Qeeriefire Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='papillonek']Rozsyłam ......[/QUOTE] Super i jeszcze więcej osób :multi: Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dzieki za pomoc, rozsyłanie, przychodzenie na wątek. Czekamy teraz na jakieś wiadomości ze schronu. Troche się boję, ale jest nas juz tutaj dużo. Damy radę. Quote
Hala Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A oco chodzi? Pewnie o kasę... jakiś plan działania? Bo nie mam siły przebijać się przez watek... Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Jak nie wiadomo, o co chodzi...to o kasę..ale nie tylko. Chodzi o zdiagnozowanie Kremci, zrobienie porządnych badań, żeby było wiadom, jak ją leczyć nie tylko objawowo. Bez diagnozy żaden DT jej nie przyjmie. Zresztą tez nie mamy na to jak na razie kasy. Potrzebujemy teraz na badania- sprawą wyjścia do weta czy badań w schronie maja zając się dziewczyny na miejscu- potrzebujemy zbierać na DT i szukać go. Najpilniejsza jest w tej chwili diagnoza i leczenie. Quote
piesia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Przepraszam , wiem że czekacie na informacje o Kremci . dzisiaj niestety nie udało mi się zrobić w sprawie Kremci nic , ponieważ nie było nikogo dzisiaj z osób , które mogą więcej w kwestiach decyzyjnych niż ja. Co nie oznacza , że zostawiam sprawę Kremci . Ale wszystko nie jest takie proste jak by się mogło wydawać , bo gdyby było to w schroniskach byłyby same zdrowe i szczęśliwe psy , a wszyscy dobrze wiemy jakie są niestety schroniskowe realia . Musimy poczekać aż Krecik1980 będzie mogła przyjechać do schronu i pobrać zeskrobiny do badań ( nie pytajcie mnie dlaczego nie poszłam z tym do schroniskowego weta ) , postaram się żeby było to jak najszybciej . Będę próbowała cały czas telefonicznie kontaktować się z osobami , które mogły by pomóc . A tymczasem nadal proszę o rady i wspieranie , może ściągnięcie kogoś z podobnymi doświadczeniami , bo nie ukrywam , że moje chęci to jedno , a to że czasami też czuje bezradność to drugie . Ale właśnie po to się tu zbieramy , żeby każdy dorzucił swoje " cosik " i może z tego powstanie konkretna pomoc dla Kremci . Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dzięki piesia za informacje i nie pisz, ze nie udało Ci się nic zrobić w sprawie Kremci. Jesli Krecik bedzie mogła pobrać materiał do badań, to juz bardzo dużo i o to nam chodziło, by zdiagnzować psinę. A poczucie bezradności to nieodłączny stan naszych działań na dogo, ale nie jest nikt z nas bezradny naprawdę tak długo, jak długo jest nas tutaj więcej, dlatego proszę, zbierajmy się tutaj dla pożytku Kremci. To jest najważniejsze. Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Proszę, pomóżcie Kremci i dajcie jej szanse na życie... Quote
groszek83 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 No tak polskie schrony i dziwne układy.. temat rzeka:look3: Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='groszek83']No tak polskie schrony i dziwne układy.. temat rzeka:look3: Musimy wykazać się umiejętnością mistrzowskiego pływania i przepłynąć tę rzekę szczęśliwie, omijając wiry... Quote
Livka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Kremci :) http://www.dogomania.pl/threads/207420-Ksi%C4%85%C5%BCki-i-filmy-dla-Kremci.-Do-14.05.-do-godz.-22-giej.?p=16838136#post16838136 Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Kochana jesteś , dziękujemy. Reklamowac bazarek kobiety i mężczyzni tzn jeden chyba w naszym gronie !!!!!!! Kremci trzeba pomóc. Zapraszamy na zakupy:multi::multi::multi: Dziekujemy Livka. Dziękujemy Syla. http://www.dogomania.pl/threads/2074...6#post16838136 Quote
