Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anula42 napisał(a):
może mogłabym coś dorzucić? tylko poprosze o numer konta

O witaj anula42 :loveu: fajnie, że zajrzałaś do Kremci - skarbnik podeśle Ci konto ;)

Posted

anula42 napisał(a):
może mogłabym coś dorzucić? tylko poprosze o numer konta

__Lara napisał(a):
Słuchajcie, podajcie nr konta, dorzucę coś jednorazowo.

u Kremci coraz więcej osób :multi:
już śle PW dziewczyny ;)

Posted

Danka , Ty się z powołaniem minęłaś ;) , Ty w reklamie powinnaś pracować ;) .
A co to były za nocne buziaczki ;) . Ładnie , ładnie , wszyscy śpią , a wy sobie tutaj buziaczkujecie . Dobra , Danusiu , buziaczkuj :) , Kremcia na tym korzysta ;) .

Posted

No to może zrobimy bazarek : Buziaczki od Danki dla Kremci ;)
A tak na poważnie , to nic nie wiem o dalszych badaniach Kremci , ale wybaczcie Krecikowi ( Kreciczce ;) , bo to ONA ) , ale mocno zapracowana jest .

Posted

Jutro będziecie w schronie? Będziemy mieć jakieś nowe wiadomości, zdjęcia..?
Bazarek przydałby się jak najbardziej psiakowi. Trzeba podreperować finanse Kremci, bo przecież czeka ją leczenie.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001265160891#!/event.php?eid=122505447829851
Wydarzenie Kremci na FB. Ludzie pytają o diagnozę i najnowsze wieści. Aktualizowałam wydarzenia. Dajcie jak najwięcej nowych wiadomości.

Posted

[quote name='biszat']Niee - wplata 50 zl jest jednorazowa . Moje 30 i rodzicielka 20 . Pozniej bedzie tylko moje 30
Drogi wujaszku:evil_lol::evil_lol: my jesteśmy nocna zmiana na straży u Kremci. Ranna zmiana już śpi...ale wytłuściłam Twój post, zebyście z rodzicielką nie poszli na...psy, jak Was dogo pozbawi środków do życia:evil_lol: Rankiem, wypoczety skarbnik zwróci uwagę na to, albo nie...

Posted

Kremcia będzie miała pewnie dzisiaj odwiedziny :) w schronie i może nawet jakiś spacerek :)

... a ja zapraszam na bazarki dla Kremci - bez pieniążków niestety nie uda się jej wyciągnąć i wyleczyć :shake:

Posted

[quote name='mama_Alfika']Jestem na zaproszenie, zapisuje wątek
Dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy znowu.

[quote name='Collie']To czekamy na wieści z odwiedzin.
Rozsyłam :)
Czekamy na wieści, jak ma się nasza bida. Jak schorowane ciałko i biedny były ogonek:evil_lol:
Nie śmiem marzyć o zdjęciach, bo inne pieski też dziś czekają na odwiedziny..:shake:
Też rozsyłam.

Myślę, ze trzeba dodać link do FB na pierwszej i aktualizować deklaracje, bo jak nas ktoś odwiedzi, niech wie, jak wygląda sprawa.

Posted

Ja tylko w locie dzisiaj Kremcię widziałam , ale była z dziewczynami na spacerku , więc one pewnie więcej napiszą . Ogonek łysiutki , ale reszta chyba już dobrze. Krecik w następnym tygodniu podjedzie , żeby pobrać krew do badań pod kątem tarczycy .