Syla Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ana666 napisał(a):myślę ze wszystkim wysłałam, jeśli kogoś pominęłam proszę głośno wołać ;) Sylo-nie wysłałam Tobie numeru konta bo myśle ze masz, jedynie ze nie to pisz :) Kremci kaskę wysyłałam chyba rok temu.Musiałabym przelecieć konto rok do tyłu....o kurcze.Dawaj ana666 i nie bądź chamata, Młoda ;):evil_lol::lol: Kupowałaś ogłoszenia dla Kremci, magda222, czy one jeszcze są aktualne?Jak nie, to ja mam wolny pakiet.Odeszła, niestety, jedna ratlereczka i dlatego mogę zamienić.Te ogłoszenia robi plina i potem, jak się kończą, to je aktualizuje.Ma dobrą rękę i sporo piesków znajduje tak domki.Jak najpierw będzie podleczona, to dam innego biedaka. Quote
danka4u1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nie bardzo rozumiem Syla, co z tymi ogłoszeniami?? Chcecie Kremci szukać domu? To byłoby najlepsze wyjście, ale bądźmy realistami... Kremcię trzeba podleczyc/wyleczyć; zbierać finanse na leczenie i DT, który musimy intensywnie szukać? Jaka duża jest Kremcia? Jakie mamy wymagania dotyczące DT? Domowe warunki, kojec? Niedawnoo weszłam na wątek, dlatego wybaczcie, jesli pytam ocoś, co już tutaj było powiedziane Wysyłam dane do przelewu dla osoby spoza Dogo z FB, która wyraziła chęć pomocy finansowej. Ana666, daj znać, jak przyjdzie przelew. Quote
ana666 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Syla']Kremci kaskę wysyłałam chyba rok temu.Musiałabym przelecieć konto rok do tyłu....o kurcze.Dawaj ana666 i nie bądź chamata, Młoda ;):evil_lol::lol: to nie chamstwo tylko lenistwo z mojej strony:eviltong: [quote name='danka4u1'] Kremcię trzeba podleczyc/wyleczyć; zbierać finanse na leczenie i DT, który musimy intensywnie szukać? Jaka duża jest Kremcia? Jakie mamy wymagania dotyczące DT? Domowe warunki, kojec? Niedawnoo weszłam na wątek, dlatego wybaczcie, jesli pytam ocoś, co już tutaj było powiedziane Wysyłam dane do przelewu dla osoby spoza Dogo z FB, która wyraziła chęć pomocy finansowej. Ana666, daj znać, jak przyjdzie przelew. oczywiście będe pisać o wszystkich wpłatach jakie przyjdą. Kremcia jest dosyć dużą psiną, w kłębie będzie mieć koło 65 cm... co do warunków to pewnie każdy z nas tu życzyłby sobie dla Kremci domowe warunki ale wiadomo jak cięzko znalezc takie, a jak sie znajdzie to są już koszty niestety Quote
danka4u1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jak wygląda leczenie Kremci w warunkach schronowych? Kto może nam tutaj udzielić na ten temat wiadomości? Kiedy macie możliwośc być w schronie u psiaków? W sobotę? Czy w inne dni jest to możliwe? Mam same znaki zapytania...myslę, ze nie tylko mnie to interesuje, ale ciotek jakoś dziś niewiele Quote
piesia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 danka4u1 napisał(a):Jak wygląda leczenie Kremci w warunkach schronowych? Kto może nam tutaj udzielić na ten temat wiadomości? Kiedy macie możliwośc być w schronie u psiaków? W sobotę? Czy w inne dni jest to możliwe? Mam same znaki zapytania...myslę, ze nie tylko mnie to interesuje, ale ciotek jakoś dziś niewiele Ja jestem tylko ciut leniwie dzisiaj ;) . Krecik mówiła ( wiem , wiem , Danusiu , że powinnam napisać Krecik mówił , ale co jak Krecik to ONA ? ) , że Kremcia wygląda lepiej . Czekamy na badania pod kątem tarczycy , ale jeżeli to wykluczymy to chyba zostaje tylko alergia na schroniskowe jedzenie . I wtedy obojętne czy trafi do kojca czy do domku ( wiadomo że do domu zawsze NAJLEPIEJ ) , ważne żeby jedzonko było ok i kawałek ludzia do przytulania :) . Quote
