danka4u1 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 No to super:multi::multi::multi: zamiesciłam jeszcze raz na FB to straszne zdjęcie " tylnej" Kremci... Quote
danka4u1 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Nie zauważyłam, bo biegam po dogo, a internet chodzi mi tak, ze..:mad::mad: Quote
biszat Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 dalem Ci go jakies 15 min temu :P teraz filma ogladam :) Quote
danka4u1 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 A ja walcze z ta cywilizacją techniczną, ale dzis postanowiłam- mocne postanowienie poprawy- iść spać wcześniej niż rano... Jaki film oglądasz? Quote
magda222 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Kurde, nawet nie wiem co napisać z radości :) Kremcia, szkoda że nie widzisz tego co się tu dzieje :) Quote
danka4u1 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Magda, cieszę się, ze się cieszysz, ale...nie widzę jeszcze szczególnych powodów jeszcze do radości...nie wiemy, co jest Kremci, jak będzie wygladało leczenie w warunkach schronu, kasy mało... Jedno pewne, jest nas tutaj więcej i kazdy stara się coś dac od siebie na miarę swoich możliwości i czasu. To rzeczywiście pocieszające. Quote
magda222 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Danusiu cieszę się, że coś ruszyło się u Kremci. To duży krok. Quote
danka4u1 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Oby tak dalej i oby diagnoza nie była taka zła...i to tempo nieco szybsze, bo stan Kremci jest nienajlepszy, łagodnie mówiąc. Quote
danka4u1 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Co sie dzieje??? Tak znowu tutaj pusto?:mad: [quote name='chi23']Dorzucam 10zł;) Dzięki za pomoc. :loveu: Skarbniku, zjaw się i może trzeba wysłac ludziom konto? Za darmo nikt nie będzie leczył psiaka. Czasu nie mamy, a pies jeszcze mniej... Poniżej pytanie z FB. Niech ktoś zajmujący się finansami psa i znający realia schroniska odpowie tutaj albo raczej na FB. Ludzie są chętni pomóc nam i zwłaszcza Kremci i nie nalezy ignoroewać ich dobrego serca, tym bardziej że czas, czas... Aleksandra Burla-Nowak a nie mozna pieniedzy bezposrenio do schroniska?? Quote
piesia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dostałam niedawno info od Krecika . Rzucę tak hasłowo , bo padaka jestem i marzę o spanku :) Badania podstawowe krwi w porządku , badanie zeskrobinki w porządku , co oznacza , że nie ma tam żadnego paskudztwa ( hurrra , możemy się starać o dt lub hotelik :) ) . Jeszcze badanie pod kątem tarczycy , bo dzisiaj się nie udało . Dzisiejsze badanie pokryło schronisko , więc jesteśmy z kaską do przodu :) . Jutro więcej , a teraz idę spać . Dobranoc :) Quote
danka4u1 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Hura !!! Zaraz przeniosę te wiadomość na FB. Cos konkretnego w końcu. Tylko jak teraz leczyć te rany Krecikowe? Wiadomo cos na ten temat? Co stosować? Piesia dzięki za wiadomość mimo padnięcia. Krecik, wielkie dzięki za taką pomoc. Jeszcze badania tarczycowe... Teraz trzeba wysyłać dane do przelewu osobom deklarującym pomoc i dalej prosić o pomoc, i szukać DT Quote
