
danka4u1 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nano, czy Twoje allegro jest zrobione? Były problemy ze zdjęciami.... Jesli gotowe, podaj link do niego. -Czekamy na wyniki badań tarczycowych i zaświadczenie, ze choroba Kremcia nie stanowi zagrożenia dla innych psów w DT. -Jesli chodzi o ten DT, który podała Tia, nie wiem... Nic mi nie wiadomo na temat tego domu; przejrzałam wątek psa, który tam jest, ale informacji przwie żadnych.. Quote
Nano Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 allegro już dawno jest ;): http://allegro.pl/moze-to-wlasnie-jej-szukasz-labrador-owczarek-i1616486792.html tyle, że fotki najlepsze nie są ;) ale ważne, że jak na razie nie znikają tak jak tamte poprzednie ;p Quote
Szyna13222 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Tak mam ale oferowałam je już dłuższy czas temu a nie było planów bazarkowych dla Kremci więc zaoferowałam je już komu innemu. Ale skoro są potrzebne to moge podzielić między dwa pieski. Quote
danka4u1 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Nano']allegro już dawno jest ;): http://allegro.pl/moze-to-wlasnie-jej-szukasz-labrador-owczarek-i1616486792.html tyle, że fotki najlepsze nie są ;) ale ważne, że jak na razie nie znikają tak jak tamte poprzednie ;p Nic nie znika, a allegro super. Oby odzew był też taki.... Quote
danka4u1 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Szyna13222']Tak mam ale oferowałam je już dłuższy czas temu a nie było planów bazarkowych dla Kremci więc zaoferowałam je już komu innemu. Ale skoro są potrzebne to moge podzielić między dwa pieski. Szyna, prosimy:loveu:- podziel te fanty tez dla Kremci i podaj link do bazarku. Będziemy podrzucać, a moze ciotki tez skusza się na coś. Zdjęcia urocze. Kremcia zadowolona z takich odwiedzin. Oby było to częsciej, a najlepiej juz zawsze ze swoim człowiekiem. Starałam się zobaczyć chorą część Kremci, ale tylko na jednym zdjęciu widać ogonek. Czy wydaje mi się, czy jest do połowy porośnięty sierścią. Jak było przedtem? Napiszcie coś o leczeniu.Staram się uaktualniać wydarzenie na FB, ale nie ma o czym pisać, jesli chodzi o sprawy zdrowotne. Nie wiemy przecież, co to jest??? Quote
magda222 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 danka4u1 napisał(a): Napiszcie coś o leczeniu.Staram się uaktualniać wydarzenie na FB, ale nie ma o czym pisać, jesli chodzi o sprawy zdrowotne. Nie wiemy przecież, co to jest??? Czym szybciej dziewczyny znajdą wynik badań Kremci tym szybciej będzie mogła pojechać do yumanji. Fotki super :) Quote
Szyna13222 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Jasne, tylko tak jak pisałam wcześniej ja do robienia bazarku sie nie zgłaszam bo niestety nie mam czasu chodzić na pocztę z paczkami i pilnować wpłat.... Więc ktoś inny musi zrobić ;) Quote
danka4u1 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Szyna13222 napisał(a):Jasne, tylko tak jak pisałam wcześniej ja do robienia bazarku sie nie zgłaszam bo niestety nie mam czasu chodzić na pocztę z paczkami i pilnować wpłat.... Więc ktoś inny musi zrobić ;) Kto potrafi i ma czas zrobić bazarek dla Kremci? Bardzo prosimy, bo psina nie ma posagu na nową drogę życia, a domek jest wolny i czeka. Nie wiadomo, czy długo... Quote
biszat Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Witam . Przepraszam , ze zadko zagladam ostatnio , ale kurde praca mnie dobila i nie mialem jak . Widze ze jak na razie DT by kosztowal ok 300 zl . wplaty stale to ok 170 zl .Brakuje sporo ;/ W tym ukladzie zwiekszam deklaracje do 50 zl. Czesc bedzie przychodzila ok 28 miesica wczesniej [ czyli za czerw bedzie 28 maja ] czesc ok 10 [ czyli za czerw bedzie 10 czerw] Quote
Tia Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Dziękujemy:) Wiec wybieramy hotelik u yumanji ??? Ana czy są nowe wpłaty na koncie Kremci? Quote
Livka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Poproszę o nr konta na pw - chciałabym wpłacić pieniążki z pierwszego bazarku dla Kremci :) Quote
ana666 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Tia napisał(a): Ana czy są nowe wpłaty na koncie Kremci? doszła tylko wpłata od ewu 50zł, czyli rozumiem ze 30 za maj i 20 jednorazowo:) Livka napisał(a):Poproszę o nr konta na pw - chciałabym wpłacić pieniążki z pierwszego bazarku dla Kremci :) Już śle PW :) Quote
Szyna13222 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 danka4u1 napisał(a):Kto potrafi i ma czas zrobić bazarek dla Kremci? Bardzo prosimy, bo psina nie ma posagu na nową drogę życia, a domek jest wolny i czeka. Nie wiadomo, czy długo... A może Angel jak wróci z wyjazdu? Quote
Recommended Posts