magda222 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Syla napisał(a):Kremci kaskę wysyłałam chyba rok temu.Musiałabym przelecieć konto rok do tyłu....o kurcze.Dawaj ana666 i nie bądź chamata, Młoda ;):evil_lol::lol: Kupowałaś ogłoszenia dla Kremci, magda222, czy one jeszcze są aktualne?Jak nie, to ja mam wolny pakiet.Odeszła, niestety, jedna ratlereczka i dlatego mogę zamienić.Te ogłoszenia robi plina i potem, jak się kończą, to je aktualizuje.Ma dobrą rękę i sporo piesków znajduje tak domki.Jak najpierw będzie podleczona, to dam innego biedaka. Te ogłoszenia już pewnie nieaktualne. W tej chwili chyba lepiej będzie wyleczyć Kremcię i dopiero szukać domu. Musimy wyciągnąć Kremcię do hoteliku albo DT. Quote
danka4u1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='quatro']zapiszę pięknotkę :) Zapisuj, zapisuj i odwiedzaj Kremcię. [quote name='piesia']Ja jestem tylko ciut leniwie dzisiaj ;) . :) . Leniwa ciotko-:evil_lol: o tej godzinie wszyscy jesteśmy leniwi chyba..:shake:- jak sobie radzicie z leczeniem Kremci w tych warunkach? Kapiele, mycie, smarowanie...nie wiem, co jeszcze, ale chora skóra wymaga takich zabiegów [quote name='magda222']Te ogłoszenia już pewnie nieaktualne. W tej chwili chyba lepiej będzie wyleczyć Kremcię i dopiero szukać domu. Musimy wyciągnąć Kremcię do hoteliku albo DT. Oczywiście, ze to jest w tej chwili najważniejsze. Tylko finanse kiepsko wyglądają.:shake::shake: Ponawiam prośbe o pomoc w zapraszaniu ludzi na watek i zebranie o pomoc finansową. Zagladajcie na FB. Stamtad tez idzie pomoc, ale trzeba tam zaglądac. Quote
biszat Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 no ta finanse jak zawsze za dobrze nie wygaldaja . Wysylam 50 zl dla Kremci , stala to 30 ale jak bede mial wiecej to posle wiecej :) +20 jest od mej rodzicielki :) Quote
danka4u1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Buziaki dla rodzicielki. Dla Ciebie też- :oops: cicho sza, wszyscy śpią- Jak nie spisz, pobaw się w żebraka na dogo. Tylko napisz, ze jesteś WUJEK !! dziewczyny nie odmówią mężczyźnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
biszat Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ok -jako ze jestem w trakcie ogladania serialu to cos pozamieszczam :) Quote
danka4u1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Chodzi mi o wysyłanie zaproszeń na wątek z prośbą o pomoc finansową Co to za nocne serialowe życie uprawiasz? Quote
biszat Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 jak ma wolne to tak jest - dzsi Latajacy Cyrk Monty Pythona :P Quote
danka4u1 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 CZY MAM SZANSĘ NA ZYCIE ? JESLI MI POMOZESZ _ TAK........ Quote
chi23 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ja rozsyłam kiedy się da.. Niestety oststnio jakoś mało czasu ale dzisiaj wracam po 16 i porządnie zabieram się za rozsyłanie i reklamowanie Kremci;) Teraz też się postaram wysłać jak najwięcej zaproszeń.. Quote
azalia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ogon Kremci wygląda nieładnie,czy ona teraz jest leczona,jaka jest diagnoza? Quote
Syla Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 magda222 napisał(a):Te ogłoszenia już pewnie nieaktualne. W tej chwili chyba lepiej będzie wyleczyć Kremcię i dopiero szukać domu. Musimy wyciągnąć Kremcię do hoteliku albo DT. To na razie, podeślę, do ogłoszeń, inną bidę. Kochana ana666, dzięki za konto.Masz mokre całuski od mojego Edziaczka.W piątek był roczek, jak go mam. Wklejcie na pierwszą jej wydarzenie na FB, nie trzeba będzie szukać. Quote
