danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Krecik1980']hej potwierdzam ;-) we środe jestem w Obornikach i wezme materiał do badań, to nie zbedne bo bez tego Kremcia jest leczona na slepo a nie wiadomo czy to są grzyby, pasozyty czy alergia pokarmowa .- bo pchelki wykluczylismy, jest odpchlona..jak tylko bede miala wyniki badan to dam znac i ruszamy do boju ;-)[/QUOTE] Dziekujemy Krecik. Bez diagnozy ani leczenie, ani tym bardziej DT nie wchodzi w rachubę. Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zamówiłam banerek dla naszej bidy. http://www.dogomania.pl/threads/107456-Banerki-i-FILMIKI-dla-potrzebujących-psów-od-zaraz!-D?p=16842225#post16842225 Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/107456-Banerki-i-FILMIKI-dla-potrzebujących-psów-od-zaraz!-D/page85 TUTAJ MACIE BANERKI DLA KREMCI.:multi::multi: Proszę się częstować. Quote
piesia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Chciałabym wkleić banerek Kremci obok Rudkowego , ale nie wiem czy mi się nie pomiesza , bo ostatnio jak chciałam wkleic Amisia obok Pucka , to po wejściu na banerek Pucka otwierał się wątek Pucka i na odwrót :( . A banerki Kremci są naprawdę pyszne ;) , chętnie bym się jednym poczęstowała :) Dostałam Info od Krecika , że oprócz zeskrobiny ( czy jak to tam się fachowo nazywa ) , będzie jeszcze pobierana krew i badana pod kątem tarczycy. Jak Kremcia stoi finansowo ? Muszę przelać na te badania Krecikowi , szczerze nie wiem ile takie badania mogą kosztować . Będą potrzebne jakieś rozliczenia i konto do rozliczeń . Nie śledziłam całego wątku i nie wiem jak to macie ustalone . Quote
danka4u1 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 No to częstować się, albo zamieście podpis, jak banerek nowy nie wchodzi. Zawsze jakaś informacja i może kogoś zainteresuje na tym Dogo pełnym psich tragedii.. Quote
TERESA BORCZ Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Wracam do KREMCI po Livkowej reklamie bazarku, biedna mała , oczywiście badania się przydadzą ale skoro leczenie się udało a choroba wraca trzeba koniecznie sprawdzić stan uszu, miałam takie 2 przypadki gdzie nawrót choroby spowodawały przechowane w uszach drożdzaki czy inne grzybice, a nawet świerzbowce po wyleczeniu uszu choroba przestała wracać i psiaki porosły piękną i stałą sierścią!! Zastosowałam odpowiednia do wagi dawkę advocata od Bayera i równocześnie leczenie uszu gęstymi kroplami o szerokim spectrum , ( 5 kropli 2 x dziennie) przy jednoczesnym codziennym czyszczeniu /Pomoglo idealnie ! uszy to przechowalnia różności, sprzyja temperatura i wilgotność!!! Quote
danka4u1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Dziękuję Tereso za przybycie i pomoc. Twoje- jak zwykle nieocenione rady, wezmą pod uwagę dziewczyny opiekujące się Kremcią w schronisku. Z pewnościa pomoże, bo już czekać nie można dłużej... Potem wrócę; teraz muszę zmykać. Quote
_Goldenek2 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Wreszcie coś u Kremci sie ruszyło. To super :) Quote
biszat Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 I tak chyba jak na razie przyjdzie nam poczekac do konca tygodnia - nie wiem jak dlugo bedziemy czekali na wyniki badan z zeskrobiny . Moze wlasnie jest sznasa zagladniecia jej w uszka ? Krecik dasz moze rade ? Quote
piesia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ponawiam pytanie o rozliczenia Kremci , ponieważ nie jestem na wątku od początku i nie wiem jak wygląda sytuacja . Czy może mi ktoś podsumować czy były już tu jakieś deklaracje ? Gdzie się podziały wszystkie ciotki ? Quote
danka4u1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='piesia']Ponawiam pytanie o rozliczenia Kremci , ponieważ nie jestem na wątku od początku i nie wiem jak wygląda sytuacja . Czy może mi ktoś podsumować czy były już tu jakieś deklaracje ? Gdzie się podziały wszystkie ciotki ? Jest ciotka następna i tez przyłączam sie do prośby o zebranie deklaracji, jakie padły na wątku. Deklaracje były; nalezy je zebrać i wysłać konto.Kto jest skarbnikiem...? Ja wysyłam ciągle zaproszenia na wątek i myslę, ze nie tylko ja...Pomóżcie.. Kremcia będzie zdiagnozowana i leczenie tez będzie kosztować, a przeciez myslimy o DT. Deklaracji stałych policzyłam 90 zł + biszat deklarował pomoc finansową, by zdiagnozować i leczyć Kremcię. Quote
