Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Odwiedzam Kremcię, ale widzę, ze cicho tutaj i głucho..
Przydałyby się zdjęcia Kremci, jakies informacje o niej, wiadomości o stanie zdrowia...do szukania Dt potrzeba byłaby informacja o wielkości suni. Od tego zależy czasem/często koszt utrzymania......

Posted

danka4u1 napisał(a):
Odwiedzam Kremcię, ale widzę, ze cicho tutaj i głucho..
Przydałyby się zdjęcia Kremci, jakies informacje o niej, wiadomości o stanie zdrowia...do szukania Dt potrzeba byłaby informacja o wielkości suni. Od tego zależy czasem/często koszt utrzymania......

W sobotę dopiero zobaczę Kremcie postaram zrobić jej zdjęcia:)
I napisze co u niej, może skombinuje jakaś miarkę i podam wilekośc suni...

Posted

[quote name='anula42']witam - dzisiaj przelałam dla Kremci 200,00zł
Anula...:loveu::loveu: dziękuję, to mało...:loveu: Kiedy bierzesz Homera do domu?

[quote name='magda222']Kasiaprzystał też nie ma miejsc.
Szukam dalej.
Czy pisałaś do sylwiaso- tam psiaki mają dobrze, sa zdjęcia, informacje, sympatyczny wątek Florci, na którym bywam.
Nie chcę, zebyśmy dublowały się.

Księgowa Kremci do raportu !! Uzupełnij wpłaty w zestawieniach. To będzie miła praca, bo posag Kremci nabiera rumieńców. Tylko te zaproszenia na wątek i prośby o deklaracje jakoś nie znajdują odzewu...wysłałam chyba tonę..

Posted

danka4u1 napisał(a):

Czy pisałaś do sylwiaso- tam psiaki mają dobrze, sa zdjęcia, informacje, sympatyczny wątek Florci, na którym bywam.
Nie chcę, zebyśmy dublowały się.

Napiszę do sylwiaso i do jeszcze jednej dogomaniaczki, która ma hotelik i też super warunki.
Zaraz napiszę jej nick, bo kurde zapomniałam... :oops:

Posted

magda222 napisał(a):
Napiszę do sylwiaso i do jeszcze jednej dogomaniaczki, która ma hotelik i też super warunki.
Zaraz napiszę jej nick, bo kurde zapomniałam... :oops:

Do LILUtosi napisałam ;)

Posted

Tam też byłoby dobrze Kremci. Jest tam " mój" Badi.
A PrzebieczanY? Ale stamtąd wiadomości docierają raczej wtedy, gdy ktoś podjedzie do psiaków, z tego co wiem..
Mam chwilę. Powysyłam znowu trochę próśb o pomoc. Na Fb cisza w sprawie Kremci. Może nowe wiadomości i zdjęcia cos pomogą, gdy je tam zamieszczę po sobotniej wizycie dziewczyn u psiaka.

Co z badaniami Kremci? Była mowa o próbach tarczycowych.
Jak jest teraz Kremcia leczona?; Co dostaje i jakie zabiegi wokół jej nieszczęsnej skóry trzeba wykonywać?

Posted

danka4u1 napisał(a):
Super, jade dalej z zapraszaniem. Cicho i głucho, ale prosić trzeba dla Kremci.
Piesia, proponował ktoś tutaj bazarek, czy miałam tylko takie pobozne zyczenie?

Danusiu , nie pamiętam. Trzeba przelecieć posty z ostatniego okresu .

Posted

Ja na pierwszej zapisuje wpłaty, o których pisze ana, że doszły.
Wiec jak tylko napisze na wątku wszystkie wpłaty zostaną zapisane.

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z yumanji. Jej propozycja jest taka, że Kremcia mogłaby przyjechać do niej i mieszkać w kojcu z Terriem (psiakiem od Pianki). Jestem też na jego wątku. Koszt wyniósłby wtedy 250 zł + żarcie. Pieski są u niej wyprowadzane na spacerki a te które się zgadzają i są łagodne mają w ciągu dnia ogród do dyspozycji. Myślę, że oferta jest super. Jest tylko jeden problem. Yumanji musi na 100 % wiedzieć, że Kremcia nie jest chora i nie pozaraża innych psów. Czy macie wynik badań zeskrobiny? Czy wet może pisemnie zaświadczyć, że to nie jest choroba zakaźna?

Posted

postaram się o takie zaświadczenie lub o wyniki , bo zostały w schronie .
Jak bym zapomniała to przypominajcie .
Ile za jedzenie miesięcznie ?
Kojec na zewnątrz czy w budynku ?