Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie proszę o jakiś nr. telefonu, bo na pierwszej stronie nic takiego nie wynalazłam;)

edit::cunao: :cunao:fajne allegro:cunao::cunao:

Posted

Ahedok dzięki za banerek :)
Przelałam 50 zł dla Kremci (20 deklarowanych i 30 jednorazowych na leki,badania,transport czy co tam będzie potrzebne).
I kibicuję suni dalej! :)

Posted

Collie napisał(a):
Ten banerek udało mi się wstawić , poprzednich nie :)
Wracaj do zdrowia Kremcia !

fajnie, że się przydał
jeszcze dla jakichś zwierzaków mogę zrobić ;)

Posted

[quote name='biszat']Ja male sprostowanie , na ten miesiac moja wplata to 30 zl z deklaracji i 20 jednorazowo [nie 50 ]

Już poprawiam:)

[quote name='Nano']jeżeli Tia nie bedzie miała nic przeciwko, to w allegro też ją wpiszę :smile:

A co do numeru telefonu w ogłoszeniach wolała bym jednak żeby pozostał ten co jest, to nr do wala2006, ona zna kremcie tak samo jak ja wiec nie potrzebny jest mój

[quote name='Nano']wstępna wersja allegro dla Kremci :smile:
http://allegro.pl/moze-to-wlasnie-jej-szukasz-labrador-owczarek-i1616486792.html
czekam na reszte informacji :smile:

Allegro Piękne, dzięki :):)

:)

Posted

Dopiero teraz realna rzeczywistośc pozwoliła mi do Was przyjść. Jesteście WSZYSCY wspaniali.:loveu::loveu: Jak cieszę się, ze na tym wątku panuje taka atmosfera; wszystko to jest z pozytkiem dla Kremci i my tez nie musimy sie tutaj stresować, czego nie brakuje na innych wątkach..
Allegro wspaniałe, tekst chi rewelacyjny - pzepadłas ciotkeczko..:evil_lol: .inne pieski tez czekają na teksty :evil_lol:- moze trzeba dodać, ze zapewniamy transport do wszystkich miejsc na terenie Polski..

Ahedok, zmieniłam sobie banerek na ten Twój. Jest piękny i mam nadzieję, ze przyniesie Kremci szczęście. Dziękujemy.

Posted

[quote name='ewu']Witam :) Moge dolozyc 30 zl miesiecznie. Poprosze tylko o nr konta.
Witamy na wątku i pięknie dziękujemy w imieniu własnym i Kremci. Ja jestem nocna zmiana, ale rankiem przybędzie poranna straż naszej ślicznotki i poda nr konta.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Witamy na wątku i pięknie dziękujemy w imieniu własnym i Kremci. Ja jestem nocna zmiana, ale rankiem przybędzie poranna straż naszej ślicznotki i poda nr konta.

Nr konta juz dostalam :). Bardzo dziekuje.

Posted

no to mamy problem... fotki ktore pobrałam z dogo się pochowały i automatycznie zniknęły z aukcji :/ czy może mi ktoś na maila wysłać te zdjęcia ??