Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doba mi się sfilcowała:shake:...witam, pewnie zaraz pożegnam..:shake:
[quote name='biszat']No my tez dziekujemy :) Ha coraz wiecej wiary ze bedzie dobrze ;)
Pewnie, ze będzie dobrze. Z nami Kremcia nie zginie na pewno. Tyle dobrych i pomocnych ludzi zebrało się u niej.:loveu:

[quote name='piesia']Czy ktoś powoli rozgląda się za hotelikiem albo dt dla Kremci ? Trochę się chyba deklaracji uzbierało .
Ja się rozglądam, ale proszę o pomoc w rozglądaniu. Syla ,do raportu !!:mad::mad: masz kontakty i znajomości...

[quote name='Nano']ok 3 są.. ale co z resztą... :( :-/
???? co się dzieje?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Livki. Poczytam sobie wieczorkiem.

Poczytałam sobie. Na razie 10zł/mies. Moża ZuziaM by przyjęła Kremcię? Ona lubi takie żóltawe sunie.

Posted

[quote name='agata51']Poczytałam sobie. Na razie 10zł/mies. Moża ZuziaM by przyjęła Kremcię? Ona lubi takie żóltawe sunie.

:loveu::loveu::loveu:
Bardzo dziękuję !

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Deklaracje stałe:
20 zł - Syla
20 zł - magda222
30 zł - Lida
20zł - Mama cici1977
30 zł - biszat
10 zł - chi23
30 zł - ewu
10 zł - agata51
170 zł - Razem

To tak dla przypomnienia - kto dołoży Kremci do hoteliku ???

Posted

agata51 napisał(a):
Poczytałam sobie. Na razie 10zł/mies. Moża ZuziaM by przyjęła Kremcię? Ona lubi takie żóltawe sunie.

Zaraz do niej napiszę. U zuziM miałaby super opiekę.

Posted

danka4u1 napisał(a):
???? co się dzieje?

zdjecia chyba straciły ważność na portalu gdzie były wgrywane i juz się nie wyświetlają... ;-/ trzeba by znów wgrać gdzieś zdjęcia np na imageshack aby móc wkleić je do aukcji, tylko nie wiem kto posiada te zdjęcia :(

Posted

Przykro mi ,że tak mało teraz moge byc u Kremci, ale nie da rady inaczej...
[quote name='magda222']Zaraz do niej napiszę. U zuziM miałaby super opiekę.
I co? Dostałas odpowiedź? Czekamy. Tam byłoby dobrze Kremci, gdzie jest nasz Parysek z byłą depresją schronową..kiedy to było..
[quote name='anula42']kochane - dziś posłałam dla Kremci 100zł, może w nastepmych dniach coś jeszcze dorzucę
Anula...:loveu::loveu:[quote name='Nano']zdjecia chyba straciły ważność na portalu gdzie były wgrywane i juz się nie wyświetlają... ;-/ trzeba by znów wgrać gdzieś zdjęcia np na imageshack aby móc wkleić je do aukcji, tylko nie wiem kto posiada te zdjęcia :(
Kto poratuje nano ????

Nic wielkiego już dziś nie zrobię tutaj, ale zaraz zabieram się za zapraszanie gości do Kremci.

Posted

Ja się rozglądam, ale proszę o pomoc w rozglądaniu. Syla ,do raportu !!:mad::mad: masz kontakty i znajomości...

Pytałam już Renatkę i kikou.Można zapytać: Astaroth, sylwiaso, Murka, mestudio, megii1, ZuziaM, LILUtosi, kasiaprzystał.Mamy też pieski w hotelikch, które nie są na Dogo.Musiałabym zadzwonić, ale tam to koszty są 350 zł za większego psa.Dopóki nie ma zbliżonej kwoty deklaracji, to nie wiem, czy to ma sens.Musi być całość deklaracji, potem niektórzy się i tak wykruszą i trzeba łatać dziury.

Dzwoniłam do Murki.Miejsca na razie nie ma, ale Mureczka da znać, jak coś się zmieni, czy zwolni się miejsce.Pies do 25 kg - 12 zł dziennie z ich karmą.Pies ok 30 kg - 15 zł dziennie z ich karmą.Do końca roku darmowe odrobaczenie, odpchlenie, szampony i leki, które akurat mają na stanie, od sponsora.Zapomniałam, ile nasza Kremcia waży, wiem, mniejsza niż onek, ale więcej niż średnia.Tak powiedziałam Murce.Dobry znak, bo Ona, kojarzy naszą Kremcię.Tyle.

Posted

[quote name='ahedok']to jakie są Kremciowe plany na przyszłość?
Wysyłamy natarczywie zaproszenia na watek czyli uprawiamy akcję żebraczą, zbieramy deklaracje, szukamy DT lub oczekujemy cudownego zjawienia się DS - stąd allegro i ogłoszenia, robi ktoś ogłoszenia? - cieszymy się szczęściem Kremci, gdy spełnią się te nasze oczekiwania.
Same się nie spełnią; zakasać rękawki musimy do roboty..:evil_lol:
Mam nadzieję, że zdrowie Kremci w porządku jak na to schorzenie..napiszcie coś na ten temat opiekunki Kremci.

[quote name='Nano']jakoś naprawiłam allegro http://allegro.pl/moze-to-wlasnie-jej-szukasz-labrador-owczarek-i1616486792.html może nie wygląda już tak fajnie jak przedtem - bo nie mam już tamtych ładnych fotek - ale chociaż coś widać ;)
Allegro piękne. dziękujemy.:loveu::loveu:

Jaka duża jest Kremcia? Ile może ważyć? z
Ze zdjęć trudno wywnioskować, a pisząc do kogoś należy podać takie rzeczy., przynajmniej w przybliżeniu. To jakie jest to przybliżenie...??

Posted

[quote name='danka4u1']Wysyłamy natarczywie zaproszenia na watek czyli uprawiamy akcję żebraczą, zbieramy deklaracje, szukamy DT lub oczekujemy cudownego zjawienia się DS - stąd allegro i ogłoszenia, robi ktoś ogłoszenia? - cieszymy się szczęściem Kremci, gdy spełnią się te nasze oczekiwania.
Same się nie spełnią; zakasać rękawki musimy do roboty..:evil_lol:
Mam nadzieję, że zdrowie Kremci w porządku jak na to schorzenie..napiszcie coś na ten temat opiekunki Kremci.

Allegro piękne. dziękujemy.:loveu::loveu:

Jaka duża jest Kremcia? Ile może ważyć? z
Ze zdjęć trudno wywnioskować, a pisząc do kogoś należy podać takie rzeczy., przynajmniej w przybliżeniu. To jakie jest to przybliżenie...??
Ludzie pytają ile Kremcia waży, wtedy tylko mogę opisać jej wielkość...Szkoda, że brak fajnych zdjęć.Ogłoszenia kupiłam i już wysłałam plinie.