danka4u1 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Doba mi się sfilcowała:shake:...witam, pewnie zaraz pożegnam..:shake: [quote name='biszat']No my tez dziekujemy :) Ha coraz wiecej wiary ze bedzie dobrze ;) Pewnie, ze będzie dobrze. Z nami Kremcia nie zginie na pewno. Tyle dobrych i pomocnych ludzi zebrało się u niej.:loveu: [quote name='piesia']Czy ktoś powoli rozgląda się za hotelikiem albo dt dla Kremci ? Trochę się chyba deklaracji uzbierało . Ja się rozglądam, ale proszę o pomoc w rozglądaniu. Syla ,do raportu !!:mad::mad: masz kontakty i znajomości... [quote name='Nano']ok 3 są.. ale co z resztą... :( :-/ ???? co się dzieje? Quote
piesia Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Danusia , jak to się pożegnasz ? przecież Ty nocna strażniczka jesteś :) . To jeszcze nie pora na Twoje spanko . O ile w ogóle TY sypiasz ;) . Quote
danka4u1 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Śpię na siedząco i chodząco i nawet na stojąco... Quote
agata51 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 agata51 napisał(a):Jestem na zaproszenie Livki. Poczytam sobie wieczorkiem. Poczytałam sobie. Na razie 10zł/mies. Moża ZuziaM by przyjęła Kremcię? Ona lubi takie żóltawe sunie. Quote
Livka Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='agata51']Poczytałam sobie. Na razie 10zł/mies. Moża ZuziaM by przyjęła Kremcię? Ona lubi takie żóltawe sunie. :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękuję ! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Deklaracje stałe: 20 zł - Syla 20 zł - magda222 30 zł - Lida 20zł - Mama cici1977 30 zł - biszat 10 zł - chi23 30 zł - ewu 10 zł - agata51 170 zł - Razem To tak dla przypomnienia - kto dołoży Kremci do hoteliku ??? Quote
Tia Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Wszytko na pierwszej uzupełniam... Właśnie kto jeszcze pomoże finansowo Kremci?? Quote
magda222 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 agata51 napisał(a):Poczytałam sobie. Na razie 10zł/mies. Moża ZuziaM by przyjęła Kremcię? Ona lubi takie żóltawe sunie. Zaraz do niej napiszę. U zuziM miałaby super opiekę. Quote
anula42 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 kochane - dziś posłałam dla Kremci 100zł, może w nastepmych dniach coś jeszcze dorzucę Quote
ana666 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 doszły wpłaty od magda222 50zł(20zł deklaracja za maj +30zł jednorazowo) :loveu: _Lara 10zł jednorazowa :loveu: Bardzo dziękujemy :Rose: Quote
Nano Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 danka4u1 napisał(a):???? co się dzieje? zdjecia chyba straciły ważność na portalu gdzie były wgrywane i juz się nie wyświetlają... ;-/ trzeba by znów wgrać gdzieś zdjęcia np na imageshack aby móc wkleić je do aukcji, tylko nie wiem kto posiada te zdjęcia :( Quote
danka4u1 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Przykro mi ,że tak mało teraz moge byc u Kremci, ale nie da rady inaczej... [quote name='magda222']Zaraz do niej napiszę. U zuziM miałaby super opiekę. I co? Dostałas odpowiedź? Czekamy. Tam byłoby dobrze Kremci, gdzie jest nasz Parysek z byłą depresją schronową..kiedy to było.. [quote name='anula42']kochane - dziś posłałam dla Kremci 100zł, może w nastepmych dniach coś jeszcze dorzucę Anula...:loveu::loveu:[quote name='Nano']zdjecia chyba straciły ważność na portalu gdzie były wgrywane i juz się nie wyświetlają... ;-/ trzeba by znów wgrać gdzieś zdjęcia np na imageshack aby móc wkleić je do aukcji, tylko nie wiem kto posiada te zdjęcia :( Kto poratuje nano ???? Nic wielkiego już dziś nie zrobię tutaj, ale zaraz zabieram się za zapraszanie gości do Kremci. Quote
holmina Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Danka4u1-dzięki za zaproszenie ,zabieram sie za czytanie wątku,a puki co podnosze! Quote
danka4u1 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Witaj w klubie Kremciolubnych :loveu: :multi: :loveu: Quote