Krecik1980 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 hejka. dziś byłam w schronie i tak jak pisze Piesia - badania krwi najwazniejsze mocznik, kreatynina, alat aspat, cukier itp wręcz super żadnego odchylania :lol:wiem bo sama pobierałam krew i sprawdzałam wyniki:lol: zeskrobinka też nie wykazała obecnosci pasozytow, co wiecej wygląda już ciu lepiej, jakby sie zaczelo goic..dostała tez antybiotyk w sobotę kolejny, została nam do zbadania krew pod kątem tarczycy - próbke musze zawieźć do laboratorium u dr w schronie tego nie można było zbadac, jutro sie dowiem co i jak, zadzwonie do laboratorium. najważniejsze ze to nie jest zaraźliwe, wiec domek wskazany :lol: pamiętam podobne zmiany u dwóch piesków Aresika ( śp.) i Kinga - jak poszły do domku to po miesiącu dwóch pięknie sierść odrosła wiec byc moze to tez reakcja wrazliwego pieska na to jedzonko w schronie - nie jest najlepsze :-(:-(:-( prosiłam zeby Kremcia osobno dostawała jakies lepsze suche a nie takie tam....niestety to widac na spacerach - wiekszosc pieskow ma biegunki i duze smierdzace kupki ......a w ogóle Kremcia wspaniała, taka grzeczna , kochana...... Quote
danka4u1 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Kreciku kochany:loveu::loveu: Wielkie dzieki za wszystko, co robisz dla Kremci. To taka ulga, wiedzieć ,że psiak jest w dobrych rękach , ma zrobione badania, choroba nie jest zaraźliwa. Aktualizowałam wydarzenia na FB. Tylko ciotki dziś jakos zapomniały o Kremci na wątku :mad:, a szkoda, bo kazdy dzień jest ważny imamy co robic tutaj. Trzeba szukać DT, zbierac finanse.... Jeszcze raz wielkie dzięki i nie zapominaj o biednej Kremci. Quote
ana666 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Świetne nowiny :) juz wysyłam PW z numerem konta wszystkim którzy deklarowali wpłate na Kremcię Quote
danka4u1 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Brawo cioteczko!!!:loveu:Poszukałaś wszystkich na wątku? Dziś doszła deklaracja od chi . Staram sie ogarniać i kontrolować FB. I wysyłac dalej zaproszenia. Szukanie DT... Moze Kremci bedzie potrzebna jakaś specjalistyczna karma, a na pewno lepsza, ale w warunkach schronu i tak to nie jest do przewalczenia. Wujaszek Biszat otrzymuje dzis naganę za nieobecność u Kremci i u nas.:mad::mad: Kara zostanie wymierzona natychmiastowym wysłaniem konta do przelewu na bezdomne psy:evil_lol: :evil_lol: Quote
ana666 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 myślę ze wszystkim wysłałam, jeśli kogoś pominęłam proszę głośno wołać ;) Sylo-nie wysłałam Tobie numeru konta bo myśle ze masz, jedynie ze nie to pisz :) Quote
danka4u1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ile mamy stałych, ile jednorazowych deklaracji? Proszę, uaktualnijcie rozliczenia w pierwszym poście. Quote
biszat Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dzien doberek - dobre wiadomosci z ranka :) I uciekam bo nie lubie byc karanym :D KOnto dostalem - pieniazki przesle Quote
Livka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 ha ha wujaszek się wystraszył i melduje się od rana ;) zapraszam serdecznie na bazarki i proszę o pomoc w rozreklamowaniu ;) ------------------------------------------------------------------------------------------- Zebrałam deklaracje Deklaracje stałe: 20 zł - Syla 20 zł - magda222 30 zł - Lida 20zł - Mama cici1977 30 zł - biszat 10 zł - chi23 130 zł - Razem Deklaracje jednorazowe: 62 zł Quote
danka4u1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Na FB jest osoba, która deklaruje chęć pomocy finansowej, ale to niestety nie PL. Pisze, by podać konto i ma nadzieję, ze to nie paypal...dlaczego? Zawsze tak przez paypal podawałysmy. Ośwećcie mnie i podajcie dane. Jak Kremcia i leczenie tych ran na pupie i ogonie? Szukajmy DT. Quote
Qeeriefire Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 W końcu jakieś dobre informacje o Kremci :multi: Oby tak dalej Quote
chi23 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 No to nareszcie jestem:lol: Zaraz robię przelew.. Quote
Recommended Posts