Livka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='azalia']Ogon Kremci wygląda nieładnie,czy ona teraz jest leczona,jaka jest diagnoza? "hejka. dziś byłam w schronie i tak jak pisze Piesia - badania krwi najwazniejsze mocznik, kreatynina, alat aspat, cukier itp wręcz super żadnego odchylania wiem bo sama pobierałam krew i sprawdzałam wyniki zeskrobinka też nie wykazała obecnosci pasozytow, co wiecej wygląda już ciu lepiej, jakby sie zaczelo goic..dostała tez antybiotyk w sobotę kolejny, została nam do zbadania krew pod kątem tarczycy - próbke musze zawieźć do laboratorium u dr w schronie tego nie można było zbadac, jutro sie dowiem co i jak, zadzwonie do laboratorium. najważniejsze ze to nie jest zaraźliwe, wiec domek wskazany pamiętam podobne zmiany u dwóch piesków Aresika ( śp.) i Kinga - jak poszły do domku to po miesiącu dwóch pięknie sierść odrosła wiec byc moze to tez reakcja wrazliwego pieska na to jedzonko w schronie - nie jest najlepsze prosiłam zeby Kremcia osobno dostawała jakies lepsze suche a nie takie tam....niestety to widac na spacerach - wiekszosc pieskow ma biegunki i duze smierdzace kupki ......a w ogóle Kremcia wspaniała, taka grzeczna , kochana...... " Tyle wiemy od osoby, która ma bezpośredni kontakt z suńką w schronisku ... Quote
ana666 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 doszły wpłaty: biszat 50zł chi23 10zł czyli Kremcia ma 122zł :multi: Quote
danka4u1 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='chi23']Ja rozsyłam kiedy się da.. Niestety oststnio jakoś mało czasu ale dzisiaj wracam po 16 i porządnie zabieram się za rozsyłanie i reklamowanie Kremci;) Teraz też się postaram wysłać jak najwięcej zaproszeń.. Kochana, wiem, ze pomagasz, wysyłasz, zamieszczasz Kremcię, gdzie się da..:loveu:. Im więcej osób bedzie to robić, tym większa szansa dla Kremci. Nasza praca, to praca zespołowa. Nikt jeden nie udźwignie sam tego i dziękuje wszystkim, ktorzy tutaj wirtualnie pomagają, bo w realu- to dopiero jest wyzwanie. Dziekuję.:loveu::loveu: [quote name='Syla']To na razie, podeślę, do ogłoszeń, inną bidę. Kochana ana666, dzięki za konto.Masz mokre całuski od mojego Edziaczka.W piątek był roczek, jak go mam. Wklejcie na pierwszą jej wydarzenie na FB, nie trzeba będzie szukać. Zaglądajcie na FB. Stamtąd tez idzie pomoc. Ja policzyłam stałe deklaracje i wyszło mi, ze Kremcia ma 150 złstałych..... Biszat, czy od rodzicielki tez jest stała deklaracja? Quote
Livka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Trochę dzisiaj powysyłałam zaproszeń, ale ludzie już nie przychodzą na wątki - dziękuję Ci azalio, że przyjęłaś zaproszenie, pomóż nam rozsyłać Kremcię :modla: Quote
danka4u1 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Livka napisał(a):- dziękuję Ci azalio, że przyjęłaś zaproszenie, pomóż nam rozsyłać Kremcię :modla: Azalio, prosimy:loveu:Pomóż nam:loveu: Quote
danka4u1 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Wydarzenie na FB http://www.facebook.com/profile.php?id=100001265160891#!/event.php?eid=122505447829851 Zaglądajcie, zapraszajcie znajomych, udostępniajcie. Prosimy:loveu: Quote
danka4u1 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 fona napisał(a):Śliczna, mądra Kremcia, na razie nic nie mogę... Dziękujemy Ci, ze zechciałaś odwiedzić Kremcię.Madra to ona pewnie jest, ale zwłaszcza bardzo biedna.. Odwiedzaj Kremcię na wątku. Prosimy. Quote
Recommended Posts