Syla Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ja się rozglądam, ale proszę o pomoc w rozglądaniu. Syla ,do raportu !!:mad::mad: masz kontakty i znajomości... Pytałam już Renatkę i kikou.Można zapytać: Astaroth, sylwiaso, Murka, mestudio, megii1, ZuziaM, LILUtosi, kasiaprzystał.Mamy też pieski w hotelikch, które nie są na Dogo.Musiałabym zadzwonić, ale tam to koszty są 350 zł za większego psa.Dopóki nie ma zbliżonej kwoty deklaracji, to nie wiem, czy to ma sens.Musi być całość deklaracji, potem niektórzy się i tak wykruszą i trzeba łatać dziury. Dzwoniłam do Murki.Miejsca na razie nie ma, ale Mureczka da znać, jak coś się zmieni, czy zwolni się miejsce.Pies do 25 kg - 12 zł dziennie z ich karmą.Pies ok 30 kg - 15 zł dziennie z ich karmą.Do końca roku darmowe odrobaczenie, odpchlenie, szampony i leki, które akurat mają na stanie, od sponsora.Zapomniałam, ile nasza Kremcia waży, wiem, mniejsza niż onek, ale więcej niż średnia.Tak powiedziałam Murce.Dobry znak, bo Ona, kojarzy naszą Kremcię.Tyle. Quote
magda222 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Anula :loveu: :loveu: :loveu: Pięknie dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: ZuziaM nie ma miejsc. Napiszę do kasiprzystał. Quote
Nano Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 jakoś naprawiłam allegro http://allegro.pl/moze-to-wlasnie-jej-szukasz-labrador-owczarek-i1616486792.html może nie wygląda już tak fajnie jak przedtem - bo nie mam już tamtych ładnych fotek - ale chociaż coś widać ;) Quote
Tia Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 ana666 napisał(a):doszła wpłata od anula42 100zł dla Kremci:Rose: Dziękujemy bardzo anula w imieniu Kremci:) Quote
tamii Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Nano']jakoś naprawiłam allegro http://allegro.pl/moze-to-wlasnie-jej-szukasz-labrador-owczarek-i1616486792.html może nie wygląda już tak fajnie jak przedtem - bo nie mam już tamtych ładnych fotek - ale chociaż coś widać ;) Allegro psiny świetne :) miejmy nadzieje że znajdziemy kogoś dla naszej biduli.. Quote
danka4u1 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='ahedok']to jakie są Kremciowe plany na przyszłość? Wysyłamy natarczywie zaproszenia na watek czyli uprawiamy akcję żebraczą, zbieramy deklaracje, szukamy DT lub oczekujemy cudownego zjawienia się DS - stąd allegro i ogłoszenia, robi ktoś ogłoszenia? - cieszymy się szczęściem Kremci, gdy spełnią się te nasze oczekiwania. Same się nie spełnią; zakasać rękawki musimy do roboty..:evil_lol: Mam nadzieję, że zdrowie Kremci w porządku jak na to schorzenie..napiszcie coś na ten temat opiekunki Kremci. [quote name='Nano']jakoś naprawiłam allegro http://allegro.pl/moze-to-wlasnie-jej-szukasz-labrador-owczarek-i1616486792.html może nie wygląda już tak fajnie jak przedtem - bo nie mam już tamtych ładnych fotek - ale chociaż coś widać ;) Allegro piękne. dziękujemy.:loveu::loveu: Jaka duża jest Kremcia? Ile może ważyć? z Ze zdjęć trudno wywnioskować, a pisząc do kogoś należy podać takie rzeczy., przynajmniej w przybliżeniu. To jakie jest to przybliżenie...?? Quote
Syla Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='danka4u1']Wysyłamy natarczywie zaproszenia na watek czyli uprawiamy akcję żebraczą, zbieramy deklaracje, szukamy DT lub oczekujemy cudownego zjawienia się DS - stąd allegro i ogłoszenia, robi ktoś ogłoszenia? - cieszymy się szczęściem Kremci, gdy spełnią się te nasze oczekiwania. Same się nie spełnią; zakasać rękawki musimy do roboty..:evil_lol: Mam nadzieję, że zdrowie Kremci w porządku jak na to schorzenie..napiszcie coś na ten temat opiekunki Kremci. Allegro piękne. dziękujemy.:loveu::loveu: Jaka duża jest Kremcia? Ile może ważyć? z Ze zdjęć trudno wywnioskować, a pisząc do kogoś należy podać takie rzeczy., przynajmniej w przybliżeniu. To jakie jest to przybliżenie...?? Ludzie pytają ile Kremcia waży, wtedy tylko mogę opisać jej wielkość...Szkoda, że brak fajnych zdjęć.Ogłoszenia kupiłam i już wysłałam plinie. Quote
_Goldenek2 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy koosiek http://www.dogomania.pl/threads/208091 Quote
Recommended Posts