Livka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Do tej pory chyba Tia zajmowała się finansami Kremci :) Może zechce w dalszym ciągu się tym zajmować ? Przypominam o bazarku dla Kremulki :cool3: zachęcam do zakupów ! W planach kolejny ... Quote
magda222 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Zaglądam do Kremci. Ale tu się dzieje!!! Dziękuję wszystkim!!! To czekamy na wyniki badań. Dowiedzcie się o koszty. Quote
Qeeriefire Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Dobrze , ze już coś się dzieje w sprawie Kremci. Czekamy na dalsze wieści Quote
magda222 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Szyna13222']ja mam rzeczy na bazarek ;) więc jakby co ,piszcie[/QUOTE] Jeśli masz rzeczy na bazarek to wystaw :) Będzie na leczenie Kremci. [quote name='Wala2006']Z deklaracją cici mamy to już 90 zł stałych na Kremcie :)[/QUOTE] Chyba przeoczyłam którąś deklarację... Czyli cicia (dobrze napisałam nick?) deklaruje 20 zł? Mamy: Syla 20 zł magda222 20 zł (+ "coś" jednorazowo na badania) Lida 30 zł cicia (?) 20 zł? biszat? Kto jeszcze może się dołożyć? Bardzo prosimy... Quote
ana666 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 do tej pory ja byłam skarbnikiem Kremci, tak jak jest napisane przez Tie w pierwszym poscie na koncie Kremci są 62zł, jeśli nie macie nic przeciwko dalej mogę zbierać na nią pieniądze...lub jeśli chcecie innego skarbnika po prostu przeleje tej osobie te 62zł ktore zostały Quote
Livka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Chyba nie doczytałam w pierwszym poście, że to Ty jesteś skarbnikiem, przepraszam :oops: Ja jestem jak najbardziej za :lol: skoro już byłaś księgową Kremci to może nią zostań ;) Quote
danka4u1 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='magda222']Zaglądam do Kremci. Ale tu się dzieje!!! Dziękuję wszystkim!!! To czekamy na wyniki badań. Dowiedzcie się o koszty. Kiedy Krecik będziesz mogła zajrzeć do Kremci? Czytałam wczoraj cały wątek, bo dopiero od tygodnia tutaj jestem i widzę...że to juz rok jak biedaczyna walczy z ciągle nawracającą chorobą...:shake::shake::shake: [quote name='biszat']stala deklaracja +30 zl Pięknie dziękujemy w imieniu Kremci.:loveu: Biszat, jesteś moderatorem wydarzena na FB. Moze trzeba tam coś dopisać, aktualizować? Zamieściłabym te straszne zdjęcia ogona.... [quote name='ana666']do tej pory ja byłam skarbnikiem Kremci,62zł To prosimy, bądż nadal strażnikiem mizernych finansów Kremci. Proszę, reklamujcie bazarek dla Kremci:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/207420-Ksi%C4%85%C5%BCki-i-filmy-dla-Kremci.-Do-14.05.-do-godz.-22-giej. Proszę, pomóżcie wysyłać zaproszenia na wątek. To musi potrwać, by zebrać potrzebną kwotę, a i na leczenie sa nam potrzebne pieniążki.. Quote
piesia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='ana666']do tej pory ja byłam skarbnikiem Kremci, tak jak jest napisane przez Tie w pierwszym poscie na koncie Kremci są 62zł, jeśli nie macie nic przeciwko dalej mogę zbierać na nią pieniądze...lub jeśli chcecie innego skarbnika po prostu przeleje tej osobie te 62zł ktore zostały[/QUOTE] Dałam na razie z moich Krecikowi na badania 100 zł . Nie mam pojęcia ile takie badania mogą kosztować , więc jak Krecik będzie miała fakturę to się rozliczymy . Quote
Livka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Zapraszam na kolejny bazarek dla Kremci : http://www.dogomania.pl/threads/207583-Bluzki-swetry-buty-spodnie-i-inne-dla-Kremci.-Do-21.05-do-godz.22-giej. Quote
danka4u1 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Livka, jesteś wspaniała. Dziękujemy za kolejny bazarek.:loveu: Syla, dzieki za fanty na bazarek.:loveu: Kiedy możemy spodziewać się diagnozowania Kremci? Idę na żebry, prosić o grosz dla biedactwa. Quote
Recommended Posts