Syla Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='piesia']Przepraszam , wiem że czekacie na informacje o Kremci . dzisiaj niestety nie udało mi się zrobić w sprawie Kremci nic , ponieważ nie było nikogo dzisiaj z osób , które mogą więcej w kwestiach decyzyjnych niż ja. Co nie oznacza , że zostawiam sprawę Kremci . Ale wszystko nie jest takie proste jak by się mogło wydawać , bo gdyby było to w schroniskach byłyby same zdrowe i szczęśliwe psy , a wszyscy dobrze wiemy jakie są niestety schroniskowe realia . Musimy poczekać aż Krecik1980 będzie mogła przyjechać do schronu i pobrać zeskrobiny do badań ( nie pytajcie mnie dlaczego nie poszłam z tym do schroniskowego weta ) , postaram się żeby było to jak najszybciej . Będę próbowała cały czas telefonicznie kontaktować się z osobami , które mogły by pomóc . A tymczasem nadal proszę o rady i wspieranie , może ściągnięcie kogoś z podobnymi doświadczeniami , bo nie ukrywam , że moje chęci to jedno , a to że czasami też czuje bezradność to drugie . Ale właśnie po to się tu zbieramy , żeby każdy dorzucił swoje " cosik " i może z tego powstanie konkretna pomoc dla Kremci .[/QUOTE] Dziękuję piesia, bo nie byłam dla Ciebie, niedawno,zbyt miła.Byłam wredna i tyle..Pamiętam i wiem, co było z wyciągnięciem mojego Edziaczka, z tego schroniska.To była "droga przez mękę"Gonia66 nam wtedy pomagała.Trzeba coś zrobić, żeby pomóc Kremci.Widok, jej łysego ogona to okropność.Zaproszę Selengę, może zrobi allegro dla Kremci. Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ciotka, jak bedziesz wredna, to....:mad: :mad: :mad:a mam do Ciebie niedaleko..:angryy: Quote
biszat Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cioteczki tu wujek :P rozeslijcie dalej wsrod znajomych na fejsie - http://www.facebook.com/event.php?eid=122505447829851 Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [FONT=Century Gothic]Nie ma to jak wujek[/FONT] :multi: :multi: dziękujemy:loveu::loveu: Rozsyłąmy wydarzenie Quote
Qeeriefire Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 piesia ważne , ze się nadal próbuje ;) Jedyny wśród nas wujek :) Rozsyłamy Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Czy Kremcia ma banerek? Strzałka z mojego podpisu poszła do swojego domu i tym samym, moge zamieścić nowy banerek...ach, to dogo...ćwiczy nas w karności przynajmniej pod względem banerków. Quote
Qeeriefire Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='danka4u1']Czy Kremcia ma banerek? Strzałka z mojego podpisu poszła do swojego domu i tym samym, moge zamieścić nowy banerek...ach, to dogo...ćwiczy nas w karności przynajmniej pod względem banerków. Z tego co wiem to chi23 zamowila baner dla Kremci Quote
danka4u1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To biedne psisko wygląda tak okropnie, ze żaden baner nie odda tego cierpienia, ale zawsze coś..niech wędruje z nami po dogo. Quote
biszat Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Danka wazne zeby byl . I wlanie zeby wedrowal.....bedzie dobrze , a z diagnoza to i tak nam trza czekac. Bez diagnozy weta i tak nie ma co szukac DT , bo malo kto wezmie bez diagno. Quote
piesia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Krecik postara się w tym tygodniu podjechać do schronu i pobrać co trzeba do badań :) . Syla , nie byłaś wredna , wyjaśniłyśmy już sobie tamto nieporozumienie , a czasami nawet wśród przyjaciół zdarzają się małe ścięcia . Nauczyłam się ostatnio przykre rzeczy zostawiać za sobą , a dobre pielęgnować i wtedy robi się więcej fajnych rzeczy w życiu :) Dobranoc Quote
Krecik1980 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 hej potwierdzam ;-) we środe jestem w Obornikach i wezme materiał do badań, to nie zbedne bo bez tego Kremcia jest leczona na slepo a nie wiadomo czy to są grzyby, pasozyty czy alergia pokarmowa .- bo pchelki wykluczylismy, jest odpchlona..jak tylko bede miala wyniki badan to dam znac i ruszamy do boju ;-) Quote
Livka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Kremciu wskakuj na pierwszą i pokazuj się wszystkim. :) Quote
Recommended Posts